Publikováno Duben 21, 200718 r Zdravim, vcera jsem zacal pozorovat velmi zajimavou vec, bylo teplo a pustil jsem klimu (mam O1, rv2000, Climatronic).Zjistil jsem ze to nejak spatne chladi, a zahy jsem zjistil proc, klima sice chladi,ale jak dam ruku na pruduchy tak mi leti asi v dvousekundovych intervalech teply vzduch...proste z topeni, a hned zase studeny z klimy, tak jsem zkusil klimu vypnout a dela to totez, venku bylo k veceru uz 9 stupnu a ja mel nastaveno v aute 20, a z pruduchu slo stridave teplo chald aporad dookola,takze prostredi v aute s klimatronikem uz neni tak prijemne jak jsem zvykly. Vubec netusim zda hledat zavadu v mechanice nebo elektronice klimatroniku,nesetkal se nekdy nekdo s necim podobnym?Ja absolutne netusim. No a kdyz uz jsme v tom tak se mi za posledni dobu nejak strasne zpomalily sterace, proste je pustim i na nejrychlejsi a jdou jako by se jim nechtelo,ze by odchazel motorek? Nebo byva zavada v mechanice tahel?? predem vam moc dekuji
Duben 21, 200718 r Proved kontrolu mísící klapky,asi bude v čudu,nebo taky je možné,že hapruje nějaké čidlo...Chce to diagnostiku...
Duben 21, 200718 r Autor Aha,zkusim, je jeste kde ji najdu, jaky je k ni pristup? A jak se provadi dana kontrola?
Duben 24, 200718 r Stěrače,závada v mechaníce tahel.Přidirají se tam ty 2 čepy co pohibují se steračema.
Duben 29, 200718 r Autor Stěrače,závada v mechaníce tahel.Přidirají se tam ty 2 čepy co pohibují se steračema. Takže závada byla přesně tam, provedl jsem výmenu a supr.Díky.
Duben 29, 200718 r Autor Takže jde o závady číslo 01271 - Servomotor klapky pro nast. teploty -V68 a 01274 - Servomotor přetlakové klapky -V71, byl jsem s tím v servisu jen se tak poptat, a dověděl jsem se že by možná pomohlo jen uvedení do základního nastavení, a že je potřeba provést podrobné zjištění pomocí vagu. Tak bych se chtěl zeptat zda by někdo nebyl schopen toto udělat v okolí prahy případně severních čech, dříve než se začnu zajímat o nové součástky. Díky.
Říjen 2, 200816 r Zákl. nastavení nepomůže, pokud do toho nikdo nedrbal, tak se to samo nerozeštelije. Odešlo servo ovládání klapky ( v71 ), vpravo před spolujezdcem za schránkou, ovládá i vnitřní cirkulaci. Když budeš hledat je tu někde podrobný popis problému včetně odkazu na ND.
Říjen 2, 200816 r tak VAG už načetl klasiku: 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 37-00 - Defekt 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-00 - Defekt RESUME: V71 jsem dal novou (použité byly 2x KO) V68 jsem dal použitou - funguje Upraveno Říjen 31, 200816 r od Ignác
Listopad 18, 200816 r Zdravím, má ten samý problém. Kde jsi sehnal ten servomotorek V68 a případně za kolik? A který model O1 máš, já mám r.98 1,9TDi?
Květen 28, 200916 r Stěrače,závada v mechaníce tahel.Přidirají se tam ty 2 čepy co pohibují se steračema. Muzu se te zeptat, co toto ma spoledneho s puvodnim dotazem na Climatronic? (me tedka nechladi, tak lovim infos) diky
Srpen 30, 201015 r tak VAG už načetl klasiku: 01271 - Servomotor teplotni klapky (V68) 37-00 - Defekt 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-00 - Defekt RESUME: V71 jsem dal novou (použité byly 2x KO) V68 jsem dal použitou - funguje Zdravím, nemáš nejaké foto ako to servo V-68 vypadá prípadne kde sa nachadza a ako sa demontuje. dakujem
Leden 29, 20223 r V 31. 8. 2010 na 1:12, Gsx 1100 napsal: Zdravím, nemáš nejaké foto ako to servo V-68 vypadá prípadne kde sa nachadza a ako sa demontuje. dakujem Tak by mě zajímalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.