Pepe DeLuxe Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdravím všechny známe, ale i neznáme. Bohužel Vám musím oznámit, že na srazy už moji fabii nedorazím. Byl jsem donucen okolnostmi auto dát do bazaru a porozhlédnout se po něčem vetším. ( pro ty co neznají moje auto info zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24208 ) Nemusíte se bát, že by se prodej nějak projevil na mých aktivitách. Stále když to pujde se budu angažovat a pomádat Fabia Clubu jak bude možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no ty voeee, jeden z nejstarsich clenu prodava fabcu :-/ a co bude pekneho noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe DeLuxe Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 cau, no jeste taky sehnat nekoho kdo ji za ty prachy koupi ale ja budu mit Toyotu Avensis 2.0 ´04 neco malo pres 100kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba1982 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 cau, no jeste taky sehnat nekoho kdo ji za ty prachy koupi ale ja budu mit Toyotu Avensis 2.0 ´04 neco malo pres 100kW dobra volba. take jdu do Avensise, rv 07, 1,8 / 95 kW, Wagon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MP1 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) Oznamujem, že aj ja som sa dnes rozlúčil so svojim kombíkom. Odišiel do AAA a išiel pod cenu. Bolo to ťažké lúčenie pre mňa i pre manželku. O týždeň by so už mal jazdiť na slovenskom aute Kia Cee`d. Značku Škoda háji už len brat s Octavia I. Editováno: 22. Červen 2007, autor: MP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tak majitele tve fabci naved sem na forum pokud to bude mozné a at zustane ve fabia klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Fíha, nejak sa to tu prudko mení Je to ale prirodzený vývoj, staré autá sa menia za nové a málokto dnes vymení starú Fabiu za novú... C'est la vie! MP1, ak môžeš napísať, tak za koľko si ju nakoniec strelil? A mohol by si potom napísať trochu viac o tom Ceedovi? Výbava, motorizácia, dojmy... A ak nájdeš nejaké dobré fórum o Kiách, tak sem potom šupni info. Tak nejak o cca 2 roky u nás bude znova aktuálna výmena auta (Fabia pôjde z domu), a medzi potenciálnych kandidátov patrí ďaľší Focus alebo Ceed. U škodovky sme sa doma bohužiaľ zhodli, že nie je z čoho vyberať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 co takto pridat Ceed klub do skodovackeho fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdravím všechny známe, ale i neznáme. Bohužel Vám musím oznámit, že na srazy už moji fabii nedorazím. Byl jsem donucen okolnostmi auto dát do bazaru a porozhlédnout se po něčem vetším.( pro ty co neznají moje auto info zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24208 ) Nemusíte se bát, že by se prodej nějak projevil na mých aktivitách. Stále když to pujde se budu angažovat a pomádat Fabia Clubu jak bude možné. mám takový dojem, že to autíčko jsem potkával i u nás v Lbc, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Jakto??? To ja mam jasno Skoda Octavia II RS 2.0 TFSi Nic jineho nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 mám takový dojem, že to autíčko jsem potkával i u nás v Lbc, ne ? dojem správný!! pepé jezdí po liberci(i v jablonci sem ho potkával..-teď už ho jen tak nepoznám, ale to ani on mě -taky sem změnil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 jojo to můžu potvrdit taky, v Liberci sem ho také párkrát potkal....a vždy sem ho okukoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 jojo to můžu potvrdit taky, v Liberci sem ho také párkrát potkal....a vždy sem ho okukoval Tedy to koukám kolik je tady lidí z Lbc... Je to zajímavý, většinou člověk pozná auto, ale kdo ho řídí moc ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 jojo to můžu potvrdit taky, v Liberci sem ho také párkrát potkal....a vždy sem ho okukoval Tedy to koukám kolik je tady lidí z Lbc... Je to zajímavý, většinou člověk pozná auto, ale kdo ho řídí moc ne.... to já zase malokdy někoho potkám, a to jezdim všude možně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MP1 Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Fabia šla do AAA. Do telefónu sľubovali 200 - 205 tisíc. Nakonie šlac za 190 tisíc. A mal som celkom slušnú výbavu ( až na motor). A na tacho 41500 km. Cee´d bude dúfam v piatok. Bude to benzín 1.6 90kW stredná výbava + ESP + 4-stupňová automatická prevodovka. Ja som chcel novú Fabiu 1.6 Tiptronic, ale manželke sa z nej dvíhal žalúdok - no nedokázala sa pozerať na exterier, nič ňou nepohlo. A nakoniec záruka. Na Cee´d dávajú 7 rokov záruku na pohonné ústrojenstvo. Plánujem ju využiť celú, nakoľko určite nespravím 150000 km. Fíha, nejak sa to tu prudko mení Je to ale prirodzený vývoj, staré autá sa menia za nové a málokto dnes vymení starú Fabiu za novú... C'est la vie!MP1, ak môžeš napísať, tak za koľko si ju nakoniec strelil? A mohol by si potom napísať trochu viac o tom Ceedovi? Výbava, motorizácia, dojmy... A ak nájdeš nejaké dobré fórum o Kiách, tak sem potom šupni info. Tak nejak o cca 2 roky u nás bude znova aktuálna výmena auta (Fabia pôjde z domu), a medzi potenciálnych kandidátov patrí ďaľší Focus alebo Ceed. U škodovky sme sa doma bohužiaľ zhodli, že nie je z čoho vyberať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 No myslim, že manželka by zasloužila puget Cee´d je moc hezký autí za krásný prachy, jen jsem zvědavej na tu 4st automatiku - pak se poděl o pocity Fabia šla do AAA. Do telefónu sľubovali 200 - 205 tisíc. Nakonie šlac za 190 tisíc. A mal som celkom slušnú výbavu ( až na motor). A na tacho 41500 km.Cee´d bude dúfam v piatok. Bude to benzín 1.6 90kW stredná výbava + ESP + 4-stupňová automatická prevodovka. Ja som chcel novú Fabiu 1.6 Tiptronic, ale manželke sa z nej dvíhal žalúdok - no nedokázala sa pozerať na exterier, nič ňou nepohlo. A nakoniec záruka. Na Cee´d dávajú 7 rokov záruku na pohonné ústrojenstvo. Plánujem ju využiť celú, nakoľko určite nespravím 150000 km. Fíha, nejak sa to tu prudko mení Je to ale prirodzený vývoj, staré autá sa menia za nové a málokto dnes vymení starú Fabiu za novú... C'est la vie!MP1, ak môžeš napísať, tak za koľko si ju nakoniec strelil? A mohol by si potom napísať trochu viac o tom Ceedovi? Výbava, motorizácia, dojmy... A ak nájdeš nejaké dobré fórum o Kiách, tak sem potom šupni info. Tak nejak o cca 2 roky u nás bude znova aktuálna výmena auta (Fabia pôjde z domu), a medzi potenciálnych kandidátov patrí ďaľší Focus alebo Ceed. U škodovky sme sa doma bohužiaľ zhodli, že nie je z čoho vyberať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 ten Ceed je fakt paráda, nabízeli mi tu dieslovou verzi jako předvaděčku a kdybych měl prachy tak do ni okamžitě jdu, fakt je to moc hezký autíčko a velkej konkurent fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 ten Ceed je fakt paráda, nabízeli mi tu dieslovou verzi jako předvaděčku a kdybych měl prachy tak do ni okamžitě jdu, fakt je to moc hezký autíčko a velkej konkurent fabie no jako konkurent Fabie bych to neviděl, spíš konkurence OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) no jako konkurent Fabie bych to neviděl, spíš konkurence OII skor by som to videl ako pokracovatela a konkurenta pre octaviu I (mimo kufor samozrejme) podla mna OII ma kvalitnejsi interiuer nez cednik MP1 fakt by ma zaujimali potom tvoje dojmy z prechodu z f combi na ceeda ... ja som tiez povodne zvazoval prechod z F combi do Ceeda, FII alebo rooma .. nakoniec mam rooma ... ale Cedniky sa mi fakt pacia .... kazdopadne variabilita a velkost zadku rooma to vyhrala Editováno: 27. Červen 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MP1 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Zatiaľ čakám, zajtra budem volať, kedy bude auto. Roomster som zavažoval aj ja, ale nakoniec sme uvážili, že už taký obrovský kufor nepotrebujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 u nas tiez coskoro v rodine vystrieda ceed staru fabiu sedan 1,9tdi.. ta 7rocna zaruka je bezkonkurencie a za cenu 500000sk 110konovy dizel s klimou nezozenies.. ja zatial ostavam verny svojej starsej okte ale akonahle sa zacne kazit tak idem do ceed.. interier je podla mna kvalitnejsi nez v OII hlavne podvozok sedi na ceste ako pribity a ani pri 180tke sa na nasich dialniciach nerozhupe nebezpecne proste po dlhej dobe vydarene auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 hhh plynuly prechod zo skoda forum na ceed forum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) No myslim, že manželka by zasloužila puget Cee´d je moc hezký autí za krásný prachy, jen jsem zvědavej na tu 4st automatiku - pak se poděl o pocity Fabia šla do AAA. Do telefónu sľubovali 200 - 205 tisíc. Nakonie šlac za 190 tisíc. A mal som celkom slušnú výbavu ( až na motor). A na tacho 41500 km.Cee´d bude dúfam v piatok. Bude to benzín 1.6 90kW stredná výbava + ESP + 4-stupňová automatická prevodovka. Ja som chcel novú Fabiu 1.6 Tiptronic, ale manželke sa z nej dvíhal žalúdok - no nedokázala sa pozerať na exterier, nič ňou nepohlo. A nakoniec záruka. Na Cee´d dávajú 7 rokov záruku na pohonné ústrojenstvo. Plánujem ju využiť celú, nakoľko určite nespravím 150000 km. Fíha, nejak sa to tu prudko mení Je to ale prirodzený vývoj, staré autá sa menia za nové a málokto dnes vymení starú Fabiu za novú... C'est la vie!MP1, ak môžeš napísať, tak za koľko si ju nakoniec strelil? A mohol by si potom napísať trochu viac o tom Ceedovi? Výbava, motorizácia, dojmy... A ak nájdeš nejaké dobré fórum o Kiách, tak sem potom šupni info. Tak nejak o cca 2 roky u nás bude znova aktuálna výmena auta (Fabia pôjde z domu), a medzi potenciálnych kandidátov patrí ďaľší Focus alebo Ceed. U škodovky sme sa doma bohužiaľ zhodli, že nie je z čoho vyberať Otec si pořídil Cee´da 1,6 EX s automatickou převodovkou. Už jsem s tím pár kilometrů najel a když to mohu srovnat s Fábií 1,4 16V v automatu, kterou má máma, tak je samozřejmě živější, ale to je dané motorem. A taky mi více vyhovuje že když chci změnit z D na 3, tak nemusíš mačkat tlačítko a soustředit se, abych páku posunul jen o jeden stupeň. Kdyby ta převodovka měla 5 stupňů, bylo by to ještě lepší, ale otcovi na to jeho klidné ježdění to stačí. Jinak změna převodů pod plynem a při podřazování mi přijde plynulejší. A abych se prásknul, tak když to vyjde, tak v říjnu moje sluníčko půjde do světa a na 90% koupím taky Cee´d 1,6 EX Sportwagon. Rodina roste a potřebuji větší auto, Fábie a Roomster vyjdou na stejné peníze ale jsou o třídu menší auto s horší výbavou. A o pětileté záruce ani nemluvím. Jinak mi bude líto odejít od Škodovky. Editováno: 28. Červen 2007, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 mě se ten cee'd nelíbí, neni to uplně nejhorsí, ale prostě styly tehle aut nemusim, ale zase pokuds někdo kouká na výbavu a záruku tak je to vo něčem jinym, jsem ale zvědavej naco všechno se pak bude zaruka vztahovat ale prostě já bych do toho nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 no jako konkurent Fabie bych to neviděl, spíš konkurence OII...skor by som to videl ako pokracovatela a konkurenta pre octaviu I (mimo kufor samozrejme) podla mna OII ma kvalitnejsi interiuer nez cednik... To se nezlob, ale něco, co má rozvor o 20cm delší než OI se s ní nemůže rovnat, to bylo a stále i u OII je jenom přáním marketingu, aby se srovnávalo s autama, co mají vnitřní prostor o dimenzi větší. Interiér OII bych srovnal s Cee´dem taky bez váhání. Zdánlivě kvalitativní rozdíl bych spíš označil jako odlišnej úhel náhledu na definici kvality materiálů, jejich rozmístění a stejně tak určení míry komfortu - oni asiati prostě nemusí dávat všude měkčeniny apod...a stejně to funguje - určitě ani ve Fabuli nesaháš furt na přístrojovku aby sis užil ten pocit z měkčenýho plastu nahoře, stejně tak si radši nevšímáš moc spodní půlky, kde je klasika "šutrplastik". Na tohle oni hrajou a podle mě na tom není nic špatnýho, pokud to a i zbytek auta funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.