Jessy Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Umi nekdo poradit bezp. sroby na kola, ktere taky neco vydrzi? Uvazoval jsem o Mc gardech, no zda se ze nic nevydrzi ... To jsou tak spatne delane? Myslim ze jsou to nejdrazsi - a pri i nejbezpecnejsi , co se da koupit , ale jak se tak na to divam ..... kola jsou snad zabezpecena i pred samotnym majitelem ... Kdyby nekdo vedel o necem lepsim ... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Umi nekdo poradit bezp. sroby na kola, ktere taky neco vydrzi?Uvazoval jsem o Mc gardech, no zda se ze nic nevydrzi ... To jsou tak spatne delane? Myslim ze jsou to nejdrazsi - a pri i nejbezpecnejsi , co se da koupit , ale jak se tak na to divam ..... kola jsou snad zabezpecena i pred samotnym majitelem ... Kdyby nekdo vedel o necem lepsim ... Diky čus,koupil jsem v pneuservisu od fa.AEZ asi za 490 kč,je to prý spíše pocit než jistota,ale lépe mít 2-3 sady aby to prý ty zloděje nebavilo.v tuningu mi paní nabízela nějaký asi za 1000 kč,ty prej jsou good,za to prý ručí,no ale za tu cenu mám 2 sady těch levnějších tak aspon to nemají chlapci tak jednoduché,koupím ještě 1 sadu,a bude to asi jistější,amatér na to nebude mít cajk ani trpělivost a profík se na to vydlábne ten jde po rychlé akci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Asi jo ... Nektere (nevim jestli aez) se delaji ale jenom asi ve 4 variantach, takze skus. zlodeji s nimaasi problem nemaji ... Dnes jsem potkal kamose, a ten si sroby nechal udelat sam, ale nevidel jsem je, tak nevim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ja mám tie trojcuplíkové od Stil Auto a zatiaľ spokojnosť. Len pozor na zaťahovanie, nazaťahovať nadoraz ale s momentovým kľúčom, inak sa priprav na peknú makačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ja mam OZ racing a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ja mám tie trojcuplíkové od Stil Auto a zatiaľ spokojnosť.Len pozor na zaťahovanie, nazaťahovať nadoraz ale s momentovým kľúčom, inak sa priprav na peknú makačku... A je jeste vetsi pozor pri povolovani ... Radsi mit 2ramenni klic, jinak je urcite dose... Kdeyz na to totiz tlacis z jedne str, ma klic tendenci vyskocit , pritom se vyhnou kolicky , a pak uz to vyskakuje porad. Mel jsem je - bylo to v poho az kym jsem 1 nepichnul. Bohuzel isem nemel ten 2 ram. klic ... Nakonec to vyresila az odtahovka, takze defekt se dost prodrazil ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.