Přejít na obsah

Jake bezp. sroby

Jessy

Doporučené příspěvky

Umi nekdo poradit bezp. sroby na kola, ktere taky neco vydrzi?

Uvazoval jsem o Mc gardech, no zda se ze nic nevydrzi ...

To jsou tak spatne delane? Myslim ze jsou to nejdrazsi - a pri i nejbezpecnejsi , co se da koupit , ale jak se tak na to divam ..... kola jsou snad zabezpecena i pred samotnym majitelem ...

Kdyby nekdo vedel o necem lepsim ... Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umi nekdo poradit bezp. sroby na kola, ktere taky neco vydrzi?

Uvazoval jsem o Mc gardech, no zda se ze nic nevydrzi ...

To jsou tak spatne delane? Myslim ze jsou to nejdrazsi - a pri i nejbezpecnejsi , co se da koupit , ale jak se tak na to divam ..... kola jsou snad zabezpecena i pred samotnym majitelem ...

Kdyby nekdo vedel o necem lepsim ... Diky

čus,koupil jsem v pneuservisu od fa.AEZ asi za 490 kč,je to prý spíše pocit než jistota,ale lépe mít 2-3 sady aby to prý ty zloděje nebavilo.v tuningu mi paní nabízela nějaký asi za 1000 kč,ty prej jsou good,za to prý ručí,no ale za tu cenu mám 2 sady těch levnějších tak aspon to nemají chlapci tak jednoduché,koupím ještě 1 sadu,a bude to asi jistější,amatér na to nebude mít cajk ani trpělivost a profík se na to vydlábne ten jde po rychlé akci!

Odkaz ke komentáři

Ja mám tie trojcuplíkové od Stil Auto a zatiaľ spokojnosť.

Len pozor na zaťahovanie, nazaťahovať nadoraz ale s momentovým kľúčom, inak sa priprav na peknú makačku...

A je jeste vetsi pozor pri povolovani ... Radsi mit 2ramenni klic, jinak je urcite dose... Kdeyz na to totiz tlacis z jedne str, ma klic tendenci vyskocit , pritom se vyhnou kolicky , a pak uz to vyskakuje porad. Mel jsem je - bylo to v poho az kym jsem 1 nepichnul. Bohuzel isem nemel ten 2 ram. klic ... Nakonec to vyresila az odtahovka, takze defekt se dost prodrazil .....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...