Publikováno Duben 24, 200718 r Panove, loucim se s Fabii a presedam do Avensis Wagon. Mam na vyber - cerna nebo stribrna barva. Ja jsem pro cernou ale lidi me od ni zrazujou. Jaky je vas nazor.
Duben 24, 200718 r Autor Panove, loucim se s Fabii a presedam do Avensis Wagon. Mam na vyber - cerna nebo stribrna barva. Ja jsem pro cernou ale lidi me od ni zrazujou. Jaky je vas nazor. no nebo zlutou co )
Duben 24, 200718 r Panove, loucim se s Fabii a presedam do Avensis Wagon. Mam na vyber - cerna nebo stribrna barva. Ja jsem pro cernou ale lidi me od ni zrazujou. Jaky je vas nazor. no nebo zlutou co ) ...a co takhle růžovou se zelenejma hvězdičkama černá nezkazí žádný auto , stříbrná už je okoukaná
Duben 24, 200718 r ale ta prace pri lesteni te cerne.................zalezi,jak to auto vypada v tech barvach,ja bych sel do stribrne,kvuli tomu,ze na ni neni videt spina
Duben 24, 200718 r co se údržby týče,tak se z černý pose..š,na druhou stranu na Avensisu vypadá luxusně
Duben 24, 200718 r Černá je nádherná, ale nepraktická. Pokud je to auto pro denní ježdění, dal bych určitě přednost stříbrné.
Duben 24, 200718 r ale ta prace pri lesteni te cerne.................zalezi,jak to auto vypada v tech barvach,ja bych sel do stribrne,kvuli tomu,ze na ni neni videt spina Černá je černá a je to prostě elegantní auto.Sice udržba je trochu náročnějši ale vypadá to auto opravdu opravdu v té černé metalíze moc pěkně.ČERNOU!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.