repkin Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Ve staré ETce jsem ho měl na fabii i s číslem, ale také jsem slyšel, že se nakonec nedělali. Ale tak věřím tomu, že pro závodní verzi se jich pár udělat mohlo, ale skutečně, až budou fotky, bude to lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Kdyby někdo měl vážný zájem, tak ho můžu sehnat. Na FI??? Za kolik? A co by obnášelo naplojení na eletriku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Pohledej v sekci na FI. Žalok na ně bere objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gyros Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Cus, nejak si tady procitam forum a narazil na to vyhrejvany celni sklo. Pokud se nepletu, tak se domnivam, ze ho v ty O1 mam. Pokud zmacknu ten cudlik, lehce to zabzuci a sklo je do chvilicky odmlzeny, ackoliv na to nic nefouka z vetraku ani z klimy... Pustim-li to v O2,zapne to klimosku a zacne na predni sklo foukat vetrak s klimoskou....Takze se domnivam, ze to bude elektricky vyhrejvany predni okno. Auto je v plny a verzi elegance a dovezeny z Nemecka. Jen mi je teda divny,ze se s tim jeste nikdo nesetkal :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Přihoď foto čelního skla, jinak ti nikdo neuvěří. Já vím že se to dá, ale bez foto nevěřím :-(. Jo jsem jeden ze dvou co ho má ve FI a taky mi nikdo nevěří tokud to nevidí. :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 @Gyros: Nebudu Ti to vyvracet, je to Tvoje auto, Ty máš s tím takovou zkušenost a tu popisuješ. Ale, na to jestli je nebo není vyhřívané je jednoduchá odpověď. Vyhřívací dráty ve skle jsou vidět v podstatně novějších autech, takže v předpotopní OI musí být vidět na tuty. A nebojím se říct, že to půjde i vyfotit. Když to budeš, vyfoť to tak, že z fotky bude jasné, že sklo je v OI. Další důkaz budou přívodní dráty ke sklu, bez nich to fakt nejde. Hledal bych je pod bočními plasty krycími A-sloupky. @Combi2002: ... a ta fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gyros Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak tam asi dratky nejsou,zadny nevidim.. Tak co to zabzuci,kdyz zmacknu ten cudl? Kazdopadne to odmlzuje docela dost rychle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak nafoť vypínač a sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 @Gyros: A je po poplašné zprávě. Máš Climatronic, čili automatickou klimu? Asi jo, když mačkáš "ten" (nikdo neví který) čudlík. Bzučí nastavovací klapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Zdravím. Není něco nového ohledně vyhřívaného předního skla na Oct. II? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neversleeper Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Britský specializovaný výrobce vyhřívaných čelních skel.http://www.heatedwindscreen.com/acatalog/skoda-octavia-green-heated-windscreen.html#SID=472Necelou desítku za sklo + poštovné, jehož výši si netroufnu hádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Cena přepravy a balení bude cca stejná jako skla. Editováno: 16. Duben 2016, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.