Přejít na obsah

Výměna rozvoďáku u 2.0 MPi

mike_k

Doporučené příspěvky

Dneska jsem se pri pravidelne kontrole v autorizovanem servisu ptal, kdy se na 2.0 MPi meni rozvody a dostalo se mi zajimave odpovedi, ktere se mi moc nechce verit. Pry se to meni nejdrive po 120tis., ale hlavne podle zvuku. Copak u remenu je neco poznat po zvuku? Nebo snad ma 2.0Mpi retez a ja o tom nevim? A taky me bylo receno, ze pokud jezdim pravidelne na prohlidky po 15ti tisicich do autorizovaneho servisu a je to v servisni knizce, tak pri prasknuti remenu hradi opravu Skodovka. Myslite, ze toto muze byt pravda?

no, tak me v servisu rekli, ze u tohodle motoru neni predepsana vymena driv, nez pri 180tkm. take me to hodne prekvapilo. ted mam najeto 114tkm a premyslim, ze do toho pujdu.

nicmene nic meneno nebylo nikdy a nevypadalo to, ze by se do toho nejak hrnuli ( tedy pokud bych nezacaloval patricny obnos ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...