Leonin Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Chci se zeptat zda se má při výměně rozvodů měnit i vodní pumpa? Díky Zdarec nevim jestli se ma menit ale me ji automaticky vymenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Staci vymenit pouze rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Dneska jsem se pri pravidelne kontrole v autorizovanem servisu ptal, kdy se na 2.0 MPi meni rozvody a dostalo se mi zajimave odpovedi, ktere se mi moc nechce verit. Pry se to meni nejdrive po 120tis., ale hlavne podle zvuku. Copak u remenu je neco poznat po zvuku? Nebo snad ma 2.0Mpi retez a ja o tom nevim? A taky me bylo receno, ze pokud jezdim pravidelne na prohlidky po 15ti tisicich do autorizovaneho servisu a je to v servisni knizce, tak pri prasknuti remenu hradi opravu Skodovka. Myslite, ze toto muze byt pravda? no, tak me v servisu rekli, ze u tohodle motoru neni predepsana vymena driv, nez pri 180tkm. take me to hodne prekvapilo. ted mam najeto 114tkm a premyslim, ze do toho pujdu. nicmene nic meneno nebylo nikdy a nevypadalo to, ze by se do toho nejak hrnuli ( tedy pokud bych nezacaloval patricny obnos ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.