Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim kluci, koupil jsem Octu z Deutschlandu a ta má v předním nárazníku (v mřížce) zásuvku na 220. Dostal jsem k tomu i šnůru, která se píchne přímo do klasické zásuvky. Nesetkal se s tím někdo z vás už někdy? Fakt by mně zajímalo k čemu to může sloužit. Napadlo mně třeba dobíjení, nebo přídavné napájení pro spotřebiče např. při kempování. Nevíte někdo? :feve:

Vloženo

Pokid je to na připojení na 220 V tak by se mohlo jednat o předehřev- zásuvka,spínací hodiny, auto, v zimě příjdeš do garáže a máš vodu na 70 stupních a perfektně stertuješ, už jsem to viděl, ale nemusí to být, mrkni po drátech kam vedou a k čemu...

Vloženo
Pokid je to na připojení na 220 V tak by se mohlo jednat o předehřev- zásuvka,spínací hodiny, auto, v zimě příjdeš do garáže a máš vodu na 70 stupních a perfektně stertuješ, už jsem to viděl, ale nemusí to být, mrkni po drátech kam vedou a k čemu...

Budu muset sundat nárazník, ale špatný by to nebylo ;)

Vloženo
Zdravim kluci, koupil jsem Octu z Deutschlandu a ta má v předním nárazníku (v mřížce) zásuvku na 220. Dostal jsem k tomu i šnůru, která se píchne přímo do klasické zásuvky. Nesetkal se s tím někdo z vás už někdy? Fakt by mně zajímalo k čemu to může sloužit. Napadlo mně třeba dobíjení, nebo přídavné napájení pro spotřebiče např. při kempování. Nevíte někdo? :feve:

Jo to bude předehřev motoru. Mám to taky . Dával jsem si to tam sám. Mám firmu DEFA z molpiru. Na stránkách Molpiru si o tom můžeš přečíst. http://www.molpir.cz/CZ/VSETKO.htm

Klikni vlevo na Elektrický předehřev.

Nebo hledej tady na foru tema předehřev motoru tak asi z konce roku 2005.

Vloženo

Mám pocit, že u toho výhřevu je i malé čerpadýlko na oběh, aby se prohřál motor s radiatorem topení. Když jsme byly v Norsku, tak tam na skoro každém parkovišti byla možnost si dát auto do zásuvky a známý si tu sadu na ohřev koupil a libuje si. Já to mám v rolbě a když to při mínus 20 dáš na 45min do zásuvky, tak se ti to prohřeje úplně libově. Všem vřele doporučuji.

Vloženo
Jo to bude předehřev motoru. Mám to taky . Dával jsem si to tam sám. Mám firmu DEFA z molpiru. Na stránkách Molpiru si o tom můžeš přečíst. http://www.molpir.cz/CZ/VSETKO.htm

Diky všem, měli jste pravdu, je to předehřev. A je to přesně ten, co máš ty, Pepo. Na víčku zásuvky je nápis DEFA,kterého jsem si předtím nevšimnul. :palec2:

Vloženo

Diky všem, měli jste pravdu, je to předehřev. A je to přesně ten, co máš ty, Pepo. Na víčku zásuvky je nápis DEFA,kterého jsem si předtím nevšimnul. :palec2:

Tady jsem našel původní téma z r. 2005. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=předehřev

Odkud jsi . Celkem bych se rád podíval jak to máš zapojeno.

Vloženo

silne nad tim uvazuji,ale co vybrat?Bud elektriku nebo nezavisle,tak nevim,mam garaz,ale nekdy stavam i venku.....montoval si nekdo doma nezavisle topeni?Nebo kdo ma elektriku uz delsi dobu a jak to facha.........?

Vloženo
silne nad tim uvazuji,ale co vybrat?Bud elektriku nebo nezavisle,tak nevim,mam garaz,ale nekdy stavam i venku.....montoval si nekdo doma nezavisle topeni?Nebo kdo ma elektriku uz delsi dobu a jak to facha.........?

ted jsem se dival na normanse/elektrika/ a tam pisou zivotnost jen 5let..............

Vloženo

Měl jsem předehřev na Golfu a nemohl jsem si ho vynachválit. Ty chvíle tahání s kabelem vyvážil teplý vzduch z topení po nastartování motoru. Když jsem věděl, že pojedu pryč, natáhl jsem kablík a za chvilku jsem měl na teploměru krásných 40 st.

Fakt libůstka a hlavně ty šetrné zimní starty....

• o 5 týdny později...
Vloženo
jen aby to někdy mladá nezapomněla vyndat ze zdi a neujela i se zásuvkou na baráku :t

No to není problém . Borec z molpiru co mi to prodával mi říkal, že najede předem k baráku a zapojí do zásuvky v nárazníku , ráno před odjezdem mu to sepne časový spínač, skočí do káry zařadí zpatečku, kabel má upevněný , tak se samovolně vyvleče ze zásuvky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...