Únor 3, 200817 r fakta 15.1 odesláno 14 dni byl na poště když jsem ti psal slibil jsi že si ho vyzvedneš neřikej , že 14 dni jsi neměl čas , tohle svědči ovšem přece mé chování : reagoval jsem jak jsem reagoval vytočil jsi mě , měl jsem na to nárok , jsem alergicky na křivacké jednáni s kterým sem se na foru nikdy nesetkal , sám fér člověk mám tu skenovat lístek nebo co ? kdyby jsi byl tak férovy na jakeho si tu hraješ uhradiš vzniklou škodu , ale radši hledaš cestičky , vysloveně jsi to uhral kvalitně.Spálil jsem se ja snad už si ostatni na tvou osobu daj pozor Upraveno Únor 3, 200817 r od svanco
Únor 3, 200817 r V tom pripade posta nejak pochybyla, nevim proc..A co jsem mel rikat ja?? Ty Tve urazky a pomluvy... Jinak kdyby jsi poradne cetl-uhradu jsem chtel vyrovnat i jsem Ti to psal do dvou SZ. Ale duvod zamitnuti nahrady je prosty! A pokud jsi fer, tak nebudes nadavat do SVINI- SPINY- HAJZLA atd...A nechal si to vysvetlit co se vlastne stalo,ale to ne. To uz je kazdej svine-pic...kok.. a tak. Za ty nadavky a vse co jsi psal. Dobre Ti tak!!!! Dale nebudu reagovat-coz jsem uz psal ohledne SZ, ale Ty musis pokracovat tady. Bude to stale dokola a dokola.. Par cisel je jedna vec, ale realita je vec druha! Konec. Upraveno Únor 3, 200817 r od ...GeOrGe...
Únor 3, 200817 r tys to nepřijal , umyslně tudiž je jasné že by jsi dodatečně nezaplatil už vubec nic což je logické nevim co jsem ti psal , ale popsal ses sám a kvalitně.Kdyby si byl to na co si tady hraješ zaplatil bys tak nebo tak jsem jen rád že to je tady černém na bilem a od toho to je at jsou lidi opatrnější uvidime jestli zareagujou i dalši co mi psali vzkazy ohledně tvé osoby nebo zustanou v anonymitě
Únor 3, 200817 r no george je férovej člověk, měl sem tu čest se s ním setkat kuli dodávce nějakého materiálu a vše v absolutním pořádku, domluva byla taky v pořádku, takže nevidim jediný důvod si na něj z mé strany stěžovat
Únor 3, 200817 r Nikoho se nechci zastávat,ale je fakt,že je potřeba si uvědomit,že ne každý stráví u PC celý den.Mě se tak stává,že ráno v 7 zapnu,odpovím na nějaké sz nebo maily a jdu třebas do večera rachotit.Mezitím další dotazy a občas se někdo rozčiluje a nadává,že napsal v 8.00 dotaz,v 10.00 další a v 13 .00 se připoměl a v 17.00 napíše,že když nechci reagovat ať jdu do pr.....Já zapnu pc v 18.00 a co.Takovému už fakt ani neodpovím.TAK SI TO NĚKTEŘÍ UVĚDOMTE.Spousta ldí sedí u pc. v práci a někteří hold nejsou kancelářské krysy a musí fachat ručičkami či jinak a nemají čas vysedávat u pc Asi jsi to nečetl pořádně, napsal jsem ho, protože mi potvrdil objednávku, kterou nejenže nedodal, ale ještě se snažil ze mě udělat blbce a to mě nakoplo sem napsat. Kdyby napsal, sorry zazadil jsem tě už ho nemám, je to v poho. A mimochodem přijde ti 12 dnů čekání na odpověď málo, zvlášť, když víš že si vše přečetl ?? A reagoval, až když jsem napsal, že ho napíšu na BL. A nechci se tu rozepisovat, že jsetli mu dělá jeho brácha sekretářku a nezvládl, je to jeho problém a né že já jsem napsal pozdě ....
Únor 4, 200817 r Bílej list: RyVeS - posílal jsem mu balík. A peníze mi poslal na účet. Takže spolehlivej
Únor 5, 200817 r Bíla listina pro - ZABIAK - 333222 u obou byl obchod rychly a v poradku jak bylo domluveno.... diky....
Únor 9, 200817 r clen "lecream" .. prodaval dily na fabii (palubka, volant, airbagy, pasy)... 12tis. Sk.. napsal jsem ze beru na 100%, ze zavolam nebo napisu, souhlasil a rikal ze mi to necha. Vyridil jsem si, ze mi to clovek v Bratislave vyzvedne a ja si pro to prijedu az bude cas z Prahy.. pak mi napsal, ze mu nekdo nabidnul 14 tis. Sk a ze nevi ... A samozrejme mi druhy den pak napsal ze to prodal. Takze jsem celou akci zrusil, zbytecne jsem otravoval znameho.. Na aukce jsou jiny servery a kdyz tady napise cenu a pak to takhle zkousi.. takze s timto clovekem spatna zkusenost !!!
Únor 10, 200817 r doctor Po tejto reakcii sa mi doktor ozval s tym, ze mi lampu posle. Tak snad to bude v poriadku. _________________________________________________________________ Mal som zaujem o cierne stropne madla a stropnu lampu. Napisal som SZ s poziadavkou, po par SZ sme sa dohodli, ze mi to teda posle. Jasne som ziadal madla a lampu, na tieto veci sme si dohodli aj cenu. Asi po tyzdni mi prisla dobierka v ktorej boli len stropne madla. Hned som dotycnemu pisal, ze chyba lampa. Na to som sa dockal odpovede, ze sme sa zle pochopili, ze on myslel len madla (pritom sme sa vo viacerych SZ dohodli na madlach a lampe, o samostatnych madlach som nikdy nic nepisal). Na otazku, ci mi tu lampu teda doposle predajca uz nereagoval. Takze, tento clovek ma OKLAMAL a OKRADOL, kedze som zaplatil len za madla to, co som mal zaplatit za madla aj lampu. Toto je moja skusenost (zial NEGATIVNA) s „predajcom“ doctor. Svoj nazor na to nech si urobi kazdy sam... Upraveno Únor 10, 200817 r od Ruud
Únor 12, 200817 r White list: Milan II - MDF podložky sou suproví, dík moc...samozdřejmě vše OK, perfektně zabaleno..
Únor 14, 200817 r Jen takový menší upozornění, pokud chcete někoho dát na blacklist (nebo whitelist), napište to, něco jako že jste s někým měli problém a tak podobně neberu. Ideálně by bylo dobrý kdybyste to psali takto: WHITELIST(BLACKLIST) ************ "a tady třeba vyjádření"
Únor 14, 200817 r White list: Jarin009-Supr jednání,dodal co slíbil,ba i něco navíc+pohodovej člověk.
Únor 15, 200817 r chlapi, neblbněte.. Chce to souhru obou: prodávajícího i kupujícího.Měla by alespoň mezi námi zde na fóru platit jakási chlapská čest a férové jednání, kdy prodávám - tak nabízím (a pošlu vše dle jasné domluvy) a na druhé straně kupující pak skutečně koupí (opět dle jasné domluvy). Máme mobily, ICQ, e-maily, nelze se nijak vymlouvat. Každopádně sám to vím, jak funguje pošta: doma hodinu balíte, pak s tím hodinu stojíte na poště, zaplatíte nekřesťanské peníze za dodávku a ono se vám to ve finále vrátí zpět. To vytočí každého.. Brrr. Chlapi, myslete na to pokaždé, když domlouváme nějaký obchod obecně Ahoj všem "obchodujícím", nechci to tu zasírat OTčkama ale BOHUŽEL jsou mezi námi někteří, co prostě rovní nejsou když si od Vás člověk něco objedná, tak se člověk snaží poslat co nejdříve s tím, že zároveň kupující pošle peníze.. Prostě aby se to nezdržovalo.. Když ale čekáte 14dní, přičemž ostatní současně kupující od Vás už dávno zaplatili, jenom to člověka naštve a ztrácí chuť se něčím zabývat. A když pak dotyčný nereaguje na všechny možné snahy se domluvit, vidíte že na club chodí ale reaguje až na sms, je to drzost a neomalenost.. Pokud Vám pak do sms napíše, že peníze poslal v den tlf domluvy a Vám přijdou až za 4 dni a přitom máte stejnou banku.. FAckT se nad sebou někteří zamyslete a vůbec sem nelezte, když nemáte na to být upřímní. Osobně bych za tyhle "podvody" ihned dával něco jako VAROVÁNÍ aby každý potencionální prodejce věděl s kým má tu čest a dal si POZOR.. A určitě jsem za, dát seznam BLACK LIST zvlášť.. a NÁHRADOU za WHITE list by mohlo fungovat u každého člena něco jako hodnocení.. Ad Česká Pošta: reklamoval jsem nedodání EMS dle podmínek o cca 15minut a vrátili mi celých 104 Kč.. Tak se na ně musí Upraveno Únor 15, 200817 r od superfatty
Únor 16, 200817 r Black: Uživatel Doctor Objednal sem od něj černej spodek palubky a tunel. Vše přišlo, ale zabalené jen do igelitu, plasty špinavé, poškrábané a hlavně ROZLÁMANÉ !!! Sem pěkně naštvanej, prachy v pr... a plasty na ho... edit: Tak po konzultaci s nim se dospělo k tomu že je chyba na straně pošty.... Upraveno Únor 17, 200817 r od Termiks
Únor 19, 200817 r na white list Hory a Sendy. Hory - dodání dle požadavků, stav zboží luxusní 1A. Sendy - rychlá dohoda, dobrá komunikace, platba předem.
Únor 19, 200817 r Já zase Black pošta.Dnes se mi vrátila zásilka,kterou zákazník netpělivě očekává.A překvapením bylo,že úložní doba je do5.3 a dnes je 19.2. a pošta chtěla po mě 35 Kč.Vždy,když nedoručili zásilku 30 Kč vráceli te´d ještě chtějí.Dobré,že?Naštěstí si té doby uložení všimla sama vedoucí a poslala to okamžitě na náklady pošty zpět na adresu adresáta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.