Duben 18, 200817 r White list Vasa-Dodani parkovaku a montaz+napojeni vyhrevu sedadel a super pokec Jeste jednou diky
Duben 19, 200817 r Pred nedavnem jsem jsem si nechal u TDi Funnna nacipovat moji OI 66kW a muzu Vam rict, ze jsem zazival podobne ne-li stejne pocity jako kdyz jsem auto kupoval a poprve se vozil. Vykonnostni rozdil je opravdu skok a ne zadne plane reci jak muzete nekdy na ne narazit napr. na internetu jak se radoby tunningove firmy vychloubaji zkusenostma a nakonec skutek utek. Je to clovek na svem miste a patri mu ode me uprimny dik a obdiv co se da se seriovym autem udelat za relativne slusne penize. Pocitam, ze se jeste nekdy pri dalsim zvysovani vykonu meho milacka uvidime, ale vsechno ma svuj cas. Zaverem: vsem vrele doporucuji, seriozni jednani, vysvetli poradi i zmeri vykon pred i po. S pozdravem Vam vsem Gumis(r1)
Duben 21, 200817 r whitelist Josh7 dvakrat objednavka a dvakrat superrychle dodanie blacklist slovenska posta za poplatky navyse koli prevodu penazi z inej meny
Duben 21, 200817 r Whitelist "rolbar" za přepojení jednoho čidla a sehnání několika drobností. Děkuji pane .
Duben 21, 200817 r Whitelist "rolbar" za přepojení jednoho čidla a sehnání několika drobností. Děkuji pane . Děkuji pane za důvěru vě mě vloženou, ať ti to jezdí
Duben 21, 200817 r Bohužel, do BLACKlistu jednoznačně uživatel 333222. Obchod s ním se táhne již od poloviny ledna tohoto roku. Peníze jsem za zboží odeslal na jeho účet v lednu a nebyla to malá částka (1200,-) a doposud (21.4.) nemám nic. Nejprve byl údajně problém s poštou (ztráta a poškození zásilky) a od začátku března, kdy měla být zásilka údajně odeslána podruhé, tento člověk nekomunikuje. Zde na fóru byl naposledy přihlášen 22.3., na osobní zprávy neodpovídá, telefonní číslo, které udal je "mimo provoz". Čili skutečně "povedený obchod".
Duben 24, 200817 r Na WHITE list: RomanR25 - krásně zabaleno Fantik - také dobré Doli - dobré zboží, přivezeno až pod nos Upraveno Duben 29, 200817 r od stihacka
Duben 25, 200817 r White list: Rolbar - jednotka žárovek už se třese na pěkný počasí, až pujde do auti.. diky Jardo! Olaf - podložky MDF jedna báseň dikec
Duben 25, 200817 r WHITE LIST najmis: RS pedály O2 22.4. objednány 24.4 přiváží pošta perfektně zabalené,vše OK Mates_XIV: lakovane lišty na dveře O2,perfektně zabalené,vše OK díky-) Upraveno Duben 25, 200817 r od MartHK
Duben 25, 200817 r WHITE LIST- Fidelek-počínaje nakodóváném klíčuů až po komplet změnu budíků a všech tlačítek
Duben 28, 200817 r whitelist - cosby za ochotu a bezproblemove dodanie dvoch drobnosti black - slovenska posta, ktora si uctuje cim dalej tym vacsie poplatky
Duben 28, 200817 r Bohužel, do BLACKlistu jednoznačně uživatel 333222.Obchod s ním se táhne již od poloviny ledna tohoto roku. Peníze jsem za zboží odeslal na jeho účet v lednu a nebyla to malá částka (1200,-) a doposud (21.4.) nemám nic. Nejprve byl údajně problém s poštou (ztráta a poškození zásilky) a od začátku března, kdy měla být zásilka údajně odeslána podruhé, tento člověk nekomunikuje. Zde na fóru byl naposledy přihlášen 22.3., na osobní zprávy neodpovídá, telefonní číslo, které udal je "mimo provoz". Čili skutečně "povedený obchod". jak to čtu, ukázkový podvodník.. Co sem vložit malý seznam "prověřených" prodejců? (u kterých se člověk nemusí bát poslat peníze na účet)
Květen 1, 200817 r White list BYLZDE pedály přivezl až pod nos a cena super vše perfekt za to mu moc díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 3, 200817 r Whitelist - "frenky" - kastlík mi dovezl téměř domů, děkuji. taky white a úplně to samé - skoro až domů Děkuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.