Květen 6, 200817 r 6x mischicka na white list - dííííííííky moc za ty veci a tech baliku bylo dost :-P 1x fabia04 dik:) 3x bobik diky za pacičky :-P 1x Misacek diky za sitky :-) 1x SilverHawk diky :-P vse OK 1x Sinius
Květen 7, 200817 r WHITE LIST.....kodemi.:R....DOJEDNÁN OBCHOD, HNED DRUHÝ DEN V POLEDNE OBJEDNÁVKA DOMA A SUPER ZABALENA A V PERFEKTNÍ STAVU...POCHVALA.
Květen 9, 200817 r 6x mischicka na white list - dííííííííky moc za ty veci a tech baliku bylo dost :-P1x fabia04 dik:) 3x bobik diky za pacičky :-P 1x Misacek diky za sitky :-) 1x SilverHawk diky :-P vse OK 1x Sinius Děkuji děkuji, jsem rád, že jsi spokojen. A teď mi došlo, že jsem Ti ještě nepřidal komentář za ty nálepky. Vše v pohodě, dle dohody, rychle, takže DOPORUČUJU!! Aneb kodemi na WHITE LIST
Květen 9, 200817 r rolbař - whitelist dodělávání elektroinstalace super jednání, rychlost, vynikající kvalita práce, rozumná cena doporučuji
Květen 13, 200817 r White list - Badys - rychla domluva a jeste rychleji dodano,zabaleno paradne,vse ok
Květen 14, 200817 r Poděkování Sebovy za rychlé vyřízení .Včera objednáno a dnes v 10.30 k odběru a ještě přidal i radu. Neználek
Květen 16, 200817 r WHITE LIST -Lukyboy vše dobře zabaleno a rychle dodáno Upraveno Květen 16, 200817 r od Motaaa
Květen 16, 200817 r WhiteList: BadyS Příkladná dohoda, "zakázku" na moje přání rozdělil a odeslal na dvakrát, přidal něco navíc a navrh na doplacení další pošty odmítl. Radost obchodovat.
Květen 25, 200817 r taky přidám zase svoji troškou do mlejna ikdyž stále opěvovaná jména BADYS REMUS BY ŠKODA s oběma osobní převzetí, super domluva, cena..
Květen 26, 200817 r asi zbytečné zmiňovat tyto členy, ale přece jen do WHITE: rolbař (dekor palubky) honza72 (montáž) najmis (budíky) kodemi (znaky, Office) sebo (rozvody) RomanR25 (tempomat) BadyS (znaky) OloZX6R (construct + ostatní) joujou (nárazník) všichni dobré jednání, ceny, kvalita, ochota. Omlouvám se pokud jsem na někoho zapomněl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.