Květen 29, 200817 r white list: SEBO rychle,levne,kvalitne a seriozne....co objednam je doma do 48hodin paradne zabaleno
Květen 30, 200817 r Black list johnxx, dohodneme si obchod a pak napíše, že se mu to nehodí, tak že asi nic.
Červen 3, 200817 r davam sebe na black list a toho degena Lukas2609 taky at to je vyrovnany za ty nervy nebo mu upravim fakt neco heverem !!! toe neskutečný když se narazi na nejakyho bl...
Červen 4, 200817 r kodemi.:R Akorát je blbý že se zamklo to téma v lampárně. Mělo by se spíše přesunout sem. Fotky od něho tě mohli buď očistit a nebo naopak. Takhle nevyřešené ti to k dobrému jménu nepřispěje.
Červen 4, 200817 r ja už nas to viš co! delam tu ze sebe jenom debila !!! mě je ten človek ukradenej ja vim co jsem prodal a vim co to bylo za zboži! vždycky se najde neajkej debilek.. už me to přestava bavit tady končim. uplně! jsem tu jen za hajzla buh vy co!!! nemam na to nervy už..
Červen 5, 200817 r tam se to zamklo, jelikož k tomu měly rozsudky lidi co s tím neměli nic společného. Vyřešit si to musí oba dva sami a nebo zde. Od toho zde taky black and white list je. Ať kupující dá fotku toho co mu přišlo a bude jasné přeci.
Červen 5, 200817 r patrilo by sa to odomknut a doriesit Oni si to snad vyresi at po telefonu, osobne nebo pres sz ci POLICII, nikdo to nebude resit za ne!
Červen 6, 200817 r Sice nevím o co jde, ale je to tu trochu OT, kdyžtak si založte nové téma, ale nepište to prosím sem. Děkuji
Červen 6, 200817 r To nove tema, stihacko se prave zamklo. Myslim, ze by si mel kazdy hlidat sva zada a nestarat se o dalsi... KONEC
Červen 12, 200817 r white list: Praha OloZX6R - precizně zabaleno Upraveno Červen 13, 200817 r od rtg61
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.