Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

WHITE LIST - Pentadius, super jednání, skvělá spolupráce i v případě problému.

BLACK LIST - ČESKÁ POŠTA, cesta zásilky trvala 19dní

WHITE LIST - petr81 a 2x honza72

diky!

zabra

WHITE LIST - Mikosar

PAVEL HRUBEC-Kdyně.Pěkný hajzlík!!!!Objednal si poměrně dost drahou věc,kterou jsem kvůli němu zajišťoval a musel koupit.Poslal jsem mu to klasickou dobírkou.Hajzl si prodloužil úložní dobu,takže balík se mi vrátil po 5 týdnech.několikrát jsem mu psal a neodpovídal,pak řekl,že byl mimo a že mu to mám poslat znova.domluvili jsme se na obchoďák+přirážku za poštovné a balík se mi znova vrátil.TAKŽE BACHA NA SMRADA.

korespondenci mailovou mám uchovanou,kdyby něco

No to je pěknej vejlupek,možná by nebylo od věci mu to dovézt až domů i s nějakyým bonusem navíc :aggressive:

Uvažoval jsem

PAVEL HRUBEC-Kdyně.Pěkný hajzlík!!!!Objednal si poměrně dost drahou věc,kterou jsem kvůli němu zajišťoval a musel koupit.Poslal jsem mu to klasickou dobírkou.Hajzl si prodloužil úložní dobu,takže balík se mi vrátil po 5 týdnech.několikrát jsem mu psal a neodpovídal,pak řekl,že byl mimo a že mu to mám poslat znova.domluvili jsme se na obchoďák+přirážku za poštovné a balík se mi znova vrátil.TAKŽE BACHA NA SMRADA.

korespondenci mailovou mám uchovanou,kdyby něco

Tak to je fakt pěkněj hajzlík.

Jde o to, zda to vazne Pavel Hrubec a zda je vazne z te adresy, na kterou se to posila... Ale smejd to je 1.tridy takoveto jednani!!!

WHITE - z-e-v-l

WHITELIST "Petr81" za kabeláž do světel a "kemar" za konektory a ještě "BadyS" za mřížky.

WHITE LIST - juke.box - v pondelok som vyplatil zo Slovenska, vo štvrtok mi prišiel VAG kábel

Dávám na white list a timto jim děkuju moc a urychlené vyřizení.

najmis

Bak

WHITELIST - Superfatty

diky

zabra

White list - najmis

došlo pěkně zabalené a v blaupunkt kvalitě

díky indet

WHITE pro MartinR rychlost, spolehlivost supr jednání, zboží dodáno osobně i s bonusem no prostě 1+ :palec2::palec2::palec2:

white list: Ptica... super jednanie a ochota poslať na SK bez dobierky.. peniaze poslane neskor v liste.. :palec2:

White list : Mikosar , dobrý jednání, rychle dodano.děkuji

white - kodemi.R

White: KoudyFRS Díki !

Upraveno od Reso

White: Fidelek Díki !

White

pentadius

superfatty

white list : BadyS. Vše perfektně zabaleno a přes poštu vše ok. Díky

WHITE LIST JasteR budíky s MAXIDOTem na O1. Paráda, super rychlé a bez problémů. Maximálně doporučuji.

Martin Bodolan-Rimovice- Vlasim .Pěkný hajzlík!!!!Objednal si dost drahou věc,kterou jsem kvůli němu shanel a musel koupit.Poslal jsem mu to nakonec dobirkou- jak chtel. Stale tvrdil, ze to urcite vyzvedne.., ze uz tam jede...balík se mi vrátil .Několikrát jsem mu volal a psal, vzdy rikal, ze tam sjede a vyzvedne..TAKŽE BACHA NA SMEJDA

korespondenci mailovou a sms mám uchovane.

Mam i telefonni cislo a adresu.. Telefon mi nebere, kdyz volam z jineho cisla, vezme a pak zavesi..

Upraveno od honza72

Asi jako já s Hrubcem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.