Říjen 3, 200816 r WHITE LIST - Pentadius, super jednání, skvělá spolupráce i v případě problému. BLACK LIST - ČESKÁ POŠTA, cesta zásilky trvala 19dní
Říjen 6, 200816 r PAVEL HRUBEC-Kdyně.Pěkný hajzlík!!!!Objednal si poměrně dost drahou věc,kterou jsem kvůli němu zajišťoval a musel koupit.Poslal jsem mu to klasickou dobírkou.Hajzl si prodloužil úložní dobu,takže balík se mi vrátil po 5 týdnech.několikrát jsem mu psal a neodpovídal,pak řekl,že byl mimo a že mu to mám poslat znova.domluvili jsme se na obchoďák+přirážku za poštovné a balík se mi znova vrátil.TAKŽE BACHA NA SMRADA. korespondenci mailovou mám uchovanou,kdyby něco
Říjen 6, 200816 r No to je pěknej vejlupek,možná by nebylo od věci mu to dovézt až domů i s nějakyým bonusem navíc
Říjen 6, 200816 r PAVEL HRUBEC-Kdyně.Pěkný hajzlík!!!!Objednal si poměrně dost drahou věc,kterou jsem kvůli němu zajišťoval a musel koupit.Poslal jsem mu to klasickou dobírkou.Hajzl si prodloužil úložní dobu,takže balík se mi vrátil po 5 týdnech.několikrát jsem mu psal a neodpovídal,pak řekl,že byl mimo a že mu to mám poslat znova.domluvili jsme se na obchoďák+přirážku za poštovné a balík se mi znova vrátil.TAKŽE BACHA NA SMRADA.korespondenci mailovou mám uchovanou,kdyby něco Tak to je fakt pěkněj hajzlík.
Říjen 6, 200816 r Jde o to, zda to vazne Pavel Hrubec a zda je vazne z te adresy, na kterou se to posila... Ale smejd to je 1.tridy takoveto jednani!!!
Říjen 9, 200816 r WHITELIST "Petr81" za kabeláž do světel a "kemar" za konektory a ještě "BadyS" za mřížky.
Říjen 9, 200816 r WHITE LIST - juke.box - v pondelok som vyplatil zo Slovenska, vo štvrtok mi prišiel VAG kábel
Říjen 14, 200816 r WHITE pro MartinR rychlost, spolehlivost supr jednání, zboží dodáno osobně i s bonusem no prostě 1+
Říjen 14, 200816 r white list: Ptica... super jednanie a ochota poslať na SK bez dobierky.. peniaze poslane neskor v liste..
Říjen 19, 200816 r WHITE LIST JasteR budíky s MAXIDOTem na O1. Paráda, super rychlé a bez problémů. Maximálně doporučuji.
Říjen 20, 200816 r Martin Bodolan-Rimovice- Vlasim .Pěkný hajzlík!!!!Objednal si dost drahou věc,kterou jsem kvůli němu shanel a musel koupit.Poslal jsem mu to nakonec dobirkou- jak chtel. Stale tvrdil, ze to urcite vyzvedne.., ze uz tam jede...balík se mi vrátil .Několikrát jsem mu volal a psal, vzdy rikal, ze tam sjede a vyzvedne..TAKŽE BACHA NA SMEJDA korespondenci mailovou a sms mám uchovane. Mam i telefonni cislo a adresu.. Telefon mi nebere, kdyz volam z jineho cisla, vezme a pak zavesi.. Upraveno Říjen 20, 200816 r od honza72
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.