Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nechcete na ně uveřejnit kontakty a hlavně adresy - kdyby pod jiným jménem chtěli něco po ostatních?

Vhite list : tweety - olej druhý den po objednání doma :palec2::palec2:

white list: KOUDY FRS , super jednanie.... dohoda na oboch stranach ... poslal zboži s tym že zaplatim neskor.... super chlapik... možem len doporučit...

WHITE for Mannik stříška na combi.... zabaleno na 1+ posláno okamžitě cena 1+.... :palec2::palec2:

WHITE for ANDY... poslal torpédo za 600,- vše za 1+.... Díky....

bílej list: Mil4an - supr ochota a pomoc při výběru, parádní jednání a ceny

Black list (martinituning) Martin Davidek Praha 2 120 00 objednal kabeláž na mlhovky a neodebral.Dík za dobrej obchod

whitelist

JendaT4 za super jednanie (vdaka za doveru!)

rolbar tak isto (vdaka za trpezlivost ;) )

Bílej lupen Garrett, vše ok a předání osobně přítulkyní. Dík :specool:

Whitelist: radekvv, zabaleno, během dvou dnů na poště. vše podle domluvy

Blacklist: česká pošta, nebo nevím kde se stala chyba. objednal jsem zadní lampy za domluvenou cenu 1300kč. s prodávajícím cena v pořádku ale na poště po mě chtěli 1559kč. Ať počítám jak počítám nechápu za co jsem vlastně platil navíc.

Zkoušel jsem počítat ale výsledku jsem se nedopátral. 1300kč lampy, radekvv na poště platil 108kč za poštovné což je 1408kč a pořád zbývá 151kč, což nevím co má znamenat. Pracovnice pošty byla naprosto mimo a nedokázala mi to vysvětit. Nejde mi o těch 150kč ale spíš o princip. nenechávám si posílat věci přes poštu příliš často, ale přesto vysvětlení nemám. Než abych se s nima dohadoval, zaplatil jsem.

Proto se ptám, nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?? Co jsem pátral na netu v ceníku české pošty, ať jsem přičítal kdejaké položky za hmotnost nebo za další služby nadopídil jsem se výsledné ceny. Balík nad 15kg to nebyl ani náhodou a nestandartní rozměry je také kravina. Nestalo se vám to někomu?

Podle počtů domluvená cena + poštovné vše OK, ale co ten zbytek???

Bílej list: vorlajz - nano podložka přišla a nanofunguje lol

A taky jELDA - nové zrcátko také dorazilo v pořádku

White list pro Jendu T4 a jeho kolegu Michala jsou to velice ochotní kluci .Díííík za to potaženi volantu. :palec2:

Na white list

aleshh Předání OK na dohodnutém mistě, vše OK. Diky

Papiczek Kliky vše OK, doporučuju

Whitelist "Zdenal 3D" - motorek dorazil v pořádku a rychle, díky.

white list, Dandiel barva dorazila rychle a dobre + stetecky nadhera diky :)

White List: juke.box objednanie kabla na VAG, na druhy den prisiel, perfektne jednanie, odporucam aj ostatnym

na White: Harley1006 kola už jsou na autě :palec2:

Dávám BLACK uživateli "ŽRALOK"

Dne 30.6.2007 jsem byl v Praze(mám to 150km) na montáž folií viz fota http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2037&st=550 vše proběhlo v pohodě,dobré jednání,pokec atd...Okna jsem jak mě bylo řečeno aspon 2 dny nestahoval a pak už si jen užíval komfortu....ale brzy mě nadšení přešlo.Po cca 1 měsíci užívání oken začlo být při zavírání slyšet zvuky a zjistil jsem že se folie odlupuje...když jsem pátral po příčině bylo mi sděleno že nebyla folie oříznuta u hrany okna a proto se odlepuje..Kdybych to věděl v den montáže určitě bych na to pana žraloka upozornil.Tudíž dle mého názoru 100% chyba na jeho straně.Jak jsem to zjistil volal jsem Žralokovi a bylo domluveno že se to opraví jen domluvit termín...čas běžel a já sám od sebe několikrát volal že mám čas,přijedu...Pak mě bylo slíbeno že napodzim jede někam k příbuzním a že by se stavil a provedl výměnu na místě....nic se ovšem nerealizovalo...poslední slibem bylo to že mě folie udělá nějakej kolega...dnes je 9.11.!!! a stav je viz. fota.

Po Žralokovi požaduju nové folie na všech 4 oknech (aspon to zadní je ready) nebo vrácení peněz v plné výši.

Žiju s tím že když někdo něco dělá "profesionálně" tak za svou práci zodpovídá a tím i případné chyby napravuje.Tohle je reklamace jako každá jiná a za 16 měsícu sem se nedočkal ničeho.

post-5242-1226235438_thumb.jpg

post-5242-1226235447_thumb.jpg

post-5242-1226235509_thumb.jpg

....

post-5242-1226235617_thumb.jpg

post-5242-1226235623_thumb.jpg

post-5242-1226235631_thumb.jpg

post-5242-1226235637_thumb.jpg

post-5242-1226235641_thumb.jpg

dobra zkusenost s uzivatelem "rosy" - hex kabel, rychla dodavka

k predchozimu prispevku - dobre ti tak, ty folie vpredu nemaji co delat.

White list

Woody - Znak na řadičku RS došel v pořadku,děkuji :)

Batistuta - CK3100 black edition, vše ok ... Doporučuju

Dandiel - Barva na brzdiče OK,Super děkuju!

Thomas - Díky za zapalovač, bylo to rychlé - spolehnutí vše ok

svanco - Stěrače došli, už po několikate a vždy vše OK, Doporučuji

LPG - Značky došli, vše ok mnohokrat děkuju a doporučuji

RampaMcqak - Zámek 5. dveří dorazil OK, vše doporučuju dobrá komunikace

honza72 - Komfortka dorazila OK, vše v pohodě. Doporučuju

Black list :

Th3 H@cker - Udava uplně jiné informace u inzeratu. Když jsem si přijel pro sedačky nemile jsem koukal co stim je :( Ale po te cestě, holt čalounik to jistí .. Špatný jednani, kdyby aspon řekl..

Upraveno od kodemi.:R

Black list

uživatel Ragnar

http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=20914

Objednal si zboží které i přez urgence z mojí strany neodebral a přišlo mi to nazpět

Nejdříve se dušoval že si pro to hned druhy den zajde na postu ale včera mi to přislo nazpět

Takže jsem lehčí o 103,-Kč díky tomuto šmejdovi :help:

Momentalne hraje mrtveho brouka a nereaguje

post-1295-1226571261_thumb.jpg

koukám že to od něj adresou nemám daleko ;-)

Hmm tak mu bez zabouchat na dvere a servat ho za me... :punk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.