Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

White pro najmis - již poněkolikáté - super jednání, zboží a cena. Vřele doporučuji všem :)

Whit list pro KEMARA rychle a spolehlivě dik. :palec2:

superfatty opět White,rychlost,kvalita,balení vše 1+ Díky pane.. :palec2::palec2::palec2:

white- jelda a www.cc-autodily.cz :palec2: díky moc!

Ahoj ja prodal pres uzivatele Burek budiky jeho kamaradovi, domluva po telefonu a tak.. v utery domluveno odeslani, ve ctvrtek rano odeslano, a dnes mi poslal sms ze je potreboval ihned a ze je neprevezme.Ze si koupil jinde. Toto neni ferovy jednani a davam to jako varovani pred uziatelem jenz ma tel 736425505. Nemohl by mit do budoucna kazdy uzivatel sekce bazar hodnoceni? Neco jako poyiva aukro,?????

jeste podotknu!!!!nemam stimto prodejem nic spolecneho,Ja osobne kdyz si neco domluvim tak to dodrzim.je to mezi MildaTuning a mojim kamaradem.tak me z toho laskave vynech.co jste si domluvli to je vase vec.Nedelal jsem ani prostrednika co by to nechaval zaslat na nejakou adresu.vylozene jste se telefonicky domlouvali.Tak sprominutim me vynech z toho ze jsem nejaky krivak jako by

je to sice furt dokola, ale prostě synci jsu dobří lol

:palec: jendaT4 , Neználek, cosby :palec:

Já se musím připojit Jenda T4 a Michal super kluci :palec2: z vrakoviště v Praze

tak tak

radekvv na white list - ochota, super jednání! díky! ;)

White-jelda........supr jednání,doporučuji :palec2: :palec2:

white list: Batistuta- HF , skvela spoluprace. ;)

white alik.195 ;)

WHITE::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))

KASILEK

BADYS

CAREL

HECKEER

:palec2:

White list-Pluto :palec2:

BlackList Chamonyx, napíše, že zboží bere, ještě si řekne o číslo účtu a po týdnu se najednou rozmyslí aneb takhle se to myslím nedělá, takže bacha na něj.

White list Doli :) super :palec2:

VELKÉ+ Mírovi-"dědek" za precizní vytvoření map GPS na DVD+SD kartu,solidní jednání+solidní cena a poslání předem bez zálohy. Slušný člověk= white list.

BlackList Chamonyx, napíše, že zboží bere, ještě si řekne o číslo účtu a po týdnu se najednou rozmyslí aneb takhle se to myslím nedělá, takže bacha na něj.

Tak ja jsem mu minuly tyden neco posilal, platil predem na ucet a vse v poradku...

White- JOSH7- objednáno světlo - vše OK jak slíbil :palec2:

:palec2: Česká pošta !!! včera mi poslal superfatty ledky a dnes ve 12,30 dorazily, čumím jak puk :)

Romarioo - spokojenost, super domluva, prijemne jednani!! ;) z toho vyplyva WHITE LIST!!

BLACK LIST PRO UŽIVATELE "XMEGAN" (Heyda Věroslav,Pivovarská 10,Bořanovice-Líbeznice,25065 tel.736 731 771)

Objednal si u mě zboží, které jsem mu druhý den dle domluvy odeslal. Balík se mi vrátil, neboť si ho nepřevzal. Na několik žádostí o vysvětlenou nereaguje.

BLACK LIST PRO "zasahující A/M" za nepochopitelné buzerování cosbyho. Je to jeden z mála, který se chová slušně k zákazníkům a umí poradit a i nastínit chování prodejců = člověk pochopí zda jde o levárnu či nikoliv :palec2:

Upraveno od Palo

smazano ;)

Upraveno od zabiak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.