Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

White pro Fanny84 - za rychlé poslání balíčku, ještě tentýž den při oznámení platby na účet. :palec2:

Jeff white list za super rychlé odeslání domluvených věcí,děkuji

Tak tu mám adepta na BLACK LIST, jde o člena martikk, prodával mi zde z fora žhavící svíčky na moje vozidlo ale bohužel mi nepasují, nyní nechce řešit navrácení zboží a peněz, čekal jsem férovéjednání z jeho strany ale bohužel. Sám přiznal v inzerátu že i on špatně svíčky zakoupil.Tímto mu děkuji za zkažený obchod a mínění o zdejších členech.

White pro seba-fer jednani a rychlost,radost s nim obchodovat :palec2:

• 2 týdny později...

WHITE LIST Rfteam přesně na čem jsme se dohodli a taky pěkná cenovka, jen sníh je sníh:-D

• 2 týdny později...

white list pro člena rygy rychlá domluva a zboží dorazilo hned po připsání peněz na účet

white list pro "mirecekmalicek" - dobrá domluva, vše vpořádku a rychle dorazilo :palec2:

white pre juke.box-a za dodanie tovaru tak ako bolo dohodnuté a pre bruna128 za hadičky (chudáčisko ešte na mne prerobil stovku) :palec2:

white pre "tondis" a "kemar" dodane vsetko podla dohody. Dakujem pani

white pro titan0306 , vsetko dodane podla dohody

white pro Brevis - je tu nováček a mezinárodní obchod proběhl v pořádku

BLACK LIST !

pepo27

Obj. si sedačky OII LaK, po 5 dnech to změnil na ORS II celokožené.. Přijel a ....

Asi takto: Tento pán chce za desetinovou cenu kvalitnější sedačky než co dělá škodovka.

Takže nedoporučuji.

Pozor na podvodníka, nabízí na internetu telefony. Vyžaduje zaplatit předem. Já mu byl ochoten zaplatit pouze zálohu na poštovné, ale taky mě sere že mi okrad. Pokud již s ním má někdo zkušenosti, dejte mi vědět, rád bych to řešil přes policii

jedná se o osubu s ruznýma přezdívkama, ale podařilo se mi zjistit o něm toto:

Jaroslav Fux, bydliště: Vladimírská 2456, 44001 Louny

číslo účtu: 2102120707/2700

email adresa: : jaroslav.fux@seznam.cz

Na tuto osobu je již vedeno trestní stíhání. Kdo se chce připojit, ať zajde na policii a podá vysvětlení k podvodnému vylákání peněz. Stačí nahlásit toto Č.j.: KRPH-22669/TČ-09-050512, případně se obrátí na oddělení Česká Skalice (tel. 974534721)

• 2 týdny později...

Tak na whitelist davam uzivatele zpejcel , perfektni domluva i provedeny obchod (uzivatel bral ode me kola)

WHITE LIST - Romariooo :palec: .....již po několikáté velmi dobrá domluva, pomoc s výběrem, odborná rada, dobrá cena, perfektní zabalení a doprava až do bytu a to vše ve velmi krátké době, bezproblémová komunikace.....mohu jen doporučit

whitelist pro "Jakub - škodík"...vše vpořádku, ochota a domluva jako bonus ;)

Black list.....

sháněl jsem stropnici z OII. Ozval se mi člověk s nickem Scout I (prý vlašim a okolí) že by pro mě jednu měl. Po dohodě po soukr. zprávách jsme se domluvili na pondělní odpoledne. Ráno se po mobilu ujišťuji, že pondělní odpoledne platí. Letím přes celou Prahu pro vozejk a pak za ním, ale už ne Vlašim ale VIDICE (okr. Kutná Hora). Při výjezdu z prahy opět informuji frajera že jedu.... no 3/4 cesty mi volá, že stropnici nemá, že ji má kamarád zamčenou v autě a že z toho nic nebude. Otočil jsem se a jak vocas jel zpět. Po dohodě s ním mi ji přiveze do Prahy on. Byl jsem ochotný mu na cestu prachy přihodit..... 4 dny se vymlouval a včera přestal zvedat telefon uplně. Když jsem volal z jinýho čísla tak to zvedl a že prý neví o co jde že prý je to kamarád a telefon si u něj zapoměl.

Má zde na fóru i jiné obchodní činnosti tak se nenachytejte jako já.... Mě to stálo jen "400 za benzín"

Black list pro BadyS,sháněl jsem senzor na Fabii1 1J0 919275 ,odpověď mám,poslal..ale přišel mi 1K0 919275,ten je ale na Octavii 1.Psal jsem mu 2x a odpověď žádná.Pokud to vyřešíme,tak se omluvím.

White list: BadyS všetko ok. došlo ako malo, dakujem

Tak to máš dobrý,ale já mám smůlu,prostě nekomunikuje....

Black list pro BadyS,sháněl jsem senzor na Fabii1 1J0 919275 ,odpověď mám,poslal..ale přišel mi 1K0 919275,ten je ale na Octavii 1.Psal jsem mu 2x a odpověď žádná.Pokud to vyřešíme,tak se omluvím.

člověk si odjede na pár dní na lyže a hned tu někdo musí horlivě psát a nečekat na mou odpověd.

ano člově po mě chtěl dodat nové čidlo na parkovák fabia, já ho měl (zacvaknuté v držáku do lišty fábia, jen jsem zběžně koukal, viděl čislo koncové 275 a poslal, čidlo bylo nové, nejeté. Ted tedy od člověka čtu že čidlo mu nefunguje a že je jiné. Kdo ví a zná parkováky trochu detailněji, ví že systém Fabia a Octavia I je ten samej a totožnej, tedy i čidla, která maji jen jiný číslo dílu a proto ta záměna K a J.

Opravdu, pokud nebyla vyřešena chyba výměnou totoho čídla, tak chyba v čidle není !

Toť má odpověd na black list

Omlouvám se BadyS,problém řešíme...nenormálně jsem se unáhlil.Jinak co se týká obchodu,ten proběhl velice rychle . JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM !!!

White list: gordon -dobrá domluva i osobní předání.

BLACK LIST ----------------------yockey---------------------------

obsah SZ...

ahoj maš maxidot na o1 bendzin? 1,6

Ahoj...ano muže být.Pokud máš zájem budu ho mít během 7-10 dnu a pak ho mužu hned poslat nebo předat..

Ahoj.

som zo slovenska pošleš aj na sk?

JJ posílám na SK poštovné počítej 240-260kč

ok tak ho berem ozvy sa potom.

No mužu mu psát jak chci a je mě to platný...maxík doma a yockey je mrtvej brouk..... :aggressive: Poslední SZ od něj byla 12.2. :feve:

Na tuto osobu je již vedeno trestní stíhání. Kdo se chce připojit, ať zajde na policii a podá vysvětlení k podvodnému vylákání peněz. Stačí nahlásit toto Č.j.: KRPH-22669/TČ-09-050512, případně se obrátí na oddělení Česká Skalice (tel. 974534721)

Poslal jsem Vám do meilu k této kauze několik postřehů a dotazů . Kontaktujte mne prosím na Kinok@seznam.cz Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.