Prosinec 18, 200915 r White pro Fanny84 - za rychlé poslání balíčku, ještě tentýž den při oznámení platby na účet.
Prosinec 23, 200915 r Tak tu mám adepta na BLACK LIST, jde o člena martikk, prodával mi zde z fora žhavící svíčky na moje vozidlo ale bohužel mi nepasují, nyní nechce řešit navrácení zboží a peněz, čekal jsem férovéjednání z jeho strany ale bohužel. Sám přiznal v inzerátu že i on špatně svíčky zakoupil.Tímto mu děkuji za zkažený obchod a mínění o zdejších členech.
Leden 8, 201015 r WHITE LIST Rfteam přesně na čem jsme se dohodli a taky pěkná cenovka, jen sníh je sníh:-D
Leden 22, 201015 r white list pro člena rygy rychlá domluva a zboží dorazilo hned po připsání peněz na účet
Leden 25, 201015 r white pre juke.box-a za dodanie tovaru tak ako bolo dohodnuté a pre bruna128 za hadičky (chudáčisko ešte na mne prerobil stovku)
Leden 28, 201015 r BLACK LIST ! pepo27 Obj. si sedačky OII LaK, po 5 dnech to změnil na ORS II celokožené.. Přijel a .... Asi takto: Tento pán chce za desetinovou cenu kvalitnější sedačky než co dělá škodovka. Takže nedoporučuji.
Únor 4, 201015 r Pozor na podvodníka, nabízí na internetu telefony. Vyžaduje zaplatit předem. Já mu byl ochoten zaplatit pouze zálohu na poštovné, ale taky mě sere že mi okrad. Pokud již s ním má někdo zkušenosti, dejte mi vědět, rád bych to řešil přes policiijedná se o osubu s ruznýma přezdívkama, ale podařilo se mi zjistit o něm toto: Jaroslav Fux, bydliště: Vladimírská 2456, 44001 Louny číslo účtu: 2102120707/2700 email adresa: : jaroslav.fux@seznam.cz Na tuto osobu je již vedeno trestní stíhání. Kdo se chce připojit, ať zajde na policii a podá vysvětlení k podvodnému vylákání peněz. Stačí nahlásit toto Č.j.: KRPH-22669/TČ-09-050512, případně se obrátí na oddělení Česká Skalice (tel. 974534721)
Únor 16, 201015 r Tak na whitelist davam uzivatele zpejcel , perfektni domluva i provedeny obchod (uzivatel bral ode me kola)
Únor 17, 201015 r WHITE LIST - Romariooo .....již po několikáté velmi dobrá domluva, pomoc s výběrem, odborná rada, dobrá cena, perfektní zabalení a doprava až do bytu a to vše ve velmi krátké době, bezproblémová komunikace.....mohu jen doporučit
Únor 26, 201015 r Black list..... sháněl jsem stropnici z OII. Ozval se mi člověk s nickem Scout I (prý vlašim a okolí) že by pro mě jednu měl. Po dohodě po soukr. zprávách jsme se domluvili na pondělní odpoledne. Ráno se po mobilu ujišťuji, že pondělní odpoledne platí. Letím přes celou Prahu pro vozejk a pak za ním, ale už ne Vlašim ale VIDICE (okr. Kutná Hora). Při výjezdu z prahy opět informuji frajera že jedu.... no 3/4 cesty mi volá, že stropnici nemá, že ji má kamarád zamčenou v autě a že z toho nic nebude. Otočil jsem se a jak vocas jel zpět. Po dohodě s ním mi ji přiveze do Prahy on. Byl jsem ochotný mu na cestu prachy přihodit..... 4 dny se vymlouval a včera přestal zvedat telefon uplně. Když jsem volal z jinýho čísla tak to zvedl a že prý neví o co jde že prý je to kamarád a telefon si u něj zapoměl. Má zde na fóru i jiné obchodní činnosti tak se nenachytejte jako já.... Mě to stálo jen "400 za benzín"
Březen 1, 201015 r Black list pro BadyS,sháněl jsem senzor na Fabii1 1J0 919275 ,odpověď mám,poslal..ale přišel mi 1K0 919275,ten je ale na Octavii 1.Psal jsem mu 2x a odpověď žádná.Pokud to vyřešíme,tak se omluvím.
Březen 2, 201015 r Black list pro BadyS,sháněl jsem senzor na Fabii1 1J0 919275 ,odpověď mám,poslal..ale přišel mi 1K0 919275,ten je ale na Octavii 1.Psal jsem mu 2x a odpověď žádná.Pokud to vyřešíme,tak se omluvím. člověk si odjede na pár dní na lyže a hned tu někdo musí horlivě psát a nečekat na mou odpověd. ano člově po mě chtěl dodat nové čidlo na parkovák fabia, já ho měl (zacvaknuté v držáku do lišty fábia, jen jsem zběžně koukal, viděl čislo koncové 275 a poslal, čidlo bylo nové, nejeté. Ted tedy od člověka čtu že čidlo mu nefunguje a že je jiné. Kdo ví a zná parkováky trochu detailněji, ví že systém Fabia a Octavia I je ten samej a totožnej, tedy i čidla, která maji jen jiný číslo dílu a proto ta záměna K a J. Opravdu, pokud nebyla vyřešena chyba výměnou totoho čídla, tak chyba v čidle není ! Toť má odpověd na black list
Březen 2, 201015 r Omlouvám se BadyS,problém řešíme...nenormálně jsem se unáhlil.Jinak co se týká obchodu,ten proběhl velice rychle . JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM !!!
Březen 3, 201015 r BLACK LIST ----------------------yockey--------------------------- obsah SZ... ahoj maš maxidot na o1 bendzin? 1,6 Ahoj...ano muže být.Pokud máš zájem budu ho mít během 7-10 dnu a pak ho mužu hned poslat nebo předat.. Ahoj. som zo slovenska pošleš aj na sk? JJ posílám na SK poštovné počítej 240-260kč ok tak ho berem ozvy sa potom. No mužu mu psát jak chci a je mě to platný...maxík doma a yockey je mrtvej brouk..... Poslední SZ od něj byla 12.2.
Březen 4, 201015 r Na tuto osobu je již vedeno trestní stíhání. Kdo se chce připojit, ať zajde na policii a podá vysvětlení k podvodnému vylákání peněz. Stačí nahlásit toto Č.j.: KRPH-22669/TČ-09-050512, případně se obrátí na oddělení Česká Skalice (tel. 974534721) Poslal jsem Vám do meilu k této kauze několik postřehů a dotazů . Kontaktujte mne prosím na Kinok@seznam.cz Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.