Únor 12, 201114 r Člen s nickem Rfteam, objednal jsem si u něj zboží, nic mi neposlal, 2x jsem urgoval, žádná reakce z jeho strany, přitom na forum chodí, už to trvá skoro měsíc a půl, má trpělivost je u konce, takže BLACK LIST
Únor 16, 201114 r WHITELIST pro OB AUTODILY. Sice zpočátku bývalo na netu dostupnost skladem a zboží nebylo, ale teď vše v pořádku. Osobní jednání.
Březen 30, 201114 r white list:Cosby a Marty8 -výboná komunikace -díky za obchod,doporučuji bez výhrad!!!
Duben 15, 201114 r WHITE LIST: colnago - vana a koberec do kufru OII, rychle jednani a ochota, dekuji!
Duben 22, 201114 r Všichni už to ví a je to zbytečné psát, nicméně: WHITE: rolbař (super domluva, jednání, pokec etc.) WHITE: jELDA (CC autodíly) (super domluva, jednání, pokec etc.)
Červen 21, 201114 r whitelist - jajaj - napravil svoju povest u mna Upraveno Červen 21, 201114 r od 84mischo
Červenec 28, 201114 r WhiteList - TO MI NESMRDI - California Scents Ojednal jsem tři "plechovky" - višeň, vůně moře a hawaiské zahrady. Otevřena pouze višeň a vůně je opravdu intexivní a provoní celé auto. S obchodem maximální spokojenost, zboží zasláno ještě před samotným připsáním peněz na jeho účet. Což mně překvapilo a potěšilo Děkuji za obchůdek a doporučuji všem.
Srpen 15, 201114 r BLACK LIST - "VWBERNI"- 14.3.2011 jsme se domluvili, ze mu zaslu za super cenu budiky z Fabie RS a on mi potom nazpet budiky z FRS - dovoz Anglie(za ne jsem rovnou odecetl castku 600kc)..Na kterych si budu moct delat pokusy..Z me strany zaslano, dobirka zaplacena 18.3.2011...Od te doby jsem mu asi 10x volal, zpocatku telefon bral a dusoval se, jak to kamaradovi vsechno trva, jak to samozrejme hned posle....Neposlal nic a prestal brat telefon..Tak jsem mu poslal E-mail a SZ tady na foru, kde jsem ho opet zadal o zaslani budiku, pripadne tech 600kc...Bez odezvy...Takze tento celn pro mne patri jednoznacne na BLACK LIST a doporucuji ostatnim clenum se pred nim drzet v opatrnosti...Dle meho je to lump a podvodnik. Budu samozrejme rad, kdyz se k tematu vyjadri...
Srpen 15, 201114 r White - tomtom... poslal s tím, že až zkontroluju, jestli je vše v pořádku, tak mu pošlu peníze na účet. Perfektní jednání
Srpen 29, 201114 r white list pro TO MI NESMRDI - delal jsem vetsi objednavku a vse prislo v naprostem poradku... super domluva a ochota
Listopad 4, 201113 r White list - sebo - skvělá domluva, jednání i ceny, poradil co a jak narovinu bez přetvářky ... jedině doporučuji
Listopad 29, 201113 r WhiteList - TO MI NESMRDI - California Scents Objednával jsem 5 plechovek s vůněmi. Přišly pár dní po objednání. Dokonce přišly s regulátory (plastové mřížky s možností regulace intenzity vůně) a to jsem je ani neobjednával. Takže vřele doporučuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.