Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

matesobart:

Objednával jsem zpětné samozatmavovací zrcátko, po prvotním nedorozumění nakonec dorazilo. A dokonce s bonusem ;-)

Upraveno od tomina

• 3 týdny později...

Black list pro Flash

objednal jsem si u něho parkovací senzor 7H0 919275.Nejdříve jsem čekal než ho pošle-asi 14 dní-když konečně dorazil,tak jiný 4H0 919275.Psal jsem mu,ale už

neodpovídá,přesto že zprávy četl.Takže nemůžu doporučit...

Psal jsem mu,že ho dám na black list..taky nereaguje..

whitelist samurai - onboard kamerka

BlackList - matesobart

Tohoto uživatele nemohu doporučit. 10. ledna 2011 jsme se domluvili, že od něj koupím starší FACELIFT samozatmavovací zrcátko včetně dešťáku. 12.ledna 2011 jsem mu převedl na účet peníze. 29.ledna zrcátko dorazilo, ALE. Přišlo předfacelift zrcátko s facelift plastama, které jsou menší a v žádném případě na zrcátko nepasují. Dešťák dorazil správný. Do dnešního dne se dohadujeme, kdy mi pošle správné plasty. Jsem ochotný mu poslat zpět zrcátko a doplatit si za facelift, ale není s ním domluva. Prý plasty zahrabala pošta, že je prý posílal atd. Prostě téměř rok se dohadujem a bez výsledku. Mohu dodat naší komunikaci přes SZ, která má 3 strany. Já mám teď černé předfacelift zrcátko s bílými plasty ze svého starého zrcátka. Staré zrcátko mám ve druhé Octě pro změnu úplně bez plastů (dával jsem ho tam po výměně skla). S uživatelem "matesobart" se nedá domluvit, pořád akorát slibuje a nic.

Black list taky pro Matessobart byl jsme u neho pro nejake veci s FRS chybeli mu nejake plasty interieru,zaplatil jsme mu je a slíbil že mi je pošle poštou urgoval jsme ho asi pul roku a stejně nic neposlal,měl jsme to k němu 250km takže už jsme tam znovu nejel. Nyní je to už více než rok a půl a Fábku už jsem stejně prodal.Ale jeho výmluvy atd no hnus

Black list - Flash

Chci vás všechny varovat před tímto člověkem. Vydává se za seriózního obchodníka, ale podle mé vlastní zkušenosti je to obyčejnej ZLODĚJ. Chtěl jsem od něj koupit jednu věc na auto, tak jsem mu napsal, všechno bylo naprosto v pořádku, ihned na všechno odpověděl nebo i zjistil něco navíc. Dal mi na sebe i telefon a když jsem mu volal, tak hned ho zvednul a na všem jsme se v pohodě domluvili. Když jsme všechno vyjednali, tak přišel čas na placení, nejdřív na mě chtěl poslat předem celou částku (tu nebudu prozrazovat), na to jsem mu odpověděl, že mám s tímhle špatnou zkušenost, takže mu pošlu jenom část (1000Kč), souhlasil a věc mi odeslal. Pár dní na to mi zásilka dorazila a řidič přepravní společnosti na mě chtěl najednou celou částku i s tou 1000Kč jak jsem mu zaplatil předem, tak jsem mu hned volal a on se mi omluvil, že na to zapomněl a že mi ji hned pošle zpátky, tak jsem si zboží převzal, to bylo zpátky už nevím přesně, ale nějaký měsíc to je. Když peníze nedocházeli, tak jsem mu volal a nejdřiv mi zdělil, že na to zapomněl, potom že boural a nemá peníze a na konec mi opět řekl, že to dá do pořádku. Teď už mi telefon nezvedá vůbec a 1000Kč do dneška nemám.

Nedávno jsem narazil na lidi, kteří s ním mají stejnou nebo podobnou zkušenost a říkali, že on vůbec to zboží nemá, někdy ani neposílá, že to všechno dělá jenom přes někoho, na každým si přihodí peníze navíc a potom jenom kasíruje. Mně obral o 1000Kč a to se ještě vyskytly problémy s věcí, kterou jsem od něj kupoval, že na ní něco zapomněli udělat, na čem jsme byli domluvení. Dnes pochybuji, že tu tisícovku od něj ještě někdy dostanu, teď mi začal dělat, že mi telefon zvedne, ale nemluví a nechá to běžet, takže se mě ještě snaží okrást pomocí telefonu a to už je vrchol drzosti. Takže jestli nechcete podporovat zloděje a chcete si zachovat vaše finance, tak vám radím od něj ruce pryč a nic od něj NEBRAT.

aktualizace 29.12. 2011

Krátce po uvedení tohoto příspěvku jsem peníze dostal zpět a prý bude napravovat i ostatní resty. Vypadá to, že se

snaží lepšit a dát se dohromady. Záleží tedy a vás, jestli se rozhodnete mu dát druhou šanci.

Upraveno od 007

• 1 měsíc později...

pridam se ke kolegum z predchazejicich prispevku, pripad z tohoto tydne ...

Uzivatel FLASH, na jinych forech take Dr.Flash

Tel: 737044216 (Vodafone)

721791411 (O2)

Mail: ss.Dily@gmail.com

Objednana pouzita lampicka na SUP s tim ze nebude poskrabana ( - vyslovne jsem se na to ptal - mel to byt darek ), dosla dobre zabalena, ale viditelne poskrabana ( na bezovem povrchu jsou opravdu skrabence skrz barvu na cerny zaklad dost videt ). Po urgenci se k tomu samo nema, ze neposkrabanou si ma jit koupit do skodovky, dale neraeguje.

Strucny vytah komunikace :

JA : Do konce tydne se to zvladne ? Musi byt bez poskozeni, bez skrabancu, je to pro kamaradova otce ( darek )

ON : Do konce tydne se to urcite zvladne Bude bez poskozeni

Lampicka dorazila :

JA : lampicka dorazila, ale je poskrabana, jeste jsem se na to ptal ! Jak to budeme resit ?

ON : zdravim vas,neni to nova vec,nijak vyrazne poskrabana. je to pouzita vec,pokud chcete vec

novou,obratte se na skoda-auto.

JA : Kupoval jsem radu pouzitych dilu a kdyz dotycny rekne ze neni

poskrabana, tak na ni nejsou viditelne skrabance, ne jako u teto

lampicky, cerne skrabance skrz barvu na bilem podkladu ... jeste jste

mi psal ze poskrabana nebude ...

JESTE JA : Kdyby jste byl ferovy obchodnik, tak to objektivne musite uznat a

navrhnete reseni ...

ON : konec komunikace

Foto viz priloha - ve skutecnosti to je znat vice, foto je z mobilu.

Poskrabene je dost i pruhledne sklicko, ale to by tak nevadilo, to neni tak videt, pripadne jde rozlestit.

Veskerou komunikaci mohu dolozit, zajemcum mohu poslat i cele jmeno a adresu tohoto prodejce.

Zverejnene udaje jsou volne dostupne na internetu.

Dejte pozor co kupujete, vyzadejte si fotku, nejlepe se tomuto prodejci vyhnete.

Prodejci poslu odkaz na tento blacklist s moznosti dohody o vraceni 300,- Kc ze zaplacenych 900,-, lampicka neni

pro mne, ma to kamarad pro tatu jako darek do O2. V tomto stavu to nechce, musim to prestrikat, coz aby se zachovalo prusvitne podsvetleni ovladacu bude celkem makacka. Myslim tedy ze 300Kc odpovida poskozeni-naprave poskozeni.

danikd

Edit : Po zjisteni ceny laku, upravuji cenu opravy na 300Kc ...

post-3255-0-67961700-1327653803_thumb.jp

Upraveno od danikd

White list pro ADLERos - kupoval jsem od něj černý spínač varovných světel z OII facelift, komunikace vynikající, zboží přišlo ihned, takže vřele doporučuju

uživateli Flash byla zablokována jakýkoliv možnost přispívat a tím i zamezení prodeje na tomto foru. veškeré inzeráty byly smazány

Uživatel VWBERNI si dňa 21.2.2012 vyrovnal finančný záväzok 20 EUR.

Moje príspevky týkajúce sa sporu boli na základe jeho žiadosti premazané...

Každopádne opatrne s dobierkami do zahraničia - všeobecne! Nie každý ma morálne zábrany dohodnutú zásielku

neprevziať a náklady z toho plynúce pre odosielateľa bývajú u medzištátnych zásielok nemalé! ;)

Upraveno od subz3ro

Whitelist Honza9007rychlá a bezproblémová domluva...precizní balení...kvalitní zboží :):kol-47:

• 2 týdny později...

whitelist ruste super domluva, rychle predani, dobre zbozi :kol-47:

White list cc-autodily - s Martinem super domluva a rychlé dodání zboží! :kol-47:

White list: BadyS - rychlá domluva, cena super, zboží dle popisu - spokojenost!!!

Velká spokojenost také s http://www.auto-doplnky.com/ - super jednání,vždy ochota pomoct,sehnat zboží!!!

x

Upraveno od vwberni

.

Upraveno od subz3ro

x

Upraveno od vwberni

.

Upraveno od subz3ro

White list: Honza 9007 kupoval jsem od něj zrcátko a perfektní domluva děkuji

Lukasson polepoval mi přední masku perfecto domluva a pjáce.

whitelist Ondra13 - zboží předáno po domluvě, vše v pořádku, skvělí stav a cena - díky za to

• 2 týdny později...

White List : cosby - montáž MaxiDotu - rychlá a dobrá domluva,perfektní práce,max. spokojenost!!!

white list: sipmart - koupe tempomatu

White list: mareek

Přímá jasná bezproblémová domluva. Zboží si na Slovensku ihned odebral, aby se platba nezdržovala.

• 2 týdny později...

White list: MichalJ!

Sháněl jsem vrchní část tapece dveří do Octavie a on nabídl, že má celou sadu s dírami po Sound Systemu a nepotřebuje je, daroval mi ho tedy za odvoz, super! :)

• 2 týdny později...

WHITELIST - Rolbař, dodělání ESP do O2, bezproblemova domluva, super kvalita prace! Doporucuji!

WHITELIST Honza9007 - nejlepsi domluva, ryhle jednani dovoz az k baraku . Jsem nadmiru spokojenej .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.