Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak hele vyjadřuj se slušné . Rádio jsem potřeboval rychle a než jsi mi ho byl schopen poslat dostal jsem zadarmo changer . Na posté jsem nechal vrátit aby jsi zbytečné nečekal . Omluvil se a rekl ze ti postovné uhradim aby jsi nebyl tratny . Takze si myslim ze jsem se zachoval korektne . A myslim ze každý kdo mel tu cest se mnou obchodovat to muže potvrdit

az na Honzu kde jsem byl prostrednikem ohledne budiku a kamarad mi ty anglicke nikdy nevratil a me se to za nej platit nechtelo .

BUCHVI JESTLI TO RADIO BYLO VUBEC FUNKCNI A HLAVNE JESTLI JSI MI NEPOSLAL HOVNO NEBO CIHLU taky kdyz ti to vse tak trvalo odpovidal jsi jen pres forum nebral telefony apod

ja jsem kupoval i kamos a vse ok

WHITELIST - ferda25 krytky kol a znaky naprostá spokojenost dodání a domluva na 1+ ;)

• 2 týdny později...

uživateli Flash byla zablokována jakýkoliv možnost přispívat a tím i zamezení prodeje na tomto foru. veškeré inzeráty byly smazány

konečně!!!!! toho blba bych plesknul za ten ojebanej lak, jinak bych ho asi našel přes prostředníka:)

Black list - Flash

Chci vás všechny varovat před tímto člověkem. Vydává se za seriózního obchodníka, ale podle mé vlastní zkušenosti je to obyčejnej ZLODĚJ. Chtěl jsem od něj koupit jednu věc na auto, tak jsem mu napsal, všechno bylo naprosto v pořádku, ihned na všechno odpověděl nebo i zjistil něco navíc. Dal mi na sebe i telefon a když jsem mu volal, tak hned ho zvednul a na všem jsme se v pohodě domluvili. Když jsme všechno vyjednali, tak přišel čas na placení, nejdřív na mě chtěl poslat předem celou částku (tu nebudu prozrazovat), na to jsem mu odpověděl, že mám s tímhle špatnou zkušenost, takže mu pošlu jenom část (1000Kč), souhlasil a věc mi odeslal. Pár dní na to mi zásilka dorazila a řidič přepravní společnosti na mě chtěl najednou celou částku i s tou 1000Kč jak jsem mu zaplatil předem, tak jsem mu hned volal a on se mi omluvil, že na to zapomněl a že mi ji hned pošle zpátky, tak jsem si zboží převzal, to bylo zpátky už nevím přesně, ale nějaký měsíc to je. Když peníze nedocházeli, tak jsem mu volal a nejdřiv mi zdělil, že na to zapomněl, potom že boural a nemá peníze a na konec mi opět řekl, že to dá do pořádku. Teď už mi telefon nezvedá vůbec a 1000Kč do dneška nemám.

Nedávno jsem narazil na lidi, kteří s ním mají stejnou nebo podobnou zkušenost a říkali, že on vůbec to zboží nemá, někdy ani neposílá, že to všechno dělá jenom přes někoho, na každým si přihodí peníze navíc a potom jenom kasíruje. Mně obral o 1000Kč a to se ještě vyskytly problémy s věcí, kterou jsem od něj kupoval, že na ní něco zapomněli udělat, na čem jsme byli domluvení. Dnes pochybuji, že tu tisícovku od něj ještě někdy dostanu, teď mi začal dělat, že mi telefon zvedne, ale nemluví a nechá to běžet, takže se mě ještě snaží okrást pomocí telefonu a to už je vrchol drzosti. Takže jestli nechcete podporovat zloděje a chcete si zachovat vaše finance, tak vám radím od něj ruce pryč a nic od něj NEBRAT.

aktualizace 29.12. 2011

Krátce po uvedení tohoto příspěvku jsem peníze dostal zpět a prý bude napravovat i ostatní resty. Vypadá to, že se

snaží lepšit a dát se dohromady. Záleží tedy a vás, jestli se rozhodnete mu dát druhou šanci.

Drtivou většinu doplňků překupuje uživatel FLASH od MAXI-L vrakáče v Pražských Vršovicích, máte lepší si tam zajet a ne živit někoho jako on!!!!

• 6 měsíců později...

Black list. Bohužel tenhle podvodník brc.majkl ,po převedení peněz na jeho účet, náhradní díly na supa vůbec neposlal. Po sérii různých výmluv, přestal odpovídat i na SZ. Jestli jsi potřeboval 250 kč, tak jsi mohl říct. Půjčil bych ti. Nemusel jsi podvádět.

• 3 měsíce později...

White Ferda25   Super dohoda, vyborny pristup, vyriesene vsetko co mi nikto nevedel spojazdnit ohladum budikov...

Máte někdo zkušenosti s prodejcem s nickem "Nalim" resp. s e-shopem www.carkeys.cz? V bazaru má nabídku na sklopné klíče a další věci.

• 1 měsíc později...

WHITE: Martingeff

Velice solidní jednání; zboží přesně podle popisu a vše rychle a bezproblémově domluveno a odesláno! Jednoznačně mohu Martina doporučit dále - s takovýmito členy je radost pracovat  :kol-47:

Díky a přeju, ať se daří!

H.

White-Lewis21 Kryty klíčů. Doporučuji.

• 4 měsíce později...

Black:

Prodejce 2din autoradii na bazos.cz

Je registrovan i zde, nick nevim

Prodava multimedia do skody zn ERISIN (cina) nema to ani vyzkousene, moc o tom sam nevi a po mesicni snure mailu, kdy jsem zadal o vymenu za funkcni kus! Mi ten socan odepsal at si to poslu do ciny.

Na muj apel ze to tedy vyresime osobne, jelikož to pisemne nikam nevede, (mam to k nemu 300km,) si zdrejme ucvrkl do kalhot a jako "profesional" uz vyhrozuje PMJ a bratrancem.

Na bazosi prodej pod psc: 90023 Vincne, Slovensko, pod gsm 421949692628 pan Rado Skrip

Tak bacha od koho kupujete:)

Upraveno od giorgio.v75

autoaudio@centrum.sk

zde je podobný email : autoaudio@seznam.cz

a uživatel je to  All_01

takže podobnost tu je
  • 2 týdny později...

Zdar, to asi nebude on. Ten z meho odkazu komunikuje ve Slovencine i pisemne. Na bazos.cz ma nejvic inzeratu, ani nevi ze ty sracky jsou primo na strankach vyrobce urceny pro 08+, klidne zvani ze Vam to bude behat, ja uz vim ze ne! Gateway nepomuze, rns310 i 510 mi maka. Tohle ne, jde predevsim o zcela nekorektni a amatersky prodej. Nesete si vsechna rizika, tudiz to oproti e-bay, alibaba.com jen preplacite!!!

Muj koment na bazosi si hned odstranil, 2x a zde se mi dusoval ze mi da take negativní reference:-)

• 5 měsíců později...

gilardinho
Prodává zboží jako originální díly a není tomu tak, špatná komunikace. 

• 2 měsíce později...

Black

Drl Led pásky, zde z bazaru.

Memphis_R je prodává bez popisu svítivosti.

Tudíž dostanete dost mizerne napodobeniny tuningovych pásků, který za stejnou cenu z Německa mají 12k svítivost, tyto ani náhodou. Za dne neviditelne. To lip sviti Devil Eyes, mam nafoceno!

Po demontáži jsem je doslova rozslapal.

Black patří zboží, nikoliv prodejci.

I když si myslím ze dobre ví jaky zde prodava šunt.

1600,- v haji vem cert.

Objednáno už jinde.

Opet se mi potvrdilo jaka lůza se tu pakuje.

• 6 měsíců později...

White RomanR25. Neskutečná rychlost!!!! doporučuji  :kol-47:

• 3 měsíce později...

WHITELIST pro Remus by skoda - zboží přesně dle informací, rychlá odezva bezva spolupráce - DOPORUČUJI!!!

• 2 týdny později...

WHITELIST pro davcatuma - rychlé dodání inzerovaného zboží, perfektní komunikace. :kol-47:    DOPORUČUJI !!!!

• 7 měsíců později...

BLACK, ale ozaj black na http://www.skoda-parts.cz/  a pána majiteľa Pražáka.

O pána som si objednal kabeláž, nively a riadiačku na ovládanie xenónov pre G5 (OII pred FL). Po úmornej mailovej a telefonickej komunikácii som sa s ním dohodol na čase, kedy si preto prídem, keďže už som počul, že poštou nechodia veci tak ako boli objednané. Žiaľ nie som elektrikár, takže s toho, čo mi pán dal môžem vyhodiť riadiačku (keďže je na OII FL a G5 nemá natáčacie xenóny), kabeláž ku xenónom (bez natáčania treba menej pinovú koncovku ako k natáčacím), kabeláž k váham (koncovka je iná ako protikus na nivele). Takže jediné čo použijem sú nively.

S pánom Pražákom som bol dohodnutý na určitú hodinu, ktorú som dodržal a z toho ...... vypadlo, že on to tam nemá a musí ísť preto do druhého skladu. Takže ďaľšia strata niekoľko zbytočných hodín v Prahe.

Od toho dementa neberte ani šróbik, verte mi.

• 5 týdnů později...

BLACK LIST:Lukason- inzeruje na bazaru chromovy spodek ke kliči.Na odpověd jestli pasuje na Superb III tak ano samozrejmě pasuje.Komunikace super a rychlost taky.Když přišlo na vyměnu,tak jsem zjistit že to pasovat nebude protoze je to uplně jiné.Po dalši konverzaci přišla odpověd jestli maš ale KESSY klič tak to pasovat nebude.Tak pišu jak to budem řešit....odpověd jestli jsem tatar,bulhar atd ze on s tim uz nic neudela a co by s tim delal kdyby to vzal zpet.Takze uvadi jen to co mu pasuje a ono asi nebude problem v tom jestli je klic KESSY nebo ne ale v tom,ze to na superb III asi vubec ani neni dle info na  http://www.obautodily.cz/spodni-dil-klice-original-pro-vozy-skoda-chromovy-5285cz836/

A jaky informace bych asi mel psat ty si se ptal jestli to funguje a pasuje na SIII .... samozrejme to pasuje, kdo ma asi vedet ze mas nejakou full vybavu.... ja sam sem to do posledni chvile nevedel a kdybych se mel kazdyho ptat jestli ma tamhle to a tamhle to, tak nedelam nic jinyho.

Cislo dilu si tam mel mohl si si to zjistit, mym ukolem neco zjistovat neni, a to ze uvadis ze to na SIII nepasuje, tak pasuje, klice bez kessy i s kessy jsou stejne celou radou VW groupe od seatu po VW ... audi ma uz jinaci.

Kessy ma tedy trochu jine uchyceni ale kdo nema kessy v SIII nebo-li ma klasicky vystrelovaci novy klic, tak to pasovat normalne bude.

Na obautodilech maji tudiz taky blbe informace  ;) a ridit se nejakou strankou taky nemuzes.

Veskere informace davam, koupilo si to odemne uz hodne lidi, jak tady tak i na ruznych webech, klicky jsou jasne videt, pokud si si nebyl jist mel si se zeptat. Tvou povinnosti bylo a je se zeptat pokud si nejsi jist, me to muze byt ve finale pak jedno, ja ti prodal to co sem ti prodat mel....... tj. uplne stejne jako neznalost zakona neomlouva.

• 2 týdny později...

WHITE: 

RomanR25

PTiCA

Laddis

miklisek.

edit: doplněni další členové

Upraveno od slapnahrabe

WHITE: SOLTEK,perfektní domluva,rychlé doručení! 

• 3 týdny později...

WHITE: LUKASON - zboží dle domluvy, rychlost a komunikace ještě o půlnoci. Děkuji 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.