inya Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Čus, nepojede někdo z vás na Truck trial do Písku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Čus,nepojede někdo z vás na Truck trial do Písku? Kdy a kde? Kdyby mi to vyšlo, tak bych jel, mám to do Písku kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Dvanáctýho a třináctýho května Oldřichovice u Písku. http://www.trucktrial.cz/uvod.html Mapa jim sice ukazuje kamsi do polí, ale někde tam je tankodrom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 možná já,teda pokud budou mít bráškové čas a pokud pojede pan Dána! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Taky bych (bysme) jeli, ale jsme na škodahome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zas se mi to kreje se školou, sakra Možná bych stihnul sobotní odpoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zas se mi to kreje se školou, sakra Možná bych stihnul sobotní odpoledne... Už bys měl dostudovat, nebo se nikdy nepotkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zas se mi to kreje se školou, sakra Možná bych stihnul sobotní odpoledne... Už bys měl dostudovat, nebo se nikdy nepotkáme Ale potkáme, jen se neboj Jakmile bude auto, tak určitě někam vyrazim (už mám objednáno, teď už jen čekám ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Kuči: Jede se i v neděli..., taky zatím nevím, jak mi to v sobotu vyjde, nějak se mi kupí práce... Mischicka: Na škodahome jsem nějak pozapomněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak to je super. Dojedu se tam podívat, jen nevim kdy... V sobotu končim ve škole ve 2, do 4 bych mohl do Oldřichova dorazit Nebo vyrazim na nedělní dopoledne. Koncem týdne sem napíšu, jak na tom budu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tak v sobotu tam dorazim tak mezi 10 - 11. Ráno půjdu ještě do rachoty, tak se tam snad moc nezdržím... V neděli tam budu na 100% od rána Doufám, že deště bude po skromnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Takže se tam dojedu podívat zejtra ráno (tj. neděle), myslim, že od 9 je začátek, mno a kolem 12 nebo 13h zpátky dom:( času moc neni, ale tohle si nenecham ujít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Začíná se už v osm. Pár fotek na naladění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jen nechápu, proč tam kopou jámy, aby pak přes ně jezdili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Jo a tenhle kolos řídí něžné pohlaví... A šlo jí to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Byl jsem tam taky včera. Přijeli jsme s kámošem asi v půl desátý a odjížděli v šest. Hobu mám jak rak, ale jinak dobrý. Hodně převrácenejch strojů, jedna zlomenina nebo vyvrácený rameno. Kluk tam chodil s rukou nad hlavou, když převrátil svou šestikolku na bok. Pak ho odvezli do nemocnice. Záchranka co tam byla k dispozici mi připadala, že jsou tam spíš na rande než v práci. Dvakrát je museli vyvolávat než uráčili zvednout a jít se na kluka podívat.Ale jinak si myslím, že přírodní terén je lepší než vybagrovaný díry cikcak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Taky jsem opálenej trošku víc, než je zdrávo... Dneska to nebylo tak dobrý, jako včera. Možná je to tím, že jsem tam vydržel jen do dvou... Přírodní terén je rozhodně lepší, ale tady si museli hold trochu pomoct. Tu byly přírodní jen ty bahnitý sekce, a to se zase blbě fotilo, páč u nich bylo moc lidouch :-( Jinak nejzajímavější se mi zdáli šestikolky a radost pohledět byla na Unimogy. Dneska ho jeden v bahně postavil z boku zpátky na kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Jo, šestikolky byly asi opravdu nejlepší. Chlapci Bendové jsou kousci co umí jezdit pro lidi. Na bahýnku jsem byl až ke konci a docela jsem se pobavil. Možná se pojedu v srpnu podívat do Postoloprd. Prej je to pískovna, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Jsem zvědavej kam pojedou na podzim. Jestli pojedou na Šiklův mlýn, tak se na ně letos pojedu podívat ještě jednou... No nic, jdu třídit fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 tak nakonec jsem byl taky skýmpak jsem se to setkal hned na parkingu?jsem tě pak ještě hledal na pokec a nenašel! jojo,bahýnko bylo super,z tatrovek nejlepší psycho ,hůř na tom byly ty dva klučinové s tou nablejskanou šestikolou všude se pletly a nic nedokázaly a jak tam mnozí poznamenaly,měly by už zahodit leštěnku a trochu to vozítko umazat bo tohle nebyl sraz trucků ale závod trucků v terénu mastil jsem domů okolo 15 hod.bylo mi horko,pití se do mně už nevešlo ... jo a nejhezčí byly ty fešandy co se přišly fotit na kalendář,tedy ta v tom červeném ......... ,škoda jen že jí s tou 8kolu trochu neohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Máte někdo plán trialu na zbytek sezóny? Vím, že jeden je tuším v čevnu, ale zajímá mě další, závěrečný podnik, v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 2 mischicka: Vždyť jsem ti někde posílal odkaz i s celým harmonogramem 2 octaviaman: Hoď nějaké foto, sice jsem v Písku letos nebyl, ale počasí nasvědčovalo, že to bude skvělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tady je pár fotek z Milovic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 2 mischicka: Vždyť jsem ti někde posílal odkaz i s celým harmonogramem 2 octaviaman: Hoď nějaké foto, sice jsem v Písku letos nebyl, ale počasí nasvědčovalo, že to bude skvělý je mi líto,nefotil jsem,zapomněl jsem kameru doma ten kolega co jsem ho tampotkal má modrou octuli předkem RS a na levém trojúhelníku zadních dveíměl hafo samolepek ze srazů škodahome a octaviaclubu,mj.byla to tdi 66 kW a za maskou přídavný světla a modrý strobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 2 mischicka: Vždyť jsem ti někde posílal odkaz i s celým harmonogramem 2 octaviaman: Hoď nějaké foto, sice jsem v Písku letos nebyl, ale počasí nasvědčovalo, že to bude skvělý Jsem to nějak přehlédl, právě jsem to hledal a nevěděl jsem v kterém tématu to bylo...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.