repkin Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak tohle téma mě fakt rozesmálo už jsem na fotkách viděl v autě nacpaný ldeascos, živou kočku u tlumičů, jeleny, srnky, kočky, psy narvaný kolem motoru, v okýnku a dokonce i na sedačce spolujezdce , taky jednoho bažanta kterej se proletěl skrz celý auto a zastavil se až o zadní sklo ale jako tahle myš mě fakt dostala hlavně že je venku, teď už hlavně aby to tam vonělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mHp! Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Mohu vymenit palubku ve stare verzi (model. r. do 04) za faceliftovou? Ma nekdo zkusenost? Trochu jsem si to zjistoval a melo by to byt stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Je to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Až tak jednoduché to nie je potrebuješ PIN od oboch budíkov a nakodovať imobilizer a klúče. A bude ti ukazovať opačne palivomer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) myslel som ze sa bavime o palubovke a nie o pristrojoch. palubovka ide vymenit sam som to robil. Editováno: 27. leden 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Sory asi som to zle pochopil! Editováno: 27. leden 2010, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mHp! Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 čau když jsem si přečetl vaše příspěvky tak mě to nedalo neodepsat mám taky palubku ze starej kokty ale auto je vyrobeno roku 2001 chtěl jsem taky jinou palubku, ale když jsem přemýšlel tak bych musel vyměnit všechny tapece a cely vnitřky dveří a elektroniku na stahování oken a to se mně nechce za 1. ´je tam toho moc a za 2. to bude stát moc peněz celej strop vnitřky dveří a palubka s airbagy. A dostal jsem nápad co takhle vyměnit pouze vrch palubky a spodek nechat šedej šlo by to? máte někdo s tím zkušenosti? vrch palubky z faceliftu se pohybuje kolem 3000 ale asi bych musel airbag vyhodit pryč aby nefungoval, ale to by byla maličkost ho buď zapojit nebo nechat vypojenej. Posílám fotku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 aha toho jsem si nevšim sorry hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermit Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Ahoj, snažím se vyměnit čidlo výparníku pod palubní deskou abych rozchodil klimatizaci ale ta palubní deska mi vůbec nejde sundat (jen trochu vysunout abych získal příztup k tomu čidlu). Postupoval jsem podle manuálu ale ta deska prostě nechce pustit. Na straně u řidiče je trošku volná takže se pohne o 1 - 2 cm ale na straně spolujezdce se ani nehne. Nevíte co co by to mohlo na té straněně spolujezdce držet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.