nogi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 zdar chlapy Chcu sen zeptat.....prodávam koktu a chcu aby nový majitel byl spokojen, proto se chcu zeptat čím nejlépe vyčistit mototrový prostor aby vypadal jako nový? Prostě ho chcu jen nablejskat.....vapkou se mi do toho moc nechce, mám strach at neurvu nějaký ten kablík...budu rád za vaše příspěvky...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 hledej šmudlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Kdybych kupoval ojeté auto a mělo čerstvě umytej motor, tak bych byl hodně opatrnej, většinou to svědčí o nějaké netěsnosti motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 když má umytej motor není nic jednodušího než jí dát pořádně na prdel a netěsnosti se ukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Kdybych kupoval ojeté auto a mělo čerstvě umytej motor, tak bych byl hodně opatrnej, většinou to svědčí o nějaké netěsnosti motoru. a jak se taková netěsnost může projevit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Kdybych kupoval ojeté auto a mělo čerstvě umytej motor, tak bych byl hodně opatrnej, většinou to svědčí o nějaké netěsnosti motoru. a jak se taková netěsnost může projevit? Moc nechápu tvou otázku. Já jsem jen chtěl říci, že umytej motor může ukazovat na to, že není v pořádku. Může téct třeba vodní pumpa, gufera na klice atd. Každá kapalina zanechává stopy. A tak si raději koupím auto s motorem, který je třeba špinavej, ale nejsou na něm stopy po prosakování provozních kapalin. Je to jako když jsme na vojně s Pragama V3S jezdili na STK, před STKáčkem jsme zastavily, vlezli pod to, utřeli litry oleje a pak jeli na kontrolu a prošlo to výborně, až se technici divili, v jakém výborném stavu to je, a po cestě na základnu jsme opět dolily pár litrů oleje a v garáži dali pod auto 10 odkapových vaniček. Jinak mytí motoru se právě probírá tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24686 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinima Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 zdravim tak odpovie mu niekto ako na to ?ja ho tiez chcem vycistit,do vnutra sa mi cez ventilaciu dostava pach spaleneho oleje, neviem ci pri meneni sa tam rozlial alebo je chyba niekde inde. poradte ci sa to da vystriekat wapkou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Podívej se sem, řeší se to také někde jinde. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24686 Snad tady zjistíš vše co potřebuješ, hlavně se toho nebát, pak zahřát, vyfoukat a prostříkat konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.