Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdar chlapy

Chcu sen zeptat.....prodávam koktu a chcu aby nový majitel byl spokojen, proto se chcu zeptat čím nejlépe vyčistit mototrový prostor aby vypadal jako nový? :) Prostě ho chcu jen nablejskat.....vapkou se mi do toho moc nechce, mám strach at neurvu nějaký ten kablík...budu rád za vaše příspěvky...ahoj

hledej šmudlo

Kdybych kupoval ojeté auto a mělo čerstvě umytej motor, tak bych byl hodně opatrnej, většinou to svědčí o nějaké netěsnosti motoru.

když má umytej motor není nic jednodušího než jí dát pořádně na prdel a netěsnosti se ukážou lol

• Autor
Kdybych kupoval ojeté auto a mělo čerstvě umytej motor, tak bych byl hodně opatrnej, většinou to svědčí o nějaké netěsnosti motoru.

a jak se taková netěsnost může projevit?

a jak se taková netěsnost může projevit?

Moc nechápu tvou otázku. Já jsem jen chtěl říci, že umytej motor může ukazovat na to, že není v pořádku. Může téct třeba vodní pumpa, gufera na klice atd. Každá kapalina zanechává stopy. A tak si raději koupím auto s motorem, který je třeba špinavej, ale nejsou na něm stopy po prosakování provozních kapalin. Je to jako když jsme na vojně s Pragama V3S jezdili na STK, před STKáčkem jsme zastavily, vlezli pod to, utřeli litry oleje a pak jeli na kontrolu a prošlo to výborně, až se technici divili, v jakém výborném stavu to je, a po cestě na základnu jsme opět dolily pár litrů oleje a v garáži dali pod auto 10 odkapových vaniček. lol Jinak mytí motoru se právě probírá tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24686

zdravim tak odpovie mu niekto ako na to ?ja ho tiez chcem vycistit,do vnutra sa mi cez ventilaciu dostava pach spaleneho oleje,

neviem ci pri meneni sa tam rozlial alebo je chyba niekde inde. poradte ci sa to da vystriekat wapkou dik :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.