Karel S Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Mám oktávku r.98, 1.8 20V a zůstaly mě zamčené zadní levé dveře. Nejdou otevřít centrálem /dálkovým ani přes klíč/ a nejdou otevřít ani klikou zvenku, ani kličkou zevnitř. Když otvírám zevnitř, vyjede sice čudl nahoru, ale po uvolnění kličky opět zajede dovnitř. Tapecírung taky sundat nemůžu, protože ho drží po stranách a ze spodu šrouby a když jsou dveře zavřené, tak se k těm šroubům nedostanu. Nevíte prosím někdo, co stím mám udělat ? Díky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrm Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=dve%F8mi Editováno: 6. Květen 2007, autor: petrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Ja sundal tepec ze vnitr - na sroubky dosahnes - nekde sundas gum. tesneni kolem dveri a mozna i plast sloupku. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Máš el. okno? Jestli jsou ty dveře úplně mrtvé, bez nějaké snahy pohybu a zvuku něčeho, mrkni do průchodky, už jsem viděl rozpojený konektor. Do průchodky se dostaneš od střed. sloupku při ot. řidič. dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel S Vloženo 10. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Díky za radu, tapec jsem sundal. Centrál funguje, i čudl při odemykání vyjíždí a při zamykání zajíždí, přesto dveře neotevřu. Bude to nějaká mechanická věc v zámku. Už jsem to vzdal a objednal se do servisu. Jinak díky všem za rady. Je fajn, že toto fórum existuje. Čau Karel S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.