hvar Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 To já se nebojím těch km.To jen pro pořádek.Filtry jsou v polovičce intervalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 co vag a to?Pokud ta vaha je nova a ten typ,co tam patri,tak bych sel po naft.filtru,nejdriv ten filtr,pak bych profoukl vedeni do nadrze,nebo rozdelat plovak,jestli tam neni nejaky šlem a bordel u privodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hvar Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) No Vag ukazoval na horší váhu.Po výměně váhy-už diagnostika nebyla.. Editováno: 6. Květen 2007, autor: hvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Potom ještě může být zatuhlé naklápění lopatek turba. Najdi si to ve starších příspěvcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 všichni říkáte a co Vag.Mnozí z Vás co ho mají(nechci se nikoho osobně dotknout),umí maximálně přečíst závady a to je vše.Na toto bohužel přečíst závady nestačí.Chce se to mrknout taky do dílenské,tam příčiny poklesu výkonu budou a popis zjištění příčiny taky,takže třebas nějaké měřené hodnoty Vás nenapadají?? je nesmysl se ptát čím to může být,když nevíš přesně,kolk tlačí turbo,kolik dává váha,jestli není v háji čidlo na IC(u starších je v motorovce) atd atd.Chce to měřit a né jen číst závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hvar Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Díky za odpovědi. Jo, při té maximálce, to má snahu zrychlit, ale jen na chvilku-pak zas, jak kdyby mě někdo chytnul za zadek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jak jsem psal-pouze měřené hodnoty a´t víš,co jaké hodnoty dává a jaké má dávat,pouze tak se dá něco zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ja bych prvne udelal ty veci,co jsem predtim popisoval,to zvladne i doma,pokud tomu trosku hovi,az pak bych jel na vag a zkousel,kolik tlaci turbo atd,do nouzaku mu to ale asi nechodi,to by mu nejelo 180,naklapeni bych vyloucil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.