Přejít na obsah

Hučení motoru nad 3tisíce otáček

Vrbi

Doporučené příspěvky

Když nastartuji motor a dám ho i při volnoběhu nebo za jízdy nad 3tisíce otáček při kterémoliv stupni tak mi to začne v motoru strašně hučet..jako kdyby se něco o něco třelo jako kdyby plast, nebo něco nebylo pořádně upevněno...ale může to být pouze má domněnka...dělá to zvuky jako by auto mělo tak 5tisíc otáček a výš. Mohl by jste mi prosím někdo poradit děkuji moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když nastartuji motor a dám ho i při volnoběhu nebo za jízdy nad 3tisíce otáček při kterémoliv stupni tak mi to začne v motoru strašně hučet..jako kdyby se něco o něco třelo jako kdyby plast, nebo něco nebylo pořádně upevněno...ale může to být pouze má domněnka...dělá to zvuky jako by auto mělo tak 5tisíc otáček a výš. Mohl by jste mi prosím někdo poradit děkuji moc...

Nerezonuje ti tam neco??? Vetsinou to dela plastovy kryt motoru. Bezne se to u me ozyva pri 2000ot.

Odkaz ke komentáři

Nerezonuje ti tam neco??? Vetsinou to dela plastovy kryt motoru. Bezne se to u me ozyva pri 2000ot.

Souhlasím, taky mi rezonuje pastový kryt motoru na MPi a to kolem 2-3 tis. otáček

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...