Vrbi Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Když nastartuji motor a dám ho i při volnoběhu nebo za jízdy nad 3tisíce otáček při kterémoliv stupni tak mi to začne v motoru strašně hučet..jako kdyby se něco o něco třelo jako kdyby plast, nebo něco nebylo pořádně upevněno...ale může to být pouze má domněnka...dělá to zvuky jako by auto mělo tak 5tisíc otáček a výš. Mohl by jste mi prosím někdo poradit děkuji moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarek Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Když nastartuji motor a dám ho i při volnoběhu nebo za jízdy nad 3tisíce otáček při kterémoliv stupni tak mi to začne v motoru strašně hučet..jako kdyby se něco o něco třelo jako kdyby plast, nebo něco nebylo pořádně upevněno...ale může to být pouze má domněnka...dělá to zvuky jako by auto mělo tak 5tisíc otáček a výš. Mohl by jste mi prosím někdo poradit děkuji moc... Nerezonuje ti tam neco??? Vetsinou to dela plastovy kryt motoru. Bezne se to u me ozyva pri 2000ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Když nastartuji motor a dám ho i při volnoběhu nebo za jízdy nad 3tisíce otáček při kterémoliv stupni tak mi to začne v motoru strašně hučet..jako kdyby se něco o něco třelo jako kdyby plast, nebo něco nebylo pořádně upevněno...ale může to být pouze má domněnka...dělá to zvuky jako by auto mělo tak 5tisíc otáček a výš. Mohl by jste mi prosím někdo poradit děkuji moc... Nerezonuje ti tam neco??? Vetsinou to dela plastovy kryt motoru. Bezne se to u me ozyva pri 2000ot. Souhlasím, taky mi rezonuje pastový kryt motoru na MPi a to kolem 2-3 tis. otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Už jsem na to přišel vše bylo kvůli prasklýmu úchytu na alternátor, motor tak vibroval, je to svařené a v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.