Zdeneek Vloženo 15. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak ta kyselina mravenčí není dlouhodobě účinná, fungovala vždy pouze dva dny. Nechce se mi to každé dva dny obnovovat. Ale zatím přinesla nejlepší výsledek. Zkoušel jsem i spray proti psům a kočkám, ale nepomohlo to. Také u něj píšou, že účinnost je pouze asi 80 %. Zkoušel jsem i pepř nebo ocet a nepomáhá to. Nehodlám se s tím ale v žádném případě smířit. Budu vděčný za každou dobrou a účinnou radu. Jediné východisko zatím vidím zatím v tom, že tomu psu podstrčím kus nějakého otráveného žrádla, ať chcípne. Jinak jsem docela rozčílil lidi na serveru http://www.mujpes.cz, když jsem tam vnesl stejný dotaz. Ti pejskaři snad ani nejsou normální. http://mujpes.cz/forum.php?id_forum=36146 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak ta kyselina mravenčí není dlouhodobě účinná, fungovala vždy pouze dva dny. Nechce se mi to každé dva dny obnovovat. Ale zatím přinesla nejlepší výsledek.Zkoušel jsem i spray proti psům a kočkám, ale nepomohlo to. Také u něj píšou, že účinnost je pouze asi 80 %. Zkoušel jsem i pepř nebo ocet a nepomáhá to. Nehodlám se s tím ale v žádném případě smířit. Budu vděčný za každou dobrou a účinnou radu. Jediné východisko zatím vidím zatím v tom, že tomu psu podstrčím kus nějakého otráveného žrádla, ať chcípne. Jinak jsem docela rozčílil lidi na serveru http://www.mujpes.cz, když jsem tam vnesl stejný dotaz. Ti pejskaři snad ani nejsou normální. http://mujpes.cz/forum.php?id_forum=36146 Zdendo, měl jsu podobný "problém" avšak stačilo si pohlídat, kdo z domu s pejsky k autům chodí a pak stačila rozumná domluva a přirovnání, že auto je vlastně můj majetek, který stojí nemalé peníze. Pes má být na vodítku a když páníček nepřitáhne obojek, je to stejné, jako kdybych šel k nim domů já sám a počůral jim dveře do jejich bytu... Také nebudou nadšení a budou určitě na 100% otrávení z toho úklidu... Od té doby je klid a se sousedy v dobrém vycházíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Ahoj, predem se omlouvam za nektere vyrazy, ktere pouziju Mam podobny "problem", ale s psem nasi rodiny, resp. nasi babicky. Ma ovcaka, ja mu rikam pracovne debil. Asi se zamiloval do meho zadniho leveho kola. Prede mnou ani pred nikym jinym to neudela, ale rano prijdu k autu a zase je pochcany a to mne fakt sere. Kdyz ho k tomu kolu pritahnu a strcim mu do toho cumak, jeste na mne blbe cumi, co po nem vlastne chci... coz ostatne chapu, on uz proste nevi, ze to udelal... Myslim, ze mam rad psy stejne jako lidi ... a lidi mne taky nekdy lezou na nervy tim co delaj, no a ten nas debil taky... Zadny odpuzovace na to strikat nechci, protoze on zere i rajcata na zahrade, tresne i s peckama, hrozne mu chutnaj pet palhve...tak by sezral i tu gumu myslim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) Tak ta kyselina mravenčí není dlouhodobě účinná, fungovala vždy pouze dva dny. Nechce se mi to každé dva dny obnovovat. Ale zatím přinesla nejlepší výsledek.Zkoušel jsem i spray proti psům a kočkám, ale nepomohlo to. Také u něj píšou, že účinnost je pouze asi 80 %. Zkoušel jsem i pepř nebo ocet a nepomáhá to. Nehodlám se s tím ale v žádném případě smířit. Budu vděčný za každou dobrou a účinnou radu. Jediné východisko zatím vidím zatím v tom, že tomu psu podstrčím kus nějakého otráveného žrádla, ať chcípne. Jinak jsem docela rozčílil lidi na serveru http://www.mujpes.cz, když jsem tam vnesl stejný dotaz. Ti pejskaři snad ani nejsou normální. http://mujpes.cz/forum.php?id_forum=36146 To fakt cumim, co je na tom foru za lidi :-D "Marcela (xxxxnet.upc.cz) odpovědět 15. 08. 07, 09:54:36 osobne: ..<.i>.Rodiče mají povinnost své děti vychovávat správně..., škoda, že Vaši rodiče to nedokázali a doufám, že Vy se množit nebudete. Auto je kus plechu na kolech, jen prostředek k přepravě ,žádná svátost - pro normální lidi." Takze az ji vykrades byt, tak se nic nestalo, jsou to jen veci bez kol. Takovych prispevku je tam vice, opravdu demence. PS: Kdyby slo o muj pripad, tak bych zkusil domluvu, pak na majitelku pritvrdil(vyhrusky),pak se psa zbavil.PS PS2:Pokropit psa davkou z airsoft kveru(klidne 150m/s ustova rychlost, kule 0.25g) by mohlo pomoct, ale zase by z toho mohl vzniknout problem pro tebe. PS3: Prejet psa by byl nejjednodussi zpusob, jak se ho zbavit. Pes nema bez voditka a nahubku co delat. Problem by mela majitelka. Editováno: 15. Srpen 2007, autor: pulux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 38 special. bum a je to. NE vazne. Prvni bych to oopravdu zkusil domluvou, pak nejakou tvrdci domluvou, pak velkou palici, trubkou po hlave. Pochcanim vstupnich dveri k dotycne atd. Az pak likvidaci psa. mimochodem,jak je stary ten pes? Mel z vas uz nekdy benatcky salam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 hele, tak už vlítni na tu babu nebo pošli diabolku čoklovi do prdele a budeš mít pokoj. To furt řešíš. Ale zase je to zábava počtení na tom čoklařským webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 hele, tak už vlítni na tu babu nebo pošli diabolku čoklovi do prdele a budeš mít pokoj. To furt řešíš. Ale zase je to zábava počtení na tom čoklařským webu. Pes za to nemůže. Normálně bych seřval babu co si to o sobě myslí. To máš stejné, jako s hovnama... prostě pes jde vysere se a páneček dělá jako že to není jeho... to mě vždycky dokáže nakrknout. Přijde mi, že jsem jedinej v Pardubicích co sbírá po svým mazlíkovi. Posledně se mi vysral nějakej čokl před barák, páneček měl smůlu, že jsem ho viděl - tak jsem na něj zařval, jestli to jako myslí vážně a kdo to jako bude sbírat... no nakonec to sebral a už chodí venčit psa jinudy... Je to prostě lidská bezohlednost, pes je jenom zvíře - tomu je jedno jestli je to kolo, patník, pánečkova noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak ta kyselina mravenčí není dlouhodobě účinná, fungovala vždy pouze dva dny. Nechce se mi to každé dva dny obnovovat. Ale zatím přinesla nejlepší výsledek.Zkoušel jsem i spray proti psům a kočkám, ale nepomohlo to. Také u něj píšou, že účinnost je pouze asi 80 %. Zkoušel jsem i pepř nebo ocet a nepomáhá to. Nehodlám se s tím ale v žádném případě smířit. Budu vděčný za každou dobrou a účinnou radu. Jediné východisko zatím vidím zatím v tom, že tomu psu podstrčím kus nějakého otráveného žrádla, ať chcípne. Jinak jsem docela rozčílil lidi na serveru http://www.mujpes.cz, když jsem tam vnesl stejný dotaz. Ti pejskaři snad ani nejsou normální. http://mujpes.cz/forum.php?id_forum=36146 To fakt cumim, co je na tom foru za lidi :-D "Marcela (xxxxnet.upc.cz) odpovědět 15. 08. 07, 09:54:36 osobne: ..<.i>.Rodiče mají povinnost své děti vychovávat správně..., škoda, že Vaši rodiče to nedokázali a doufám, že Vy se množit nebudete. Auto je kus plechu na kolech, jen prostředek k přepravě ,žádná svátost - pro normální lidi." Takze az ji vykrades byt, tak se nic nestalo, jsou to jen veci bez kol. Takovych prispevku je tam vice, opravdu demence. PS: Kdyby slo o muj pripad, tak bych zkusil domluvu, pak na majitelku pritvrdil(vyhrusky),pak se psa zbavil.PS PS2:Pokropit psa davkou z airsoft kveru(klidne 150m/s ustova rychlost, kule 0.25g) by mohlo pomoct, ale zase by z toho mohl vzniknout problem pro tebe. PS3: Prejet psa by byl nejjednodussi zpusob, jak se ho zbavit. Pes nema bez voditka a nahubku co delat. Problem by mela majitelka. Řešit cokoli likvidací psa je blbost... (pořídila by si jinýho)... řešením je likvidace majitele - ten za všechno může! Mimochodem, pěkné stránky mujpes.cz - větší bandu dementů jsem fakt nezažil. P.S.: Jsem taky pejskař, ale pejskař s autem tak vím jaký to je, najít ráno pochcaný všechny kola od nějakýh podvraťáků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A mimochodem, abych teda odpověděl k tématu fora... nejlepší ochranou auta proti psům je GARÁŽ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 to jo ,ale pak můžem otevřít nové téma ." jak ochránit garaž proti psům " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 polej jí párkrát dveře vodou ,a napiš tam lísteček , Váš pes čůrá na moje auto ,můj pes čůrá na vaše dveře Jo tak tohle je pecka.. Bohužel problém mám i na zahradě s vlastním psem no hlavně že hlídá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 No já vědět,že to pes pejskařky dělá pravidelně ,tak bych jí to oplatil.... Nesnášim pejskaře a posraný ulice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.