Jirik.DC Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 no jo jasne a co treba ctvrtek odpoledne? cca 16ta? Ja v patek nestiham.. hmmm, tak ve čtvrtek ho pozdravujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 hmmm, tak ve čtvrtek ho pozdravujte Neboj oni ho za tebe budou pozdravovat, protože my dva víme své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Hele Bburago, co si to v sobotu u obeda rikal ze stavis za Felicii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 POZOR POZOR - SRAZ - 1.1.2008 sraz se bude kontat u Vrbičů doma... heslo akce: Vem co najdeš aneb vybrání Vrbíčů! Ty, taková organizační kapacita a chceš tančit polku na vesnické zábavě ?? Musíš zvednout hlavu, podívat se do dálky a udělat párty na chatě - to pak bude tango na národní úrovni . A jestli to neprojde, tak máš určitě dalších 30 variant, kde můžeme řádit . To Superfatty : PS.: bych pokecal, ale vy snad všichni chrápete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 PS.: bych pokecal, ale vy snad všichni chrápete já nespím! ale co vy? --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 já nespím! ale co vy? --> [/quote To musíš tak brzo vstávat ,abys připravil Juniorka na cestu do práce , nebo ti nedá spát příprava nového srazu ? Venku mrzne jako sv*ňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ty, taková organizační kapacita a chceš tančit polku na vesnické zábavě ?? Musíš zvednout hlavu, podívat se do dálky a udělat párty na chatě - to pak bude tango na národní úrovni . A jestli to neprojde, tak máš určitě dalších 30 variant, kde můžeme řádit . aaaa tady nám někdo má naposlouchanou Kvasku, takže to máte pěknej průser Kopecký.. jinak aby jste věděli, tak Johanik má dneska 27.. jo jo kdeže předpředloňské sněhy jsou.. jo ad mlhovky: teď už se to nestihne ale prý když se domluvíme na příští týden, čtvrtek či pátek a Kvaki bude freee, tak se můžem sejít někde na konci dálnice.. třeba na konci D5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Hele Bburago, co si to v sobotu u obeda rikal ze stavis za Felicii??? Jo předělávám Feldu , v pátek si pro ní pojedu do lakovny , tak až bude doma hodím nějaké fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jo předělávám Feldu , v pátek si pro ní pojedu do lakovny , tak až bude doma hodím nějaké fotky. nás to nezajímá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) nás to nezajímá! Hele já myslel ,že už jsi na chatě. Doufám ,že nemáš odřený ruce jak si musel ráno škrábat . Doufám ,že si neškrábal dlaždičkou. Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 aaaa tady nám někdo má naposlouchanou Kvasku, takže to máte pěknej průser Kopecký.. jinak aby jste věděli, tak Johanik má dneska 27.. jo jo kdeže předpředloňské sněhy jsou.. jo ad mlhovky: teď už se to nestihne ale prý když se domluvíme na příští týden, čtvrtek či pátek a Kvaki bude freee, tak se můžem sejít někde na konci dálnice.. třeba na konci D5 Tak D5 jeste jde, hlavne aby to nebylo nekde u breclavy kazdopadne se mnou se da tak nejak pocitat v rozumne dobe odpoledni kdy vstavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tak D5 jeste jde, hlavne aby to nebylo nekde u breclavy kazdopadne se mnou se da tak nejak pocitat v rozumne dobe odpoledni kdy vstavam no tak to jsi na tom uplně stejně jako Kvaki. Ten mi taky zdůrazňoval že je spavej no hele budeme online, takže se pak domluvime. snad budeme aspoň čtyři.. Aby to bylo pro Kvakiho zajimaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tak D5 jeste jde, hlavne aby to nebylo nekde u breclavy kazdopadne se mnou se da tak nejak pocitat v rozumne dobe odpoledni kdy vstavam no tak to jsi na tom uplně stejně jako Kvaki. Ten mi taky zdůrazňoval že je spavej no hele budeme online, takže se pak domluvime. snad budeme aspoň čtyři.. Aby to bylo pro Kvakiho zajimaci.. Hele já myslel ,že do Lovosic vede D8 , proč by jste jeli úplně na druhou stranu na Plzeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Hele já myslel ,že do Lovosic vede D8 , proč by jste jeli úplně na druhou stranu na Plzeň. Buráku, to je přeci jasný.. aby jsme zmátli týpky co nemaj smysl pro humor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Hele já myslel ,že už jsi na chatě. Doufám ,že nemáš odřený ruce jak si musel ráno škrábat . Doufám ,že si neškrábal dlaždičkou. na námrazu mam sprej... takže jsem nic co? takže jsem nic co? no, neškřábal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a já jsem taky neškrábal protože se schovám za dodávku a tam je závětří a nenamrzá mi to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 A ja do garaze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Tak jsem dneska Blackyho asi trosku vylekal na krizovatce pod zdravkou, timto se mu omlouvam :-)) P.S. byla to ta cervena Panda lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a já jsem taky neškrábal protože se schovám za dodávku a tam je závětří a nenamrzá mi to... A myslel, že se schováváš pouze v parku ........... . Každopádně je to jedno, hlavně že ti to nenanrzá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jo jinak Vorlajz je vazne jelito, sem mu pucoval hagusy i s klicem (origo) a ted mi volal, ze tam ten klicek nejde.... 2 Johanik: Ty budes peknej pirat silnic, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jo jinak Vorlajz je vazne jelito, sem mu pucoval hagusy i s klicem (origo) a ted mi volal, ze tam ten klicek nejde.... Vorlajz je prostě nepoužitelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Asi kdyz si vraci domu trochu pripitej tak mu musi odemykat.... jinak by se domu nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Teda Vy jste našeho Shreka ale pěkně ošklivý.. že se nestydíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jo jinak Vorlajz je vazne jelito, sem mu pucoval hagusy i s klicem (origo) a ted mi volal, ze tam ten klicek nejde.... 2 Johanik: Ty budes peknej pirat silnic, co? Zadnej pirat, jen sem ho chtel pozdravit, ale nejak mi to netroubi no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zadnej pirat, jen sem ho chtel pozdravit, ale nejak mi to netroubi no :-) ty vado asik sem nevsimavej, myslis, rano, jak tam policajti delaj chaos u prechodu? Neco malo si vybavuju, ale nic co by stlao za pozornost, takze si te fakt nepamatuju. skoda., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.