Leden 9, 200817 r v tvém případě rozhodně ne! to vím už dávno, na leštění auta mi stačí levačka . Jen doufám, že nebudeš brát nějaké úplatky za tu novou funkci ......
Leden 10, 200817 r Jiříku, pro tebe je dáleko i dojít do garáže!!! To mi povídej, dneska ráno jsem se zahrabal na výjezdu ze vrat..byla tam závěj od pluhu, navíc jsem sednul prahama přímo ve vratech a důlů ke garáži led..no, nakonec dobrý
Leden 10, 200817 r a jak zní reklamní slogan.. LIPSKO JE BLÍZKO Takže ZMĚNA PLÁNU a sice pojedem do LIPSKOvic na AMI autosalon 5-13.DUBNA hlaste se kdo by jsme jeli? Doufám, že aspoň dvě auta dáme.. Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová Upraveno Leden 10, 200817 r od superfatty
Leden 10, 200817 r ja pojedu urcite taky nach lepzig... ale asi svym pze budu plnit povinnosti a budu muset vzit drahou polovicku a jeste kamarada sebou tkaze u me uz asi misto nebude, max v kufru pro vorlíka jinak skoda ze jsem nebyl tady kdyz jste byli na letisti, ale aspon jsem udelal video z Kronplatzu tam byl taky snizek a volny parkoviste, pak to sem pichnu
Leden 10, 200817 r To mi povídej, dneska ráno jsem se zahrabal na výjezdu ze vrat..byla tam závěj od pluhu, navíc jsem sednul prahama přímo ve vratech a důlů ke garáži led..no, nakonec dobrý si přišel do práce tak min. o dvě hodky později ...... ?
Leden 10, 200817 r si přišel do práce tak min. o dvě hodky později ...... ? JA se taky kdyztak hlasim, ale musim se k nekomu vetrit, Fabka je mala :-)
Leden 10, 200817 r twe do toho Lipska je to co by žárkou Žofka dohodila! to jedu svým... hh... akorát by mě zajímalo, jak je to s dálniční známkou v Německu? neffíte vy nemecky parchanti!!! so? tak už mi to Žofka vysvětlila... s těma dálničníma známkama v bundese republik deutschland Upraveno Leden 10, 200817 r od vorlajz
Leden 10, 200817 r Takže ZMĚNA PLÁNU a sice pojedem do LIPSKOvic na AMI autosalon 5-13.DUBNA hlaste se kdo by jsme jeli? Doufám, že aspoň dvě auta dáme.. Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová No tak to je dobrý..a kde jsem já s manželkou?
Leden 10, 200817 r twe do toho Lipska je to co by žárkou Žofka dohodila! to jedu svým... hh... akorát by mě zajímalo, jak je to s dálniční známkou v Německu? neffíte vy nemecky parchanti!!! so? tak už mi to Žofka vysvětlila... s těma dálničníma známkama v bundese republik deutschland Vorlajzi, v Nemecku zadny dalnicni znamky nejsou :-)
Leden 10, 200817 r Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová dovoluji si doplnit: 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí
Leden 10, 200817 r už jsem psal, že to vím!!! Mno jo, ty woe, to sem si vubec nevsiml, to tam urcite nebylo lol
Leden 10, 200817 r dovoluji si doplnit:4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí Ti dám Kutil Tim..no počkej..nezapomeň, kde robím, tak si musím většinu dělat sám..no, spíš mně to ale baví
Leden 10, 200817 r Takže ZMĚNA PLÁNU a sice pojedem do LIPSKOvic na AMI autosalon 5-13.DUBNA hlaste se kdo by jsme jeli? Doufám, že aspoň dvě auta dáme.. Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí
Leden 10, 200817 r Ti dám Kutil Tim..no počkej..nezapomeň, kde robím, tak si musím většinu dělat sám..no, spíš mně to ale baví Seš tam Jirko a vyřiď Mirce ať ty služební Fabky tak netrápí, že to není Tvůj Oskar a z nuly na 50 to za 4 neudělá. Navíc od SČE nahoru na Teplickou ne
Leden 10, 200817 r Seš tam Jirko a vyřiď Mirce ať ty služební Fabky tak netrápí, že to není Tvůj Oskar a z nuly na 50 to za 4 neudělá. Navíc od SČE nahoru na Teplickou ne No právě tady ať si to zkouší, s Oskarem..to bych ji hnal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.