vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Jiříku, pro tebe je dáleko i dojít do garáže!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 ženeva je daleko a jak zní reklamní slogan.. LIPSKO JE BLÍZKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 v tvém případě rozhodně ne! to vím už dávno, na leštění auta mi stačí levačka . Jen doufám, že nebudeš brát nějaké úplatky za tu novou funkci ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 říkejme tomu dotace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jiříku, pro tebe je dáleko i dojít do garáže!!! To mi povídej, dneska ráno jsem se zahrabal na výjezdu ze vrat..byla tam závěj od pluhu, navíc jsem sednul prahama přímo ve vratech a důlů ke garáži led..no, nakonec dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) a jak zní reklamní slogan.. LIPSKO JE BLÍZKO Takže ZMĚNA PLÁNU a sice pojedem do LIPSKOvic na AMI autosalon 5-13.DUBNA hlaste se kdo by jsme jeli? Doufám, že aspoň dvě auta dáme.. Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová Editováno: 10. leden 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ich bin jedu! Herr Kommandant Žofka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 ja pojedu urcite taky nach lepzig... ale asi svym pze budu plnit povinnosti a budu muset vzit drahou polovicku a jeste kamarada sebou tkaze u me uz asi misto nebude, max v kufru pro vorlíka jinak skoda ze jsem nebyl tady kdyz jste byli na letisti, ale aspon jsem udelal video z Kronplatzu tam byl taky snizek a volny parkoviste, pak to sem pichnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 To mi povídej, dneska ráno jsem se zahrabal na výjezdu ze vrat..byla tam závěj od pluhu, navíc jsem sednul prahama přímo ve vratech a důlů ke garáži led..no, nakonec dobrý si přišel do práce tak min. o dvě hodky později ...... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 si přišel do práce tak min. o dvě hodky později ...... ? JA se taky kdyztak hlasim, ale musim se k nekomu vetrit, Fabka je mala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 já bych jel, ale prej mě to moc žere nebo co.. tak nevim... no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) twe do toho Lipska je to co by žárkou Žofka dohodila! to jedu svým... hh... akorát by mě zajímalo, jak je to s dálniční známkou v Německu? neffíte vy nemecky parchanti!!! so? tak už mi to Žofka vysvětlila... s těma dálničníma známkama v bundese republik deutschland Editováno: 10. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Takže ZMĚNA PLÁNU a sice pojedem do LIPSKOvic na AMI autosalon 5-13.DUBNA hlaste se kdo by jsme jeli? Doufám, že aspoň dvě auta dáme.. Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová No tak to je dobrý..a kde jsem já s manželkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 twe do toho Lipska je to co by žárkou Žofka dohodila! to jedu svým... hh... akorát by mě zajímalo, jak je to s dálniční známkou v Německu? neffíte vy nemecky parchanti!!! so? tak už mi to Žofka vysvětlila... s těma dálničníma známkama v bundese republik deutschland Vorlajzi, v Nemecku zadny dalnicni znamky nejsou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 už jsem psal, že to vím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová dovoluji si doplnit: 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 už jsem psal, že to vím!!! Mno jo, ty woe, to sem si vubec nevsiml, to tam urcite nebylo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 dovoluji si doplnit:4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí Ti dám Kutil Tim..no počkej..nezapomeň, kde robím, tak si musím většinu dělat sám..no, spíš mně to ale baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Takže ZMĚNA PLÁNU a sice pojedem do LIPSKOvic na AMI autosalon 5-13.DUBNA hlaste se kdo by jsme jeli? Doufám, že aspoň dvě auta dáme.. Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ti dám Kutil Tim..no počkej..nezapomeň, kde robím, tak si musím většinu dělat sám..no, spíš mně to ale baví Seš tam Jirko a vyřiď Mirce ať ty služební Fabky tak netrápí, že to není Tvůj Oskar a z nuly na 50 to za 4 neudělá. Navíc od SČE nahoru na Teplickou ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 nejlepší je discoteco magnifico to je mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Seš tam Jirko a vyřiď Mirce ať ty služební Fabky tak netrápí, že to není Tvůj Oskar a z nuly na 50 to za 4 neudělá. Navíc od SČE nahoru na Teplickou ne No právě tady ať si to zkouší, s Oskarem..to bych ji hnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Tak kdo ma vic? Editováno: 10. leden 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 mam to jít nastartovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 mam to jít nastartovat? to je fakt nezapomen ze Vorlajz nema TeDeIii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.