Přejít na obsah

Ústí nad Labem

Aismenn

Doporučené příspěvky

ni ve zlým, ale seš teda pěkný PRASE!!! předpokládám, že si ještě mladej a nemáš rodinu... což?

Nejsem prase a to co jsem popisoval, tak jsem nejezdil vsude, ale jen tam, kde jsem vedel, ze si to muzu dovolit. Nejsem z tech, kteri jezdi ve dvojkovych golfech a na vsech svetlech si to chtej rozdavat. Jen v obci mi ta padesatka nevyhovuje a kdyz je to nekde prehledne jako treba v usti masarycka, tak jsem proste tech 70 jel, ale ne ze bych to jezdil nekde kde to stoji za h..... Mladej jsem, ale vim co delam a na co mam, takze urcite nejsem takovy prase. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem prase a to co jsem popisoval, tak jsem nejezdil vsude, ale jen tam, kde jsem vedel, ze si to muzu dovolit. Nejsem z tech, kteri jezdi ve dvojkovych golfech a na vsech svetlech si to chtej rozdavat. Jen v obci mi ta padesatka nevyhovuje a kdyz je to nekde prehledne jako treba v usti masarycka, tak jsem proste tech 70 jel, ale ne ze bych to jezdil nekde kde to stoji za h..... Mladej jsem, ale vim co delam a na co mam, takze urcite nejsem takovy prase. :-)

No, ty 50 tam nejsou z pr..le a jestli je někde daná rychlost, tak si tam víc dovolit nemůžeš :p No a když ti to přesto nedá, tak se nediv ;) Jinak třeba v Ústí Masaryčka je samej přechod, už vidím, jak tam někdo staví před chodcem ze 70, když mu tam vleze

Odkaz ke komentáři

ne, já tu nechci nikomu říkat, jak má jezdit, je to každého věc... já když byl mlaďoch, tak mi to taky nedalo... tehdá mě naše Felda moc nechápala :D , ale jela docela good! :D v poslední době však vozím hodně často svojí malou neteř a to prostě musíš dávat větší pozor... nechtěl bych mít někoho na svědomí... a už vůbec ne z vlastní blbosti! :) a od té doby, co jsem málem přejel dvě děcka v obci (šli uprostřed silnice a za zatáčkou sem je prostě neviděl), tak si dávám extra majzla...

Odkaz ke komentáři

Dejte si ruku na srdce na druhou stranu jeslti vsici jezdite po meste 50, ja vetsinou 60 a rikam si pro sebe ze to auto ma na tachaci odchylku tak 7%, takze by tam tech 53 mohlo byt a kolik z nas tady zacina treba zrychlovat az po znacce konec obce treba smerem na prahu kolem labe? :)

Odkaz ke komentáři

Dejte si ruku na srdce na druhou stranu jeslti vsici jezdite po meste 50, ja vetsinou 60 a rikam si pro sebe ze to auto ma na tachaci odchylku tak 7%, takze by tam tech 53 mohlo byt a kolik z nas tady zacina treba zrychlovat az po znacce konec obce treba smerem na prahu kolem labe? :)

Tak jako me az chytnou tak me asi zastreli rovnou... :D Mimo obec se tech 90km/h moc jezdit neda... lol

Odkaz ke komentáři

Doli, ty máš RS ty vole, to je závodni auto... lol

Octavian1... já začínám zrchlovat za tou značkou... ;) fakt nekecám...!!!

Vrbič... kafe omg, kafe omg!!! nic víc, nic míň! kol11

Ale to jedeš na kole ne? :specool:

Kdyz vychytam ze jedu mezi kamionama v tom useku tak ten za mnou mi nedovoli jet pod 60 a to jsem rad ze se mi nepodiva co vezu hezkyho v kufru :)

Editováno: , autor: Octavian1
Odkaz ke komentáři

Odchylka 7% z 50 ani z 60 není 7 km/h, ale půlka, jen kdybys s tím na silnici chtěl počítat:-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...