Dajvr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ni ve zlým, ale seš teda pěkný PRASE!!! předpokládám, že si ještě mladej a nemáš rodinu... což? Nejsem prase a to co jsem popisoval, tak jsem nejezdil vsude, ale jen tam, kde jsem vedel, ze si to muzu dovolit. Nejsem z tech, kteri jezdi ve dvojkovych golfech a na vsech svetlech si to chtej rozdavat. Jen v obci mi ta padesatka nevyhovuje a kdyz je to nekde prehledne jako treba v usti masarycka, tak jsem proste tech 70 jel, ale ne ze bych to jezdil nekde kde to stoji za h..... Mladej jsem, ale vim co delam a na co mam, takze urcite nejsem takovy prase. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nejsem prase a to co jsem popisoval, tak jsem nejezdil vsude, ale jen tam, kde jsem vedel, ze si to muzu dovolit. Nejsem z tech, kteri jezdi ve dvojkovych golfech a na vsech svetlech si to chtej rozdavat. Jen v obci mi ta padesatka nevyhovuje a kdyz je to nekde prehledne jako treba v usti masarycka, tak jsem proste tech 70 jel, ale ne ze bych to jezdil nekde kde to stoji za h..... Mladej jsem, ale vim co delam a na co mam, takze urcite nejsem takovy prase. :-) No, ty 50 tam nejsou z pr..le a jestli je někde daná rychlost, tak si tam víc dovolit nemůžeš No a když ti to přesto nedá, tak se nediv Jinak třeba v Ústí Masaryčka je samej přechod, už vidím, jak tam někdo staví před chodcem ze 70, když mu tam vleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ne, já tu nechci nikomu říkat, jak má jezdit, je to každého věc... já když byl mlaďoch, tak mi to taky nedalo... tehdá mě naše Felda moc nechápala , ale jela docela good! v poslední době však vozím hodně často svojí malou neteř a to prostě musíš dávat větší pozor... nechtěl bych mít někoho na svědomí... a už vůbec ne z vlastní blbosti! a od té doby, co jsem málem přejel dvě děcka v obci (šli uprostřed silnice a za zatáčkou sem je prostě neviděl), tak si dávám extra majzla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Rikam, jezdil jsem to tam kde jsem si to ze sveho pohledu mohl dovolit, samozrejme ne ve spicce atd. Proste nejsem blbej, nebojte. Nejezdil jsem cely mesto 70 A kdyz jedu s nekym, tak skoro ani nepredjizdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Rikam, jezdil jsem to tam kde jsem si to ze sveho pohledu mohl dovolit, samozrejme ne ve spicce atd. Proste nejsem blbej, nebojte. Nejezdil jsem cely mesto 70 A kdyz jedu s nekym, tak skoro ani nepredjizdim z toho se nevykecáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 co to kafčo lamy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 co to kafčo lamy? Ne dík. Kafe nepiju. Ale dal bych si na snídani kakao a čerstvej rohlíček s máslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 u nás pijem kafíčko a papáme čerstvý loupáčky hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 u nás pijem kafíčko a papáme čerstvý loupáčky hh Loupáček u nás dneska Danka neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dejte si ruku na srdce na druhou stranu jeslti vsici jezdite po meste 50, ja vetsinou 60 a rikam si pro sebe ze to auto ma na tachaci odchylku tak 7%, takze by tam tech 53 mohlo byt a kolik z nas tady zacina treba zrychlovat az po znacce konec obce treba smerem na prahu kolem labe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dejte si ruku na srdce na druhou stranu jeslti vsici jezdite po meste 50, ja vetsinou 60 a rikam si pro sebe ze to auto ma na tachaci odchylku tak 7%, takze by tam tech 53 mohlo byt a kolik z nas tady zacina treba zrychlovat az po znacce konec obce treba smerem na prahu kolem labe? Tak jako me az chytnou tak me asi zastreli rovnou... Mimo obec se tech 90km/h moc jezdit neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 co to kafčo lamy? Tak co vlastně bude - kafe, nebo drink ? Nás nalákáš a pak děláš mrtvýho brouka ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Doli, ty máš RS ty vole, to je závodni auto... Octavian1... já začínám zrchlovat za tou značkou... fakt nekecám...!!! Vrbič... kafe omg, kafe omg!!! nic víc, nic míň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Doli, ty máš RS ty vole, to je závodni auto... Octavian1... já začínám zrchlovat za tou značkou... fakt nekecám...!!! Vrbič... kafe omg, kafe omg!!! nic víc, nic míň! Ale to jedeš na kole ne? Kdyz vychytam ze jedu mezi kamionama v tom useku tak ten za mnou mi nedovoli jet pod 60 a to jsem rad ze se mi nepodiva co vezu hezkyho v kufru Editováno: 15. Duben 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Vrbič... kafe omg, kafe omg!!! nic víc, nic míň! To už si všechny loupáky spořádal, že bude jenom kafe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak to jsem rad, ze nejsem "zavodnik" sam :-) Jinak ja zrychluju pred znackou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dejte si ruku na srdce na druhou stranu jeslti vsici jezdite po meste 50, ja vetsinou 60 a rikam si pro sebe ze to auto ma na tachaci odchylku tak 7%, takze by tam tech 53 mohlo byt a kolik z nas tady zacina treba zrychlovat az po znacce konec obce treba smerem na prahu kolem labe? Odchylka 7% z 50 ani z 60 není 7 km/h, ale půlka, jen kdybys s tím na silnici chtěl počítat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Odchylka 7% z 50 ani z 60 není 7 km/h, ale půlka, jen kdybys s tím na silnici chtěl počítat:-) jo jo to je fakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 pozor, je tu Lůďa, to zas bude hlod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 pozor, je tu Lůďa, to zas bude hlod snad se mě nebojíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Odchylka 7% z 50 ani z 60 není 7 km/h, ale půlka, jen kdybys s tím na silnici chtěl počítat:-) Tak jsem cekal kdo se ozve A mame tu zase nejakyho stourala, ona to nemusi byt ani 7% odchylka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Odchylka neodchylka, ja uz jezdim vyhlasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Odchylka neodchylka, ja uz jezdim vyhlasku Není nic horšího, než potkat na silnici brzdu . PS:. možná by bylo dobré vrátit se k tématu Srazy a akce ( co ten loupák a šálek kávy u Vorlajze ? ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Není nic horšího, než potkat na silnici brzdu .PS:. možná by bylo dobré vrátit se k tématu Srazy a akce ( co ten loupák a šálek kávy u Vrbiče ? ). počkej, takže to bude u tebe Milane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 počkej, takže to bude u tebe Milane? jo jo, to není problém - chystám se malovat, tak mi aspoň pomůžete se stěhováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.