Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

15.12.2007 se přichystal další sraz, tentokrát v motorestu "Švejk" v Huntířově u Děčína

no, jestli se nepletu, tak z Ústí by měli jet tyto individua! lol

Vrbič - 30 - O I. - 1.8 SLX - Zelená met

Blacky - ??? - Room - ??? - Modrá Oceán - ???

Octavian1 - 24 - O II. - 3.OTDi smile.gif) - Černá Magická - Hnědka smile.gif)

Octavius84 - 23,5 - O I. - 1.9TDI - Hnědá kaštanová - SWEET SMOKE

Petan - 41 - O I. - 1.8 T - Bílá Krasavice

Johanik - 26 - F I. RS - 1.9 TDI - Černá Magická - Fabča

no v DC se připojí tito:

JiříkDC - 34 - O II. - 1.6 MPI - Červená Flamenco - Oskar

Superfatty - 29 - O II. - 1.9 TDI - Zelená Island - Oskařice

a já přijedu od Kamenice.... hehe, když na to teď koukám, tak nechápu, proč máme sraz v DC, když je 70% z nás z Ústí :)

Odkud pojedes??? Nepojedes nahodou od Prahy po D8???

To víš že pojedu od Prahy po D8 .

To víš že pojedu od Prahy po D8 .

A v kolik budes na konci D8, ze bych tam na tebe nekde pockal??? Ja pojedu pres Lovosice na Usti? Co na konci Lovosic na Benzine???

A v kolik budes na konci D8, ze bych tam na tebe nekde pockal??? Ja pojedu pres Lovosice na Usti? Co na konci Lovosic na Benzine???

Zatím nevím v kolik tam budu ale pošlu ti SZ s telefonním číslem a domluvíme se v sobotu ráno .

Upraveno od Bburago

Tak to se v sobotu rád podívám .

Jasne, neni problem, jen musim dat dohromady aspon kufr, jsem ve stavu predelavani :)

Jasne, neni problem, jen musim dat dohromady aspon kufr, jsem ve stavu predelavani :)

To chápu je zima . Tunerů čas.

To chápu je zima . Tunerů čas.

No, mit vyhrivanou dilnu, tak by to bylo super, ale k dispozici pouze garaz, laminat neschne, takze des a hruza :(

No, mit vyhrivanou dilnu, tak by to bylo super, ale k dispozici pouze garaz, laminat neschne, takze des a hruza :(

Mě vnitřky zrovna budou čekat. V pátek začnou dělat lak a příští pátek bych si měl auto přivézt domů a potom to začne . Všechno zpátky nastrojit atd. Naštěstí mám vyhřívanou garáž tak že nebude žádný problém.

Mě vnitřky zrovna budou čekat. V pátek začnou dělat lak a příští pátek bych si měl auto přivézt domů a potom to začne . Všechno zpátky nastrojit atd. Naštěstí mám vyhřívanou garáž tak že nebude žádný problém.

No, ja dorazim kazdopadne bez prednich tapecu, ty se laminujou a zrovno schnou. NAvic si v sobotu pro predni repro prijede kupec. Ale ta vyhrivana garaz by se sakra hodila, hned by se delalo lip

JiříkuDC... kde jsi? tak jedeš nebo ne??? kol5

tak už jsem tady Dlaždičko -_-

tak už jsem tady Dlaždičko -_-

co je ty energetiku? :D haha

Koukejte vstávat a cvičit čelátko líná ........ :clap: . Pátek ráno a všichni chrněj ...... :prc: . Dnes tady bude Blacky kol5:palec2:

Koukejte vstávat a cvičit čelátko líná ........ :clap: . Pátek ráno a všichni chrněj ...... :prc: . Dnes tady bude Blacky kol5:palec2:

Takže honem vstávat a uklízet..

Takže kde tedy..Vorlajz tady pořád nadhazuje toho Švejka

Takže kde tedy..Vorlajz tady pořád nadhazuje toho Švejka

Počítám s tím, že Vorlajz min. 10x přijde s novým nápadem , tak to zatím neřeším :specool::rtfm:;)

Zdar chlapi , tak jak se těšíte na zítřek . Doufám že se potom všichni sejdeme na jednom místě , aby jedni nebyly u Švejka a druhý zase jinde.

Prosím kde tedy bude sraz a v kolik?

No já se tedy každopádně přidám k ostatním v Ul a pěkně se povezu s kolonou, taže dojedu s ní, jen doufám, že nezkončím jak jednou v totální mlze, když sem jel za nějakým traktorem a ocitnul jsem se v kravíně lol lol

Protože nejsem ani nejstarší ani nejmladší ale sem prostě ŽOFKA SUPERFATTYová, tak jsem rozhodla že se srazíme V DĚČÍNĚ NA OMV... pro přespolní.. když přejedete most přes Labe (dvouproudá silnice) za mostem sjedete dolů a tam je na kruháku OMV. Odtamtud bych operativně vyrazil ke Švejkovi..

Vorlajz mezitím připojí za Juniora široký smeták, co se používá na kurtech a zamete parkoviště nahoře u Švejka aby jsme náhodou neměl někdo de fekt.. :scooter:

a jako přes tohle vlak nejede.. jasný? Žádný protesty, takže jasný.. kdyby něco, volejte ŽOFCE.. 724 971 224

to Vorlajz: ty si nedáš s tím rejpáním pokoj, viď? lol

Upraveno od superfatty

No já se tedy každopádně přidám k ostatním v Ul a pěkně se povezu s kolonou, taže dojedu s ní, jen doufám, že nezkončím jak jednou v totální mlze, když sem jel za nějakým traktorem a ocitnul jsem se v kravíně lol lol

A v kolik a kde máte sraz v Ústí. Já vím někde už se to tu psalo ,ale prosím o upřesnění . Dík

Dnes tady bude Blacky kol5:palec2:

ty vole... a jo... málem bych na to zapomněl... musím se jít umýt, učesat a navonět... a děcka, zatím si ukliďte a vysajte koberce!!! :D

A v kolik a kde máte sraz v Ústí. Já vím někde už se to tu psalo ,ale prosím o upřesnění . Dík

Sraz je v 11.45 na poslední benzince v UL, teda spíš v Neštěmicích

A tady máš ještě mapku :-)

Mapka odjezdu UL

nic ve zlém, ale příjde mi celkem zbytečný zajíždět k té OMV, prostě ve 12:00 nahoře u Švejka! já jedu od Kamenice a budu čekat právě tam! ;)

ústečáci a ostatní přespolní od směru Lovosice, májí sraz v Neštěmicích na výjezdu z Ústí n.L. na benzínce... v 11:40 - 11:45

to Fatty: to s tím chipem 1.2 HTP nebyla sranda... sem netušil že se to ČÍÍÍPUJE! :D řeknu mamce, zad si to nechce nechat čipnout! :D hh

nic ve zlém, ale příjde mi celkem zbytečný zajíždět k té OMV, prostě ve 12:00 nahoře u Švejka! já jedu od Kamenice a budu čekat právě tam! ;)

ústečáci a ostatní přespolní od směru Lovosice, májí sraz v Neštěmicích na výjezdu z Ústí n.L. na benzínce... v 11:40 - 11:45

to Fatty: to s tím chipem 1.2 HTP nebyla sranda... sem netušil že se to ČÍÍÍPUJE! :D řeknu mamce, zad si to nechce nechat čipnout! :D hh

Až na to že vůbec netuším kde je nějakej Švejk :-)

Až na to že vůbec netuším kde je nějakej Švejk :-)

O tom mě povídej , já už vůbec né.

jo, taky psal mi Blacky,

že má od rumu fleky,

na potahu to je smůla,

prý sklenka se mu zvrhla.

vyčistit to prý musí,

že zastavit se ale zkusí.

jestli mu to nepůjde ale,

bude fńukat stále! :D

Z toho plyne ponaučení, nemá cenu plakat nad rozlitým rumem! :D

Blacky... just a joke my friend! ;) Ale ten tvůj Růmstr je prostě tak moc PROVOKATIVNÍ!!! Hlavně to, že máš na dveřích nápis, aby každej věděl, co že to je za auto! :D rofl

zítra čiaos ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.