Květen 20, 200817 r No tak Luďa dobrééé :palec2: vidim, že bude treba usporiadať súťaž v prednese! Až na to že nejsu autor. Na skládání básní sou tady jinnnnnný. :kol-130:
Květen 20, 200817 r Až na to že nejsu autor. Na skládání básní sou tady jinnnnnný. :kol-130: a kdo je autor?
Květen 20, 200817 r a kdo je autor? Jeden moc moc a moc slavnej člověk, kterýmu se každej klaní a nosí věnce!!! Neznámej vojín. :smich::smich:
Květen 20, 200817 r Jeden moc moc a moc slavnej člověk, kterýmu se každej klaní a nosí věnce!!!Neznámej vojín. :smich::smich: Vojin Rayen
Květen 20, 200817 r Jeden moc moc a moc slavnej člověk, kterýmu se každej klaní a nosí věnce!!!Neznámej vojín. hustýýý to bude ale víkend.. doufám, že se zúčastní aspoň na chvilku i někdo jiný než já a Vorlajz..
Květen 20, 200817 r hustýýý to bude ale víkend.. doufám, že se zúčastní aspoň na chvilku i někdo jiný než já a Vorlajz.. Jaště Oskar. To už ste 3. Záleží jen na vás kluci jak si to zařídíte. Ale aby ste nebyli jen Ty a Vorlajz tak vá s Letka vezme pod svý křídla. :kol-16:
Květen 20, 200817 r No tak Luďa dobrééé :palec2: vidim, že bude treba usporiadať súťaž v prednese! To už si připravuje na besídku na ŠKODAHOME
Květen 20, 200817 r Na Škodahoum vám přednesu, další básnický kus skvělý. Až si pivo ponesu, pobavím Škodahoum celý! Budem pít, chlastat, jančit, dívat se na krásný auta. Třeba budem aj tančit, ukážu vám Skauta! Brdza, spojka, plyn, zažene každý splín. Paprička, Otesánek, Oskařice, ty mám rád nejvíce. Taky Oskar a Hrášek, na bolelhlav prášek. Jen plynu trochu uber, takhle kalba bude super!
Květen 20, 200817 r Jaště Oskar. To už ste 3. Záleží jen na vás kluci jak si to zařídíte. Ale aby ste nebyli jen Ty a Vorlajz tak vá s Letka vezme pod svý křídla. to já právě nevim jestli myslíš našeho Oskara.. jestli ho mám vzíti s sebou.. ještě uvidím..
Květen 20, 200817 r Na Škodahoum vám přednesu,další básnický kus skvělý. Až si pivo ponesu, pobavím Škodahoum celý! Budem pít, chlastat, jančit, dívat se na krásný auta. Třeba budem aj tančit, ukážu vám Skauta! Brdza, spojka, plyn, zažene každý splín. Paprička, Otesánek, Oskařice, ty mám rád nejvíce. Taky Oskar a Hrášek, na bolelhlav prášek. Jen plynu trochu uber, takhle kalba bude super! Už sem se lek žes vynechal Hráška,ale máš štěstí!!!!! kol1 kol1 kol1 kol1 Ale máš velký mínus že není v TOP 3. kol119 Upraveno Květen 20, 200817 r od Luďa
Květen 20, 200817 r to já právě nevim jestli myslíš našeho Oskara.. jestli ho mám vzíti s sebou.. ještě uvidím.. Vem vem. Prej někdo bere gril. :kol-131: Ps.: na dojídání zbytků. Na jídlo nemá žádný maso. :kol-130:
Květen 20, 200817 r Vem vem. Prej někdo bere gril. Ps.: na dojídání zbytků. Na jídlo nemá žádný maso. tak já vezmu gril, to samozřejmě ale náš Oskar neni popelnice.. ty zbytku asi ho nechám doma..
Květen 20, 200817 r tak já vezmu gril, to samozřejmě ale náš Oskar neni popelnice.. ty zbytku asi ho nechám doma.. Ale jako drtič biologickýho odpadu a transformátor tohoto odpadu na bioplyn a tuhá hnojiva je víc než vhodnej. Popelnice je nádoba z plastu,kovu nebo hliníku ke krátkodobému ulžení komunálního-směsného odpadu. A to si o Oskárkovi nemůžu ani myslet.
Květen 20, 200817 r Tak kluci dlouho jsem tu nebyl, koukam stale stejne....Ale to neva. Nekdy by sme mohli dat nejakej meeting.
Květen 21, 200817 r to já právě nevim jestli myslíš našeho Oskara.. jestli ho mám vzíti s sebou.. ještě uvidím.. A jakého jiného..asi?
Květen 21, 200817 r Hrášek a Otesánek Lůďo, milý chlapče můj, teď poslojuchej a chvíli stůj. Hrášek to je třída, Otesánkovi záda hlída. Kamarádi každým coulem, levým i pravým kolem. Až pojedou na výlet, to bude jízda to bude let. Otesánku, kam ten spěch? Ať nedojde Hráškovi dech. Hrášek je tvůj bráška malý, chci, abyste si spolu hráli. Blinkr levý, pravý, vy jste kluci hravý. Zatáčka, kopec, rovinka, na hraní jen chvilinka. Stoupání, písek, brod, teď 4x4 přijde vhod. A když Hrášek potok brodí, tažné lano to se hodí. A do písku, do bláta, tam je dobrá lopata. Otesánek a Hrášek však zvládnou vše, jsou to bratři nadevše!
Květen 21, 200817 r ty vole ukápla mi slza dojetím.. a víš co Vorlajz, kakám na Tebe, spi si na pokoji s Luďou.. takovýho hada si člověk hřeje na srdci, to je hrozný..
Květen 21, 200817 r ty vole ukápla mi slza dojetím.. a víš co Vorlajz, kakám na Tebe, spi si na pokoji s Luďou.. takovýho hada si člověk hřeje na srdci, to je hrozný.. Hele Žofko Ty žárlíš! kol1
Květen 21, 200817 r tak já vás vezmu do chatičky voba dva,ať ste spolu :prc: a já budu chrnět v Hráškovi. :smich: Upraveno Květen 21, 200817 r od Luďa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.