Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No tak Luďa dobrééé :palec2: vidim, že bude treba usporiadať súťaž v prednese! Až na to že nejsu autor. Na skládání básní sou tady jinnnnnný. :kol-130: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Až na to že nejsu autor. Na skládání básní sou tady jinnnnnný. :kol-130: a kdo je autor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Aspoň nebudete chlastat když budete přednášet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 a kdo je autor? Jeden moc moc a moc slavnej člověk, kterýmu se každej klaní a nosí věnce!!! Neznámej vojín. :smich::smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jeden moc moc a moc slavnej člověk, kterýmu se každej klaní a nosí věnce!!!Neznámej vojín. :smich::smich: Vojin Rayen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jeden moc moc a moc slavnej člověk, kterýmu se každej klaní a nosí věnce!!!Neznámej vojín. hustýýý to bude ale víkend.. doufám, že se zúčastní aspoň na chvilku i někdo jiný než já a Vorlajz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 hustýýý to bude ale víkend.. doufám, že se zúčastní aspoň na chvilku i někdo jiný než já a Vorlajz.. Jaště Oskar. To už ste 3. Záleží jen na vás kluci jak si to zařídíte. Ale aby ste nebyli jen Ty a Vorlajz tak vá s Letka vezme pod svý křídla. :kol-16: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No tak Luďa dobrééé :palec2: vidim, že bude treba usporiadať súťaž v prednese! To už si připravuje na besídku na ŠKODAHOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Na Škodahoum vám přednesu, další básnický kus skvělý. Až si pivo ponesu, pobavím Škodahoum celý! Budem pít, chlastat, jančit, dívat se na krásný auta. Třeba budem aj tančit, ukážu vám Skauta! Brdza, spojka, plyn, zažene každý splín. Paprička, Otesánek, Oskařice, ty mám rád nejvíce. Taky Oskar a Hrášek, na bolelhlav prášek. Jen plynu trochu uber, takhle kalba bude super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 jedu na chalupu, budu zítra... čiaos amigos mios buenos !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jaště Oskar. To už ste 3. Záleží jen na vás kluci jak si to zařídíte. Ale aby ste nebyli jen Ty a Vorlajz tak vá s Letka vezme pod svý křídla. to já právě nevim jestli myslíš našeho Oskara.. jestli ho mám vzíti s sebou.. ještě uvidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 To už si připravuje na besídku na ŠKODAHOME Besídka je něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Na Škodahoum vám přednesu,další básnický kus skvělý. Až si pivo ponesu, pobavím Škodahoum celý! Budem pít, chlastat, jančit, dívat se na krásný auta. Třeba budem aj tančit, ukážu vám Skauta! Brdza, spojka, plyn, zažene každý splín. Paprička, Otesánek, Oskařice, ty mám rád nejvíce. Taky Oskar a Hrášek, na bolelhlav prášek. Jen plynu trochu uber, takhle kalba bude super! Už sem se lek žes vynechal Hráška,ale máš štěstí!!!!! kol1 kol1 kol1 kol1 Ale máš velký mínus že není v TOP 3. kol119 Editováno: 20. Květen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 to já právě nevim jestli myslíš našeho Oskara.. jestli ho mám vzíti s sebou.. ještě uvidím.. Vem vem. Prej někdo bere gril. :kol-131: Ps.: na dojídání zbytků. Na jídlo nemá žádný maso. :kol-130: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Vem vem. Prej někdo bere gril. Ps.: na dojídání zbytků. Na jídlo nemá žádný maso. tak já vezmu gril, to samozřejmě ale náš Oskar neni popelnice.. ty zbytku asi ho nechám doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 tak já vezmu gril, to samozřejmě ale náš Oskar neni popelnice.. ty zbytku asi ho nechám doma.. Ale jako drtič biologickýho odpadu a transformátor tohoto odpadu na bioplyn a tuhá hnojiva je víc než vhodnej. Popelnice je nádoba z plastu,kovu nebo hliníku ke krátkodobému ulžení komunálního-směsného odpadu. A to si o Oskárkovi nemůžu ani myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Tak kluci dlouho jsem tu nebyl, koukam stale stejne....Ale to neva. Nekdy by sme mohli dat nejakej meeting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 to já právě nevim jestli myslíš našeho Oskara.. jestli ho mám vzíti s sebou.. ještě uvidím.. A jakého jiného..asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Hrášek a Otesánek Lůďo, milý chlapče můj, teď poslojuchej a chvíli stůj. Hrášek to je třída, Otesánkovi záda hlída. Kamarádi každým coulem, levým i pravým kolem. Až pojedou na výlet, to bude jízda to bude let. Otesánku, kam ten spěch? Ať nedojde Hráškovi dech. Hrášek je tvůj bráška malý, chci, abyste si spolu hráli. Blinkr levý, pravý, vy jste kluci hravý. Zatáčka, kopec, rovinka, na hraní jen chvilinka. Stoupání, písek, brod, teď 4x4 přijde vhod. A když Hrášek potok brodí, tažné lano to se hodí. A do písku, do bláta, tam je dobrá lopata. Otesánek a Hrášek však zvládnou vše, jsou to bratři nadevše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak tímhle si mi udělal radost velikou. Kluku ty se nezdáš,ale seš talent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 ty vole ukápla mi slza dojetím.. a víš co Vorlajz, kakám na Tebe, spi si na pokoji s Luďou.. takovýho hada si člověk hřeje na srdci, to je hrozný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 ty vole ukápla mi slza dojetím.. a víš co Vorlajz, kakám na Tebe, spi si na pokoji s Luďou.. takovýho hada si člověk hřeje na srdci, to je hrozný.. Hele Žofko Ty žárlíš! kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Superberta dělá scény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) tak já vás vezmu do chatičky voba dva,ať ste spolu :prc: a já budu chrnět v Hráškovi. :smich: Editováno: 21. Květen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.