mischicka Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 A co chudák doli, co ten bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 tak já vás vezmu do chatičky voba dva,ať ste spolu a já budu chrnět v Hráškovi. Luďo, děkuju ale máme zamluvenej pokoj berete někdo karty, kostky, petanque nebo něco? teda jestli nejsem trapnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 to VRBIC: Milane ty hade, jak to že ses neprásknul, že jedeš do Bolky na kukačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Luďo, děkuju ale máme zamluvenej pokoj berete někdo karty, kostky, petanque nebo něco? teda jestli nejsem trapnej.. Škodovácký kvarteto. A černýho Petra pro Tebe. Petaque vem,ale hlavně toho magistra co je v tý reklamě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to VRBIC: Milane ty hade, jak to že ses neprásknul, že jedeš do Bolky na kukačku? Jo , v Muzeu jsem byl několikrát , ale o nakouknutí do výroby se mi zatím jen zdálo... . Naštěstí to "Bubi" zařídil, tak mám naplánovanou řádnou dovču v práci a těším se jako malej jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 tak já vezmu gril, to samozřejmě Žofko brereš i grilovací uhlí nebo něco podobnýho? Aby bylo na čom grilovat. Já už du pomalu nakládát maso aby bylo co dlabat. :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Kucí ústecký víte co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 skrytá kamera v čínské restauraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Tak tak. a ty čili papričky sem tam dal všechny a pálí jak čert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 to bereš s sebou? dáš mi líznout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 kde jste more šišky všichni? máte snad dovolenou nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ich byn hír majne líbe brůdr Žofka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ich byn hír majne líbe brůdr Žofka! Komme und ficke ja?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Já jsem taky tady...máte někdo mobilní číslo na vorlajze Pavlíka? Mi ho včera poslal na ICQ ale kousl se mi PC a číslo uteklo A on teď jistě pláče na chalupě, že mu nepíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Kdopak to je na tý fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Kdopak to je na tý fotce? Nejakej vopičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 banda těžkooděnců zkouší spacifikovat něco hrozně dlouhého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) Nejakej vopičák banda těžkooděnců zkouší spacifikovat něco hrozně dlouhého Tsss. nepoznáte skina? Bo co? Sem jen slavil narozky kámoše. Holt se jim nelíbilo,že sem jim chtěl ukrást toho BRDa v pozadí a to,že sem se dostal dovnitř už vůbec. :p Editováno: 31. Květen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 doufam ,ze si budes stezovat na policejni brutalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Teď ukazovali v bedínce váš úžasný most Asi ho budu muset někdy navštívit a pokochat se osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jaký most? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jaký most? Ne ten v DC (tam neni zajimavej) ale v usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jo ten co vede do skály..to chtělo aspoň tunel jinak ten v DC je zajímavý teď svojí částečnou uzavírkou, bude to mazec..a celkem na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jj, v Ústí, o té skále mluvili, ale nezdálo se, že by to těm autům vadilo Jen se trošku utnuli s tím nejvyšším mostem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ona tam za chvíli žádná skála nebude..pořád se tam těží,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.