Květen 21, 200817 r tak já vás vezmu do chatičky voba dva,ať ste spolu a já budu chrnět v Hráškovi. Luďo, děkuju ale máme zamluvenej pokoj berete někdo karty, kostky, petanque nebo něco? teda jestli nejsem trapnej..
Květen 21, 200817 r to VRBIC: Milane ty hade, jak to že ses neprásknul, že jedeš do Bolky na kukačku?
Květen 21, 200817 r Luďo, děkuju ale máme zamluvenej pokoj berete někdo karty, kostky, petanque nebo něco? teda jestli nejsem trapnej.. Škodovácký kvarteto. A černýho Petra pro Tebe. Petaque vem,ale hlavně toho magistra co je v tý reklamě.
Květen 22, 200817 r to VRBIC: Milane ty hade, jak to že ses neprásknul, že jedeš do Bolky na kukačku? Jo , v Muzeu jsem byl několikrát , ale o nakouknutí do výroby se mi zatím jen zdálo... . Naštěstí to "Bubi" zařídil, tak mám naplánovanou řádnou dovču v práci a těším se jako malej jarda
Květen 22, 200817 r tak já vezmu gril, to samozřejmě Žofko brereš i grilovací uhlí nebo něco podobnýho? Aby bylo na čom grilovat. Já už du pomalu nakládát maso aby bylo co dlabat. :clap:
Květen 28, 200817 r Já jsem taky tady...máte někdo mobilní číslo na vorlajze Pavlíka? Mi ho včera poslal na ICQ ale kousl se mi PC a číslo uteklo A on teď jistě pláče na chalupě, že mu nepíšu
Květen 31, 200817 r Nejakej vopičák banda těžkooděnců zkouší spacifikovat něco hrozně dlouhého Tsss. nepoznáte skina? Bo co? Sem jen slavil narozky kámoše. Holt se jim nelíbilo,že sem jim chtěl ukrást toho BRDa v pozadí a to,že sem se dostal dovnitř už vůbec. :p Upraveno Květen 31, 200817 r od Luďa
Červen 2, 200817 r Teď ukazovali v bedínce váš úžasný most Asi ho budu muset někdy navštívit a pokochat se osobně
Červen 2, 200817 r Jo ten co vede do skály..to chtělo aspoň tunel jinak ten v DC je zajímavý teď svojí částečnou uzavírkou, bude to mazec..a celkem na dlouho
Červen 2, 200817 r Jj, v Ústí, o té skále mluvili, ale nezdálo se, že by to těm autům vadilo Jen se trošku utnuli s tím nejvyšším mostem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.