superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) superfatty > světla bilý mám i parkovačky? tak to mi pověz copak v nich máš? že by konkurence? :-D a interiér? ženský se přeci dívaj do zrcátka pořád a chtějí se vidět i v noci Editováno: 24. Červen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mischicka > co stříkat vim, všechno co má dekor, jenom nevim na jakou barvu Podle mě je stříbrná jasná volba yasm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 superfatty > mám tam asi nějaký žárovky, řekla bych :-) (normál + xenony). No a ten interíér do barvy chromu? mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld Nemáme v okolí UL nějakej škoda-vrakáč? Bych potřebovala kryty předních repro, klidně i nebéžový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Napiš Vrbičovi,nechával jsem mu celé tapeci-jestli je nevyhodil,měl by je mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ty moje tapecy byly strašný, tak letěly hned do popelnice . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld Nějaký odstín vyber, ten co se bude líbit Tobě, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mischicka > doporučil bys mi nějakou značku laku, koukla bych na vzorníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Neprehanite to vy dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 A co hlavně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mischicka > doporučil bys mi nějakou značku laku, koukla bych na vzorníky Já nelakoval, takže nevím, ale řešilo se to tu už několikrát, zkoušelas porčíst nějaká starší témátka? Byly tam i vtipné rady a fígle jak to dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ja jsem lakoval, vsechno je bez problemu, jen to chce vsechno peclive obrousit UPLNE do hladka a hlavne nepouzivat zadne plnidlo, ja kdyz ho pouzil, tak jsem musel sundavat i lak a vsechno delat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 superfatty > mám tam asi nějaký žárovky, řekla bych :-) (normál + xenony). No a ten interíér do barvy chromu? mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld no nemáme ale v Praze je dobrej, zkus nick JendaT4... ad světla: no ale v parkovačkách musíš mít LEDky, jinak ty žluťáky vypadaj hrozně ke xenonům. !! ad chrom: nemám rád chrom interiér.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mischicka > hledat témata jsem zkoušela, nenašla jsem prakticky nic, asi dávám hledat blbý slova Dajvr > lakovat já nebudu, to bych někam dala udělat, i když třmeny se mi povedly superfatty > já znám v Praze taky jeden dobrej, jenže jen tak pro věc za cca 100,- se mi tam teď hned nechce, dík za tip na Jendu, písnu mu SZ. Se žluťákama máš pravdu, bude provedena výměna, našla jsem si tvůj thread s fotkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Mela bys Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 mischicka > hledat témata jsem zkoušela, nenašla jsem prakticky nic, asi dávám hledat blbý slova Teď nestíhám, ale večer zkusím pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 hele krapet off-topic ne? děte si laskavě řešit tuzing aut někam jinam... tady je to o srazech a akcích! tak mě napadá, Milane, nedáme dneska kávičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" Z toho si nic nedele vorlik je hodnej ale obcas je takovej soudruh stouravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Vorlajzi..koukám na avatar, ty sis koupil ty čepičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 čepičky mám, to ti povídám! ale psst.... to sem nepatří... to je totiž tuning! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" no třeba hele zastav se u mě na krámě, ať tě poznám... což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 2 Vrbíno... hele draku, rád jsem tě viděl a díky za pokec! zítra na Scoutí stezce! čiaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 vorlajz > hele, bych musela nejdřív vědět kde ho máš a takz co tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 No tady to žije 3 dny tu nejseš a pak nás prudíš že Tě přestanu mít rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.