Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

superfatty > světla bilý mám :)

i parkovačky? tak to mi pověz copak v nich máš? že by konkurence? :-D

a interiér? ženský se přeci dívaj do zrcátka pořád a chtějí se vidět i v noci kol5

Upraveno od superfatty

mischicka > co stříkat vim, všechno co má dekor, jenom nevim na jakou barvu

Podle mě je stříbrná jasná volba yasm :)

superfatty > mám tam asi nějaký žárovky, řekla bych :-) (normál + xenony). No a ten interíér do barvy chromu?

mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld :kuk:

Nemáme v okolí UL nějakej škoda-vrakáč? Bych potřebovala kryty předních repro, klidně i nebéžový.

Napiš Vrbičovi,nechával jsem mu celé tapeci-jestli je nevyhodil,měl by je mít.

Ty moje tapecy byly strašný, tak letěly hned do popelnice kol101 .

mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld :kuk:

Nějaký odstín vyber, ten co se bude líbit Tobě, hm?

mischicka > doporučil bys mi nějakou značku laku, koukla bych na vzorníky kol11

Neprehanite to vy dva? :)

Proč myslíš?

A co hlavně?

mischicka > doporučil bys mi nějakou značku laku, koukla bych na vzorníky kol11

Já nelakoval, takže nevím, ale řešilo se to tu už několikrát, zkoušelas porčíst nějaká starší témátka? Byly tam i vtipné rady a fígle jak to dělat.

Ja jsem lakoval, vsechno je bez problemu, jen to chce vsechno peclive obrousit UPLNE do hladka a hlavne nepouzivat zadne plnidlo, ja kdyz ho pouzil, tak jsem musel sundavat i lak a vsechno delat znova

superfatty > mám tam asi nějaký žárovky, řekla bych :-) (normál + xenony). No a ten interíér do barvy chromu?

no nemáme ale v Praze je dobrej, zkus nick JendaT4...

ad světla: no ale v parkovačkách musíš mít LEDky, jinak ty žluťáky vypadaj hrozně ke xenonům. !! :palec2:

ad chrom: nemám rád chrom interiér..

kol6

mischicka > hledat témata jsem zkoušela, nenašla jsem prakticky nic, asi dávám hledat blbý slova :kol-140:

Dajvr > lakovat já nebudu, to bych někam dala udělat, i když třmeny se mi povedly :D

superfatty > já znám v Praze taky jeden dobrej, jenže jen tak pro věc za cca 100,- se mi tam teď hned nechce, dík za tip na Jendu, písnu mu SZ. Se žluťákama máš pravdu, bude provedena výměna, našla jsem si tvůj thread s fotkama :)

Mela bys ;)

Upraveno od Dajvr

kol6

mischicka > hledat témata jsem zkoušela, nenašla jsem prakticky nic, asi dávám hledat blbý slova :kol-140:

Teď nestíhám, ale večer zkusím pohledat :)

hele krapet off-topic ne? děte si laskavě řešit tuzing aut někam jinam... tady je to o srazech a akcích!

tak mě napadá, Milane, nedáme dneska kávičku? :)

:kol-74:

vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" ;)

vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" ;)

Z toho si nic nedele vorlik je hodnej ale obcas je takovej soudruh stouravej :)

Vorlajzi..koukám na avatar, ty sis koupil ty čepičky? ;)

čepičky mám, to ti povídám! :smich: ale psst.... to sem nepatří... to je totiž tuning! :D:kol-98:

no třeba :D hele zastav se u mě na krámě, ať tě poznám... což? :p

2 Vrbíno... hele draku, rád jsem tě viděl a díky za pokec! ;) zítra na Scoutí stezce! čiaos :kol-98:

vorlajz > hele, bych musela nejdřív vědět kde ho máš a takz co tam máš :doh

No tady to žije :p

3 dny tu nejseš a pak nás prudíš :p že Tě přestanu mít rád :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.