Červen 24, 200817 r superfatty > světla bilý mám i parkovačky? tak to mi pověz copak v nich máš? že by konkurence? :-D a interiér? ženský se přeci dívaj do zrcátka pořád a chtějí se vidět i v noci Upraveno Červen 24, 200817 r od superfatty
Červen 24, 200817 r mischicka > co stříkat vim, všechno co má dekor, jenom nevim na jakou barvu Podle mě je stříbrná jasná volba yasm
Červen 24, 200817 r superfatty > mám tam asi nějaký žárovky, řekla bych :-) (normál + xenony). No a ten interíér do barvy chromu? mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld Nemáme v okolí UL nějakej škoda-vrakáč? Bych potřebovala kryty předních repro, klidně i nebéžový.
Červen 24, 200817 r mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld Nějaký odstín vyber, ten co se bude líbit Tobě, hm?
Červen 24, 200817 r mischicka > doporučil bys mi nějakou značku laku, koukla bych na vzorníky Já nelakoval, takže nevím, ale řešilo se to tu už několikrát, zkoušelas porčíst nějaká starší témátka? Byly tam i vtipné rady a fígle jak to dělat.
Červen 24, 200817 r Ja jsem lakoval, vsechno je bez problemu, jen to chce vsechno peclive obrousit UPLNE do hladka a hlavne nepouzivat zadne plnidlo, ja kdyz ho pouzil, tak jsem musel sundavat i lak a vsechno delat znova
Červen 24, 200817 r superfatty > mám tam asi nějaký žárovky, řekla bych :-) (normál + xenony). No a ten interíér do barvy chromu? mischicka > sakra, taky mi radíš chrom... No i mně se líbí, jenom těch odstínů je ale asi mld no nemáme ale v Praze je dobrej, zkus nick JendaT4... ad světla: no ale v parkovačkách musíš mít LEDky, jinak ty žluťáky vypadaj hrozně ke xenonům. !! ad chrom: nemám rád chrom interiér..
Červen 24, 200817 r mischicka > hledat témata jsem zkoušela, nenašla jsem prakticky nic, asi dávám hledat blbý slova Dajvr > lakovat já nebudu, to bych někam dala udělat, i když třmeny se mi povedly superfatty > já znám v Praze taky jeden dobrej, jenže jen tak pro věc za cca 100,- se mi tam teď hned nechce, dík za tip na Jendu, písnu mu SZ. Se žluťákama máš pravdu, bude provedena výměna, našla jsem si tvůj thread s fotkama
Červen 25, 200817 r mischicka > hledat témata jsem zkoušela, nenašla jsem prakticky nic, asi dávám hledat blbý slova Teď nestíhám, ale večer zkusím pohledat
Červen 25, 200817 r hele krapet off-topic ne? děte si laskavě řešit tuzing aut někam jinam... tady je to o srazech a akcích! tak mě napadá, Milane, nedáme dneska kávičku?
Červen 25, 200817 r vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?"
Červen 25, 200817 r vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" Z toho si nic nedele vorlik je hodnej ale obcas je takovej soudruh stouravej
Červen 25, 200817 r vorlajz > myslíš založit topic "tuning - Ústí nad Labem, je tady někdo z Ústí a okolí?" no třeba hele zastav se u mě na krámě, ať tě poznám... což?
Červen 25, 200817 r 2 Vrbíno... hele draku, rád jsem tě viděl a díky za pokec! zítra na Scoutí stezce! čiaos
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.