Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jak TA je daleko, jsi snad chlap ne? Ted jsem mirne zmaten. A vubec, jaktoze mate v Kosovu net?

me poznas. budu mit v ruce blembaka a pred hospou bude stat 50ccm nadupanej., modrej prskous od Cagivy. :p

Okey, ale pokud budes sedet uz v hospode, tak poznam tezko, kterej jsi :)

me poznas. budu mit v ruce blembaka a pred hospou bude stat 50ccm nadupanej., modrej prskous od Cagivy. :p

Aby jsi nemel v ruce taky BLAMBAKA :)

Jak TA je daleko, jsi snad chlap ne? Ted jsem mirne zmaten. A vubec, jaktoze mate v Kosovu net?

Odjakživa TA mischicka, ale omlouvám Tě, ještě jsme se neviděli osobně :p

Jinak net je dneska skoro všude, tak proč by nebyl v této mladá, nezávislé zemi, která chce být už v roce 2009 v Evropské unii :kol-147:

Teď ukazovali na ČT 24 Pojízdnou jídelnu ČSAD Děčín :palec:

ty vole f praci cuci na bednu. :p

Ty woe, od soboty večera mě klátí zákeřná chřipka, takže se léčím :p

moc se omlouvám, ale dnes nemohu přijet! mám na chalupě problém s vodou a musím ho řešit! sry

Nazdar, to není moc veselá zpráva po 4 dnech mlčení...

od pátku jsem byl na baráku a včera mi přestala téct voda... ač ve studánce je... kde je problém netuším, ale příští týden tam budu na dovče, tak prostě vodu potřebuju! :(

keci si nadhodil srazek a ted z toho hccec vycouvat., fuck srabe. lol

od pátku jsem byl na baráku a včera mi přestala téct voda... ač ve studánce je... kde je problém netuším, ale příští týden tam budu na dovče, tak prostě vodu potřebuju! :(

My jedeme příští týden na dovolenou, wau -_-

na pracovní dovolenou! ;):palec2:

Jj, jdem do toho společně - ty budeš pracovat a já se budu mít dovolenou :smich:

Odjakživa TA mischicka, ale omlouvám Tě, ještě jsme se neviděli osobně :p

Jinak net je dneska skoro všude, tak proč by nebyl v této mladá, nezávislé zemi, která chce být už v roce 2009 v Evropské unii :kol-147:

Je mi jasny, ze tam net je, ale "zarazilo" me, ze mate tolik casu na surfovani. Pises pravidelne, tak mi to prislo divny vzhledem k tve praci (misi)

Záleží co děláš, trooper na patrole se k netu tolik nedostane, ale pokud jsi důstojník štábu brigády a máš dvě PC...

Záleží co děláš, trooper na patrole se k netu tolik nedostane, ale pokud jsi důstojník štábu brigády a máš dvě PC...

a dve sekretarky tak je to pak o necem jinem :)

Tak ted me zavolali do prace, super, fakt mam radost :wallbash::ble:076 Takze to budu muset odlozit

Já tam taky ještě ve 20.30 jdu, a to mě nejspíš nebudou čekat ty vymyšlené sexetářky :p

mnoo takze nakonec jen 4 kousci, ale prima posezenicko.

PS: jak sem avizoval doma ticho, tma, mlada vstekle predstira spanek. n nevadi, otevrel sem si lahvace a juknu se v bedne na Karate. :p

Jo jo, pokec a posezeni byl dobrej...Nejlepsi byla Blackyho bezpecnostni vybava ;)

Do prdxxx, ja ted prijel z prace. Fakt me to serx. Doufam, ze brzy bude neco dalsiho, ceho uz se konecne budu moc zucastnit. Ale cekal jsem, ze to potahnete dele :)

Jo a vubec, o co vsechno jsem prisel?

Upraveno od Dajvr

Dobře že jste v pořádku dojeli,mi s Vrbičem jsme vydrželi do 22.15 .Doufám že příště bude účast hojněšjší,Octavian až za Lovosicema a dojede(klobouk dolů) a pro Ústečáky je to daleko-škoda.

Petane neser! víš, že bych tam byl kdybych mohl.... že je Dajvr tlučhuba, za to nemůžu! :plol

jako když jsem si teď přečetl, že ho volaj do práce, tak sem se málem svalil smíchy na zem.... Dajvře, kde makáš?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.