Dajvr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jak TA je daleko, jsi snad chlap ne? Ted jsem mirne zmaten. A vubec, jaktoze mate v Kosovu net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 me poznas. budu mit v ruce blembaka a pred hospou bude stat 50ccm nadupanej., modrej prskous od Cagivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Okey, ale pokud budes sedet uz v hospode, tak poznam tezko, kterej jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 me poznas. budu mit v ruce blembaka a pred hospou bude stat 50ccm nadupanej., modrej prskous od Cagivy. Aby jsi nemel v ruce taky BLAMBAKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Jak TA je daleko, jsi snad chlap ne? Ted jsem mirne zmaten. A vubec, jaktoze mate v Kosovu net? Odjakživa TA mischicka, ale omlouvám Tě, ještě jsme se neviděli osobně Jinak net je dneska skoro všude, tak proč by nebyl v této mladá, nezávislé zemi, která chce být už v roce 2009 v Evropské unii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Teď ukazovali na ČT 24 Pojízdnou jídelnu ČSAD Děčín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 ty vole f praci cuci na bednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Ty woe, od soboty večera mě klátí zákeřná chřipka, takže se léčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 moc se omlouvám, ale dnes nemohu přijet! mám na chalupě problém s vodou a musím ho řešit! sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Nazdar, to není moc veselá zpráva po 4 dnech mlčení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 od pátku jsem byl na baráku a včera mi přestala téct voda... ač ve studánce je... kde je problém netuším, ale příští týden tam budu na dovče, tak prostě vodu potřebuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 keci si nadhodil srazek a ted z toho hccec vycouvat., srabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 od pátku jsem byl na baráku a včera mi přestala téct voda... ač ve studánce je... kde je problém netuším, ale příští týden tam budu na dovče, tak prostě vodu potřebuju! My jedeme příští týden na dovolenou, wau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 na pracovní dovolenou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Jj, jdem do toho společně - ty budeš pracovat a já se budu mít dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Odjakživa TA mischicka, ale omlouvám Tě, ještě jsme se neviděli osobně Jinak net je dneska skoro všude, tak proč by nebyl v této mladá, nezávislé zemi, která chce být už v roce 2009 v Evropské unii Je mi jasny, ze tam net je, ale "zarazilo" me, ze mate tolik casu na surfovani. Pises pravidelne, tak mi to prislo divny vzhledem k tve praci (misi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Záleží co děláš, trooper na patrole se k netu tolik nedostane, ale pokud jsi důstojník štábu brigády a máš dvě PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Záleží co děláš, trooper na patrole se k netu tolik nedostane, ale pokud jsi důstojník štábu brigády a máš dvě PC... a dve sekretarky tak je to pak o necem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Tak ted me zavolali do prace, super, fakt mam radost Takze to budu muset odlozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Já tam taky ještě ve 20.30 jdu, a to mě nejspíš nebudou čekat ty vymyšlené sexetářky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 mnoo takze nakonec jen 4 kousci, ale prima posezenicko. PS: jak sem avizoval doma ticho, tma, mlada vstekle predstira spanek. n nevadi, otevrel sem si lahvace a juknu se v bedne na Karate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Jo jo, pokec a posezeni byl dobrej...Nejlepsi byla Blackyho bezpecnostni vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Do prdxxx, ja ted prijel z prace. Fakt me to serx. Doufam, ze brzy bude neco dalsiho, ceho uz se konecne budu moc zucastnit. Ale cekal jsem, ze to potahnete dele Jo a vubec, o co vsechno jsem prisel? Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Dobře že jste v pořádku dojeli,mi s Vrbičem jsme vydrželi do 22.15 .Doufám že příště bude účast hojněšjší,Octavian až za Lovosicema a dojede(klobouk dolů) a pro Ústečáky je to daleko-škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Petane neser! víš, že bych tam byl kdybych mohl.... že je Dajvr tlučhuba, za to nemůžu! jako když jsem si teď přečetl, že ho volaj do práce, tak sem se málem svalil smíchy na zem.... Dajvře, kde makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.