superfatty Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Šukadylicky ses mohl mít Ty, kdybys nepustil Petru do Prahy Ale jinak nice holiday on právě poslal Petru do Prahy aby nekřenila, když tam dnes za ním jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 A budete se mít šukadylicky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 me se na SF zdalo celou dobu neco divnyho. auto, pes, manzelka., hm to vsehcno by se jeste dalo ,ale tohle., no tepic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Mě se zdál divnej hned od první chvíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 ste blbý.. ne nejste blbý normálně žárlíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak rovnou udělejte nějaké foto do ŠKODA kalendáře (holky + auta+ jiné ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 presne tak. PlaySFvorel 2008. BTW: hele co to mate s podpisama, ze na nima mate jeste takovej kus prazdnyho mista? Kdo to ma pak rolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 To prázdný místo je o tom, že v podpisu nemáme zbytečné plky, prostě podpis je podpis a ne že je delší než příspěvek :-) A to rolování, stejně to tak bude, je to dáno údaji vlevo pod avatarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) jo aha rozumim, ja mam malou ikonu, takze i s plkama v PODPISU zabiram min mista nez vy s veeelikejma fotkama a prazdnyma PODPISAMA Edit: naprava michani podpisu a avatara Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 ti dam prazdnejma:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 A ještě mícháš podpis a avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jedna večerní intimní fotečka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 jedna večerní intimní fotečka.. Klucíííí vy uz spolu i zijete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ty voe. Junior nejak zhubnul ne? zacina vypadat jako chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Jj, pohublej, kruhy pod očima, co mu to děláš Roberte?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 co pořád já, to on chce pořád někam hubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 cauky lenivci. Tak se prave chystam na vlakovy vilet do Drazdan, vracim se k veceru. Co to pifko? zitra po 7 vecer by to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Blacky, ať se z toho vÍletu nebo (vÝletu?) v pořádku vrátíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 jee., vylet a vikend, to se mi porad plete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jaký byly Dresden? My se tam chystali už vloni na Fánoce a nakonec jsem jel úplně na druhou stranu, tak snad letos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 brácha jednou napsal výtěz.. a to jsem šel do kolen.. ale to je tim, že přečetl jednu jedinou knížku v životě a sice Babičku a to ještě pod dozorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 To si vybral složité dílo na začátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 To ja nečet ani tu babičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jaký byly Dresden? My se tam chystali už vloni na Fánoce a nakonec jsem jel úplně na druhou stranu, tak snad letos... Dráždany prima. Jen sem se malem zlomil v pase, kdyz mi na nadrazi rekli, ze pro 2 os, zpatecni jizda 1500Kč. Nastesti tam byla prima pani, ktera nam poradila, ze kdyz pojedeme reio vlakama, tak to vyjde na 230. Sice cesta trva misto 1h 3h, ale v poho. Drazdany pekny, stavi se vsude, lidi stejny, Museum hygieny prima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 už mě můžete přestat pomlouvat, jsem zpět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.