superfatty Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 rz3: ahoj chlape, já jsem na první pohled četl že jsi v květnu ULoupil osoobně to vidím až po prázdninách.. i když něco akčního by jsme mohli dát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 rz3: ahoj chlape, já jsem na první pohled četl že jsi v květnu ULoupil osoobně to vidím až po prázdninách.. i když něco akčního by jsme mohli dát.. Asi menší překlep to se omlouvám no spíš asi nepíšu čárky,to je zblblost z mobilu.Tak oprava v Květnu jsem koupil ojetou OII černé barvy v combíku 103 Kw.a jsem z UL ale dělám v Děčíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ty vole zase TDI.. mě picne... ale ta kombinace... UL a DC je smrtíci... abys mohl patřit mezi nás, musíš koupit ledky a nano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rz3 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ty vole zase TDI.. mě picne... ale ta kombinace... UL a DC je smrtíci... abys mohl patřit mezi nás, musíš koupit ledky a nano Tak na to nejdřív podívám jak to vypadá a svítí jinak jsem pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jasný... jo a mimochodem, citace předchozího příspšěvku je zakázána! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ty voe. Juniore ty jdes do sebe. Chvalim. Ta funkce te meni k lepsimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To fatty : Neslo by udelat led svetlo i horni brzdovy?Co je tam za zarovky, resp pas svetla?? Jinak ty couvacky svitej pekne akorat vzdy pri startu jak to problikava tak to hlasi chybu na maxidotu ale asi po 3 s se vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 octaviane, ale v brzdovým jsou tuším ledky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ostatní Žárovka boční směrová světla LED osvětlení registrační značky C5W 3. brzdové světlo LED osvětlení nástupního prostoru W5W vnitřní osvětlení vpředu C10W světla pro čtení W5W vnitřní osvětlení vzadu C10W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak beru zpet, moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 v pohodě, o nic nejde! kdy bude kávička??? nějaké návrhy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 v pohodě, o nic nejde! kdy bude kávička??? nějaké návrhy??? Vrbic je teda asi na ty dovoleny, tak co takhel motokary pro par lidi co by se jim zachtelo treba zitra nebo pozitri navecir??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 zítra praha, pozítří weekend house Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 No nic no, tak ja zustanu u toho az sem nekdo neco napise nejakej sraz mensi tak se snad pripojim : pze co navrh tak to FAILURE Asi bude lepsi pockat po prazdninach i kdyz nevim o nekom jinym nez o vrbickovi kdo ma skolou povinne deti a tudiz se muze vymlouvat na skolu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) Ja vim ze to sem moc nepatri ale kdyby nahodou, nevite nekdo o nejakym dobrym architektovi, pripadne projektantovi??? na rodinne domy - upravu typovyho projektu hlavne V Ústí nad Labem a nebližším okolí Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ja vim ze to sem moc nepatri ale kdyby nahodou, nevite nekdo o nejakym dobrym architektovi, pripadne projektantovi??? na rodinne domy - upravu typovyho projektu hlavneV Ústí nad Labem a nebližším okolí Víme, i kdyz nevim, jeslti se ti budou jejich projekty líbit, www.31architekti.cz a www.janjehlik.cz A jinak, kdy udelame tu akci 4kolek ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Na ne jsem se prave dival na netu, ale moc se mi nelibi ty krychle a pravouhly tvary ktery maj oni asi hodne radi jinak akci bych dal ¨hned ale ted ji mam na chate a jen tak ji neprivezu, asi to vidim az pristi tyden nejak a dela mi starost trosku ten zvuk, takovy treni o plech, no jeste uvidim asi pockam do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) Tak na to nejdřív podívám jak to vypadá a svítí jinak jsem pro. Ahoj, já zase dělám a žiju v Děčíně, tak se ozvi a já Ti ukážu jak ty LED svítí.. i když já mám na stropě lampy ze Superba, takže takhle moc Ti to svítit nebude ale aspoň uvidíš tu barvu. kdyžtak SZ nebo via ICQ jinak sraz nevim nevim , já teď nemám moc čas.. chodím na brigádu do zeleniny přerovnát melouny... Editováno: 14. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Pokud by to chtel videt muze se ozvat i me neni problem mu to ukazat tady nekde v usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 heledte kuci pobliz Ustecky. Co srazik pojmout s vetsi paradou? 14.9.2008, tedy Nedele od 10-14:00 mam zamluveny hriste na paitball. Nemate nekdo chut se pridat? http://www.paintballalligator.cz/akce.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tuhle neděli já a Superfatty nemůžem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 vecna skoda, takovy pekny terc jj Rob mi uz psal. teda myslim, ze mi psal, nebo mi psal k jiny akci a ja to splet, nebo to bylo na tuhle akci a ja sem splet ze to bylo na tuhle a ne na jinou? dpbre dobre., uz to nebudu hulit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ale jen si dej, aspoň nebudeš furt otravovat s nějakejma srazama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 heledte kuci pobliz Ustecky. Co srazik pojmout s vetsi paradou? 14.9.2008, tedy Nedele od 10-14:00 mam zamluveny hriste na paitball. Nemate nekdo chut se pridat? http://www.paintballalligator.cz/akce.php Hele ja se hlasim na 99% a muzu vzit i nekoho jinyho??tak 3-4 lidi?? jo a tebe zvu, jeste ti to dluzim za ty motokary ktery se neuskutecnily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tuhle neděli já a Superfatty nemůžem.... Ani já, bruder a všechny holky taky ne e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.