Prosinec 16, 200717 r Jojo Bburago je mahr, ma moji velkou uctu ze jel z takovy dalky....Jinak Vorlajz bude asi pekne nastvanej az uvidi fotecky Proč naštvanej..vždyť tu svoji cisternu má skoro na každý fotce
Prosinec 16, 200717 r super akce... bylo krásně, malinko ziminka... trochu víc mi to v té zimě papalo... ale naštěstí mám tu velkou nádrž na LPG, takže tankovat budu až zítra ráno!
Prosinec 16, 200717 r Nějakej týpek nám tam prohlížel auta ....... Já ho znám..to je ten s tou cisternou
Prosinec 16, 200717 r hoši, jen by mě zajímalo, proč jste mi na té mojí cisterně nezamazali tu slovenskou spz???
Prosinec 16, 200717 r A ještě přikládám pár fotek pro Vorlajze . Má cesta zpět. Celá D8 až do Prahy 150-180km/h. Než jsem se dostal z dálnice domů tak to chvíli trvalo , normálně to jezdím tak 7 minut , dneska 18 minut. dobrá dobrá... hezký... číhni na moje! taky to není špatný co?
Prosinec 16, 200717 r Vorlajzi, tak už netruchli.. tady máš něco na rozveselení..jen pro tebe. Náhodou, rád jsem tě poznal, jasný Tak tady máme skutečného Vorlajze, pro věčné rejpaly je to Capuchino v popředí
Prosinec 16, 200717 r takovej sraz, tak to me mrzí, že jsem se nemohl dostavit Neboj on zase nějak bude.
Prosinec 16, 200717 r taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. Upraveno Prosinec 16, 200717 r od Blacky
Prosinec 17, 200717 r taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. Paráda To Vorlajz - jelikož jsi byl pasován na organizátora, tak by bylo dobré začít plánovat další sraz . Jo a jak si psal : "Já tam teda rozhodně nebudu!!! icon_321.gif icon_321.gif icon_321.gif " - tak to nevadí, my si tě najdeme .....
Prosinec 17, 200717 r díkes za fotky, jsou super.. příště nás určitě bude víc.. ale jak nám Johanik nezahraje, nejedu :-D
Prosinec 17, 200717 r díkes za fotky, jsou super.. příště nás určitě bude víc.. ale jak nám Johanik nezahraje, nejedu :-D Fakticky se omlouvám, že sem musel takhle zmizet, ale ve 3 mi mel prijet kupec na predni repro, no, nemel bych sem radeji ani psat, ze nakonec dorazil asi v pul 7 Ale priste zahraju, to uz by snad mela byt hudba pripravena komplet na novou sezonu, i kdyz to zatim tak nevypada, vubec se mi nechce do garaze, je tam zima lol
Prosinec 17, 200717 r taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. Díky za fotky, koukal jsem ,že nás Vorlajz opustil a našel si nový kamarády v sekci 2,0 FSi .
Prosinec 17, 200717 r Ty woe ZRADCE, mi ho takhle povysime a on nas opusti....Navrhuju ukamenovat....
Prosinec 17, 200717 r Díky za fotky, koukal jsem ,že nás Vorlajz opustil a našel si nový kamarády v sekci 2,0 FSi . mno nebojte. je to jeho vlastni vlakno a uz ho tam taky rezou.,.,
Prosinec 17, 200717 r přátelé, už jsem vás dlouho neviděl... chce to sraz! co vy na to? tak třeba 3. května 08, to budu mít narozky, kdo přijede, tomu natočím plnou! hahaha p.s. Blackymu natočíme slanou vodu, když furt remcá a navrch má to Ocean HTP!
Prosinec 17, 200717 r přátelé, už jsem vás dlouho neviděl... chce to sraz! co vy na to? tak třeba 3. května 08, to budu mít narozky, kdo přijede, tomu natočím plnou! hahaha p.s. Blackymu natočíme slanou vodu, když furt remcá a navrch má to Ocean HTP! beru. potrebuju do morskyho akvarka. a jeste bych prosil 2-3 ks ocean blue 36W trubice. Mam jednu na zachode a uz mi nejak zacina zlobit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.