Přejít na obsah

Ústí nad Labem

Aismenn

Doporučené příspěvky

taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. :prc:lol

Paráda :palec2:

To Vorlajz - jelikož jsi byl pasován na organizátora, tak by bylo dobré začít plánovat další sraz :prc::D-_- . Jo a jak si psal : "Já tam teda rozhodně nebudu!!! icon_321.gif icon_321.gif icon_321.gif " - tak to nevadí, my si tě najdeme ..... :D:t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díkes za fotky, jsou super.. příště nás určitě bude víc.. ale jak nám Johanik nezahraje, nejedu :-D

Fakticky se omlouvám, že sem musel takhle zmizet, ale ve 3 mi mel prijet kupec na predni repro, no, nemel bych sem radeji ani psat, ze nakonec dorazil asi v pul 7 :(

Ale priste zahraju, to uz by snad mela byt hudba pripravena komplet na novou sezonu, i kdyz to zatim tak nevypada, vubec se mi nechce do garaze, je tam zima lol lol

Odkaz ke komentáři

přátelé, už jsem vás dlouho neviděl... chce to sraz! co vy na to? tak třeba 3. května 08, to budu mít narozky, kdo přijede, tomu natočím plnou! ;) hahaha :D

p.s. Blackymu natočíme slanou vodu, když furt remcá a navrch má to Ocean HTP! :Dlol

beru. potrebuju do morskyho akvarka. a jeste bych prosil 2-3 ks ocean blue 36W trubice. Mam jednu na zachode a uz mi nejak zacina zlobit. :kol-99:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...