Jirik.DC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jojo Bburago je mahr, ma moji velkou uctu ze jel z takovy dalky....Jinak Vorlajz bude asi pekne nastvanej az uvidi fotecky Proč naštvanej..vždyť tu svoji cisternu má skoro na každý fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 super akce... bylo krásně, malinko ziminka... trochu víc mi to v té zimě papalo... ale naštěstí mám tu velkou nádrž na LPG, takže tankovat budu až zítra ráno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Hodin sem taky ještě pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Bacha, Vorlajz je tady ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Nějakej týpek nám tam prohlížel auta ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Nějakej týpek nám tam prohlížel auta ....... Já ho znám..to je ten s tou cisternou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Já ho znám..to je ten s tou cisternou Byl mi nějakej povědomej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 hoši, jen by mě zajímalo, proč jste mi na té mojí cisterně nezamazali tu slovenskou spz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 taky přidávám nějaké fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 A ještě přikládám pár fotek pro Vorlajze . Má cesta zpět. Celá D8 až do Prahy 150-180km/h. Než jsem se dostal z dálnice domů tak to chvíli trvalo , normálně to jezdím tak 7 minut , dneska 18 minut. dobrá dobrá... hezký... číhni na moje! taky to není špatný co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Vorlajzi, tak už netruchli.. tady máš něco na rozveselení..jen pro tebe. Náhodou, rád jsem tě poznal, jasný Tak tady máme skutečného Vorlajze, pro věčné rejpaly je to Capuchino v popředí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 raději bez komentáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 takovej sraz, tak to me mrzí, že jsem se nemohl dostavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Taky ještě jednu přidám pro Vorlajze aby nebyl smutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 takovej sraz, tak to me mrzí, že jsem se nemohl dostavit Neboj on zase nějak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Neboj on zase nějak bude. já tam teda rozhodně nebudu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. Paráda To Vorlajz - jelikož jsi byl pasován na organizátora, tak by bylo dobré začít plánovat další sraz . Jo a jak si psal : "Já tam teda rozhodně nebudu!!! icon_321.gif icon_321.gif icon_321.gif " - tak to nevadí, my si tě najdeme ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 díkes za fotky, jsou super.. příště nás určitě bude víc.. ale jak nám Johanik nezahraje, nejedu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 díkes za fotky, jsou super.. příště nás určitě bude víc.. ale jak nám Johanik nezahraje, nejedu :-D Fakticky se omlouvám, že sem musel takhle zmizet, ale ve 3 mi mel prijet kupec na predni repro, no, nemel bych sem radeji ani psat, ze nakonec dorazil asi v pul 7 Ale priste zahraju, to uz by snad mela byt hudba pripravena komplet na novou sezonu, i kdyz to zatim tak nevypada, vubec se mi nechce do garaze, je tam zima lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 taak diky vsem kterym sem vyloupil fotky. Zde Fooootkyyyyyy je cela galerie. Doufam, ze sem na nikoho nezapomel, kdyz tak piste upravim to. Díky za fotky, koukal jsem ,že nás Vorlajz opustil a našel si nový kamarády v sekci 2,0 FSi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ty woe ZRADCE, mi ho takhle povysime a on nas opusti....Navrhuju ukamenovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Díky za fotky, koukal jsem ,že nás Vorlajz opustil a našel si nový kamarády v sekci 2,0 FSi . mno nebojte. je to jeho vlastni vlakno a uz ho tam taky rezou.,., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 přátelé, už jsem vás dlouho neviděl... chce to sraz! co vy na to? tak třeba 3. května 08, to budu mít narozky, kdo přijede, tomu natočím plnou! hahaha p.s. Blackymu natočíme slanou vodu, když furt remcá a navrch má to Ocean HTP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 přátelé, už jsem vás dlouho neviděl... chce to sraz! co vy na to? tak třeba 3. května 08, to budu mít narozky, kdo přijede, tomu natočím plnou! hahaha p.s. Blackymu natočíme slanou vodu, když furt remcá a navrch má to Ocean HTP! beru. potrebuju do morskyho akvarka. a jeste bych prosil 2-3 ks ocean blue 36W trubice. Mam jednu na zachode a uz mi nejak zacina zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.