Říjen 2, 200816 r Hostovice??? Milane a máš v pondělí čas??? zase na tu sedmičku?! což? a mě jako nepozveš jo?
Říjen 2, 200816 r jako nemusím snad každýmu psát pozvánku zvlášť?! Milane, tak hoď datum, kdy máš čas ... jestli to chápu dobře, tak 13. 10. v pondělí... což?
Říjen 2, 200816 r Já to mám volné až 20.10. v pondělí ........ mrrrsk . No a jestli mě pořád budete tahat na píííívo, tak si tu OII facelift nikdy nekoupim
Říjen 4, 200816 r a to dnes udělali cíl před tou poslední šílenou zatáčkou, jinak by to zase byly jatka
Říjen 5, 200816 r Vzkaz pro žofku a Vorlíka a ostatní severočeský příznivceŽďáRSké Letky. Mrknite sem
Říjen 12, 200816 r jako já jedu na čtyři směny, tak se nedivte že nestíhám a nemám čas vysedávat po hospodách, i kdybych moc rád. btw jak se vyvíjí ten 8-listopad?
Říjen 19, 200816 r Od té doby, co nás přesunuli je tady nějaký mrtvo . Tak aby se to trochu oživilo bylo by dobré skočit na píívo ne ??? Navrhuji dva termíny,ať se to tady trochu popere . 24.10.08 - pátek 19.00hod ( střekovská Šatlava ? ). 27.10.08 - středa 19.00hod ( střekovská Šatlava ? ). To Vorlík - vyber si ve svém deníčku pouze jeden den, neznamená to ,že se bude popíjet od pátku do středy
Říjen 19, 200816 r To víš, vlak od Prahy jezdí přesně Když si se mnou píše na ajsku, tak je najednou "musím jít" a objeví se zas až v neděli až se vrátí z nádru Ale tak je to správně, je to zodpovědný partner
Říjen 20, 200816 r noo priznam se, ze to kliknuti navic, abych se dostla az sme me trosku vadi. jinak v patek 24 sme pryc, ale ta streda by sla.
Říjen 20, 200816 r Nejsi sám, taky mě to se*e, navíc jsme tu jen my 3 - Ústí, Jihočeši a Letka, ale poděkovat můžeš Bobíkovi, tohle je jeho osobní pomníček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.