Říjen 30, 200816 r Holky? Tak max servirka.... Jinak Fatty sem se dneska malem posral smichy kdyz jsem cetl tu obalku
Říjen 31, 200816 r kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. Ty divochu, Hallowe´en je jinej den ....... .
Listopad 3, 200816 r Holky? Tak max servirka....Jinak Fatty sem se dneska malem posral smichy kdyz jsem cetl tu obalku Myslíš toho odesílatele? vo Milan: já si můžu chodit jak chci i mimo helouvín..
Listopad 3, 200816 r kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. tak jestli dojedeš v sukni a v halence tak já tam sem na 100%!!!!!!!!!!!!!!!
Listopad 3, 200816 r kvuli tobě Luděčku si oholím nohy a vezmu sukni a halenku s velkým výstřihem.. Nohy si holíš normálně a kdo ví v čem doma chodíš, tak to zas takové přemáhání nebude
Listopad 3, 200816 r Myslim ,ze ma svoje, ja ho zazil "hopsat" na techno a sukni mel. hmm nebo to byl ten druhej?? Májek??? hiihiih
Listopad 4, 200816 r Jaka party? Co to placas? Myslis u Svejka? Tak to jsi si spletl topice, ne? Uz to fakt nehul staci ze to hulim ja
Listopad 8, 200816 r Chlapy, co kdyby jste se pro změnu hejbly směrem více na jih a né ještě více na sever (::': Teplice, Bílina, atd.
Listopad 8, 200816 r to Miloš: ano, dnes Peťan věcně podotkl, že proč se jezdí do Děčíně když jsou všichni vyjma mě z UL takže příště se slezeme minimálně v UL.. stejně mi dneska moc nechutnalo.. to Vrbič: Milane, dneska si tu gorilu měl vynechat, pak už si jen seděl a mlčel, vyjma šikanování Octaviana.. btw KDE JSOU FOTKY z garáže?
Listopad 10, 200816 r Chlapy, co kdyby jste se pro změnu hejbly směrem více na jih a né ještě více na sever (::':Teplice, Bílina, atd. chlapy jako ženy? nebo spíš chlapi jako páni???? a to samý hejbli...
Listopad 10, 200816 r Doporučuju v Mostě Hněvín, je to trosku z ruky pro někoho ale stoji to myslim za to Upraveno Listopad 10, 200816 r od Octavian1
Listopad 10, 200816 r do Mostu se teda neposeru... a ty Oktaviane... buď kámoš a začni to parkovat tak, aby mohl i Milan z auta vystupovat...
Listopad 10, 200816 r a proč ne třeba ten Hněvín? Já bych jel.. a můžeme na exkurzi do Hawelka s.r.o., kde nám prý připraví raut..
Listopad 11, 200816 r Souhlas, Hněvín je OK. Jo a ty hrubky, to je opravdu ostuda!!!! Za to se omlouvám Vorlajz - a proč ne Hněvín ? Upraveno Listopad 11, 200816 r od Miloš
Listopad 11, 200816 r Souhlas, Hněvín je OK. Jo a ty hrubky, to je opravdu ostuda!!!! Za to se omlouvám Vorlajz - a proč ne Hněvín ? Pro Vorlíka je to daleko a ještě k tomu na druhou stranu od chalupy, hrůůůůůza
Listopad 11, 200816 r Co to tady zase kujete vy smetáci .... . Já si chci dát v klidu někde Plzeňský, připlazit se domu po čtyřech někdy nad ránem a to není reálné MIMO úSTÍ .... . Kofoly mám přebráno ještě od Švejka , tak potřebuju nějakej životabudič ... . Výlet do Mostu k Nexusovi s rautem naplánujeme později .
Listopad 11, 200816 r Ok OK OK - plně tě chápu, ale takhle asi zůstanu na Kofole i já. Přeci jenom do Mostu pro mne zajede žena, ale do Ústí. To asi ne!!!
Listopad 11, 200816 r Tak ale proc jezdit deseti autama kdyz muzem 2, me treba nevadi ze nebudu pit, tak muzu sebou 3 lidi vzit to neni preci problem pokud mi pak nezeblejete auto kdyz ho mam vzdy tak cistounky
Listopad 11, 200816 r Myslím, že mezi sebe budeme potřebovat nějakýho slušňáka, kterej nebude pít , protože jen ten nás může zachránit . Jsme rádi , že se obětuješ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.