Listopad 29, 200816 r A ja nemuzu??? Je tam misto me napsanej nejakej Octavianus84. Nevim, kdo to je, neznam ho.. To takovoj jeden otrapa - nemusíš se ho bát a klidně doraž Na seznam doplněn : Octavius84
Listopad 30, 200816 r Tak já jsem Out! Nemohu. Mám v Út rodinou sešlost a poté ještě musím stihnout večeři s kolegou z Německa. Škoda.
Listopad 30, 200816 r Kluci ústecký. Vesty vám pošlu poštou, protože strejda Vorel nedojel na besídku. Takže až mi pošle svojí adresu na mobil, tak to pošlu k němu dom a vy si to s ním pek viřídíte. Ju?
Prosinec 1, 200816 r Tak opět změna, vesty vezmu do Prahy, dostane je potencionální paní Vorlíčková, takže jen lowe na účet jak jsem psal sz a příští týden je máte.
Prosinec 2, 200816 r Ok, mažu tvé číslo - nevolej, nevnucuj se a neotravuj . VIP zdravé jádro , které si udělalo čas na pívo : Petan Vrbic Octavius84 + Octavianus84 Blacky Johanik další jsem nezaznamenal, tak snad nás bude víc - Darebáci ....
Prosinec 2, 200816 r Ok, mažu tvé číslo - nevolej, nevnucuj se a neotravuj . VIP zdravé jádro , které si udělalo čas na pívo : Petan Vrbic Octavius84 + Octavianus84 Blacky Johanik další jsem nezaznamenal, tak snad nás bude víc - Darebáci .... Snad bych to mel taky stihnout pokud se vyhrabu z garaze Upraveno Prosinec 2, 200816 r od Octavian1
Prosinec 5, 200816 r nee dal sem si jedno. Jako obvykle sem ridil. (je zima a domu daleko). 3 kousky sem myslel mě, Vrbice a Petana.
Prosinec 10, 200816 r kua chlapove pomoct, kde sezenu v UL nejaky slusny H7 zarovky? Nejaky ti osram nigthbreaker, nebo silver?
Prosinec 11, 200816 r jee no vidis. Nejak sem si neuvedomil ze v tuning krame maj taky zarovky hiihih dik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.