Prosinec 23, 200816 r hihihi nojo no, to dokazes ty s tim tvym pekacem muj oř se po- -re a policajti me klidne dojdou pesky.
Prosinec 24, 200816 r Houhouhou Ahojky, veselé Vánoce, všechno nejlepší do nového roku přeje Blacky a Dája.
Prosinec 29, 200816 r aale., hadame se s Palem, resp. ho ted ingnoruju a tak. Poflakuju se doma, lozim po hospodach.
Prosinec 31, 200816 r mnoo jen se nebojte kluuci z okoli. Na vas si cas taky udelam. Dnes dopoledne jdu na malou prochazku na erbenku. kolem 12h kdo ste pobliz se pridejte. Pak jedu na silvestra a ukazu se asi az v nedeli.
Leden 5, 200916 r Tak uz se probudte lumpici. Hlasim ,ze nekdy b dubnu chystame uzavrenou spolecnou na Paintball. Takze s ito napiste do diare. A zadny vymluvy.
Leden 5, 200916 r No když je to avizované takhle dopředu - docela bych se přidal,jestli to bude možné [/qu ote]
Leden 6, 200916 r Tak uz se probudte lumpici. Hlasim ,ze nekdy b dubnu chystame uzavrenou spolecnou na Paintball. Takze s ito napiste do diare. A zadny vymluvy. Tak si napis min 2 lidi u me
Leden 8, 200916 r já bych do toho Blacky taky šel... ALE ... mám 3 věci... 1) nemám na to hadry 2) nemám zbraň 3) jsem moc velkej, blbě se schovávám
Leden 8, 200916 r Zbraň ti doufám pujčí - bo ji také nemám. Hadry - nějaké starší, a potom vyprat, zase tak se neušmudláš, musíš být šikovný. Velký nejsi - bych řek, tak akorát. Musí se to vyzkoušet no ne!
Leden 8, 200916 r ačkoli mi hraní na vojáky přijde dětinské, tak to jednou zkusím.. budou se rozdávat hodnosti?
Leden 8, 200916 r Robe úplně s tebou souhlasím - i já jsem velký pacifista, ale pro tu srandu - proč ne
Leden 8, 200916 r Musim rict ze jsejm byl s blackym tehda v lete poprvy a bylo to super, sice jsem si odnes 2 jelitka ale stalo to za to... Obleceni klasika staci teplaky, na velikosti nezalezi stejne kdyz se deres krovim a nekdo na tebe vybafne ze 2 metru tak je jedno jak jsi velkej, stejne to schitas a nekolikrat a zbran pujcuji ale pozor na kuolicky ja to minule trosku prehnal a nechal jsem tam peknej ranec ( kolem 1700) zalezi jestli to strilis jak ze samopalu nebo davkove no. Ale jednoznacne na vyblbnuti doporucuju.
Leden 8, 200916 r Kam chodite hrat Paintball? Mozna by jsem se taky pridal. Jinak mam dobre zkusenosti a parkrat uz jsme byl zde: PAINTBALL TEREZIN. Plati se tam jen 2Kc za kulicku, jinak vse ZDARMA.
Leden 8, 200916 r jinak trosku mimo ted misu Kdyby jste nekdo vedel o nejakym prodeji Citroenu Berlingo nebo Peugeot Partner od r.2003 v dobrym stavu (ne furgon) tak nevahejte kontaktovat.
Leden 8, 200916 r Ahojky. Takze hrajeme tady http://www.paintballalligator.cz/ termin je zatim volny. Ale vidim to tak na konec brezna, az uz bude trosku tepleji. Bude to urcite nedele 10-14:00. Na tom webu je info i cenik. hodlame udelat uzavrenou spolecnost max 10 na 10. Pri vice lidech uz je to jen masakr a vyhrava kdo vypotrebuje vi kulicek. ja mam radsi takticky boj. Lecky, obchvaty a tak. Pri tom staci 2-3 kulicky na zasah. (vyskouseno. na 24 ran sem dal 7 fragu). Pokud clovek hraje normane, tak vystaci se zakladni nalozi kulicek tj 200ks to vyjde na 460Kč. Je mozne si prinest kulicky vlastni, ale radsi nenapadne. Organizator to nema moc rad, protze min vydela. On kulicku prodava za 1,3, kdyz si koupime baleni 2000ks v praze, tak vyjde na 0,20Kč. fotky s akci, kde sme zatim byli jsou tady http://195.113.141.6/cerny/ostatni.htm Upraveno Leden 9, 200916 r od Blacky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.