DKx Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ahoj, musím se pochlubit se svým novým nápadem na budíky, který se mi asi tak na 95% povedl. Už jsem to tu jednou fotomontáží navrhoval, bylo mi to zkritizováno, i dost lidí mimo fórum to považovalo za hloupý nápad - "pěst na oko", ale výsledek je překvapivě dobrý a mám zatím jen dobré ohlasy (je jasné, že všem se to líbit nemůže). 5% neúspěchu je v opětovné nedokonalosti typu nezvykle špičkové lakování, závěrečná vrstva, spray si ukápne a plácne to přesně doprostřed, opravit se to dalo už jen stěží. Nebo různé detailní nepřesnosti, semtam nějaký chloupek atd. atp. znáte to sami. Výsledek tedy není profi "jako z výroby" jak bych si přál, ale holt nejsem lakýrník, ale programátor Tady jsou očekávané fotečky: příprava první nápad změna situace zkouška snesitelnosti (experimentoval jsem na starých budících) finální stav Co vy na to ? ( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 vyzera to naadherne...fakt mrda :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) Me osobne se to vzhledem k interieru co mas v aute libi MOOOOC !!! 99% ne 95% Editováno: 8. Květen 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 k tomu introši fakt bombice nápad velmi dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 k tomu béžovýmu intoši to vypadá fakt moc good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Perfektní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Pekne to ladi s interierem, bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Pekny, rozhodne to k sobe ladi , ale spise by me zajimalo tobe funguje multifunkcni volant z OII v OI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) Pekny, rozhodne to k sobe ladi , ale spise by me zajimalo tobe funguje multifunkcni volant z OII v OI ? Jednoduše .. nefunguje. Neměl jsem multifunkci ani předtím, plánuju si tam zabudovat dálkač k rádiu, ale to je zatím hudba vzdálené budoucnosti Editováno: 8. Květen 2007, autor: DKx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 CUMIM - PERFEKTNI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Originální,sladěný jedním slovem super. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tak tohle se Ti vazne dost povedlo. Jak myslenkou, tak realizaci!!! kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Fakt mrda super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Opravdu moooooc pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 napad i provedeni je fakt ten volant sel namontovat bez problemu?multifunkci neresim,jen namontovani a bag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 perfektní ,dost dobrá práce i nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 zvláště k tomu interiéru, říkám jojojojojojoooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) ten volant sel namontovat bez problemu?multifunkci neresim,jen namontovani a bag Jo, přehodíš konektor a nasadíš, žádná věda. Editováno: 8. Květen 2007, autor: DKx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Pekny, rozhodne to k sobe ladi , ale spise by me zajimalo tobe funguje multifunkcni volant z OII v OI ? Jednoduše .. nefunguje. Neměl jsem multifunkci ani předtím, plánuju si tam zabudovat dálkač k rádiu, ale to je zatím hudba vzdálené budoucnosti Ale ten volant tam nádherně pasuje jsem si toho poprvé nevšiml, že je to z O2 fakt se tam hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 pěkné,fakt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Dost dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Konečně jsi našel tu třešínku na dort v tomto interieru, bomba, super, 10/10 bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Fakt SUPER!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.