Květen 9, 200718 r Autor jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ?
Květen 10, 200718 r Tak todle je přesně to, co se mi líbí. Mám přestříkanou víc jak půlku plastů v přední části interiéru a od originálu a jiných verzí introše, to mám myslím jako jediný. Fotky jsou u zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Ty budíky vypadají dokonale 100%
Květen 12, 200718 r jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? fotos nemam. Skus pozret www.skoda.sk tam som taku videl v elegance
Květen 13, 200718 r Autor jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? fotos nemam. Skus pozret www.skoda.sk tam som taku videl v elegance Jak vypadá samotná řadička v O2 vím, já myslel fotku jak vypadá béžová řadička O2 v béžovém interiéru O1. On vůbec nemusí sedět ten odstín.
Květen 13, 200718 r jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? fotos nemam. Skus pozret www.skoda.sk tam som taku videl v elegance Jak vypadá samotná řadička v O2 vím, já myslel fotku jak vypadá béžová řadička O2 v béžovém interiéru O1. On vůbec nemusí sedět ten odstín. aha, to ze by bol iny odtien ma nenapadlo. Upraveno Květen 13, 200718 r od danone
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.