metjus Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 opravdu super tak do toho jdu také.co to je za barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 opravdu super tak do toho jdu také.co to je za barvu? Speciální namíchaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr P. Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Špica, ladička na "1", jóóó programátor designér se nezapře...opravdu good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Perfektní nápad, perfektní provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Moc hezky se ti to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 musím se přidat..... hezký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Editováno: 9. Květen 2007, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak todle je přesně to, co se mi líbí. Mám přestříkanou víc jak půlku plastů v přední části interiéru a od originálu a jiných verzí introše, to mám myslím jako jediný. Fotky jsou u zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Ty budíky vypadají dokonale 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 velmi zajimavy a vkusny...chvalime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 k tomu interieru fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Ať říká kdo chce co chce.........TO JE MAZEC!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? fotos nemam. Skus pozret www.skoda.sk tam som taku videl v elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? fotos nemam. Skus pozret www.skoda.sk tam som taku videl v elegance Jak vypadá samotná řadička v O2 vím, já myslel fotku jak vypadá béžová řadička O2 v béžovém interiéru O1. On vůbec nemusí sedět ten odstín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) jo jo verry good mas aj radicku z OII ? Nemám, to je O1 L&K. A ani jsem nikdy nikde béžovou O2 neviděl, máš fotos ? fotos nemam. Skus pozret www.skoda.sk tam som taku videl v elegance Jak vypadá samotná řadička v O2 vím, já myslel fotku jak vypadá béžová řadička O2 v béžovém interiéru O1. On vůbec nemusí sedět ten odstín. aha, to ze by bol iny odtien ma nenapadlo. Editováno: 13. Květen 2007, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Nádhera,perfektní nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berousek Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Tomu říkám palubovka. Fakt super vnitřek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Co dodat prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.