Aidolon Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 pokud někdo víte jak je to uspořádané prosím o odpověď. Pokud má auto namontovaný tento senzor, který automaticky pouští stěrače, máte nějakou možnost toto ovlivnit? Nebo je to zcela automatické, bez možnosti manuálního zásahu? Vlastní senzor je umístěn v zracátku, že? kdyžtak prosim foto páčky senzoru atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Čus. Jo ovládá se manuálně.A to na pravé páčce do první polohy na horu,a pak tam mám páčičku s potenciometrem na nastavení citlivosti toho senzoru.A ten senzor je zalitej v předním skle asi.Já to tam mám origo a lepší fotky sem teď nenašel.Tak to snad na nich trochu poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) no ja mam rovnaku packu aj s tym potenciometrom ale ze by som mal dazdovy senzor otom neviem Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) musel by si mit u zrcatka senzor Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 přesně páka je úplně stejná a úplně automatický to není bo pokud je páka v poloze off tak nefunguje musí být v první horní poloze....mám ho a chvíli mi trvalo si na to zvyknout nebo spíš přijít na jeho funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Vypada to takhle, z OI jsem obrazek nenasel, ale pridavam z OII a Supa... Jinak OI ma tusim totoznej se Superbem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak sem trochu hledal, fotek mám milion ale zrovna tohohle nic moc.Tak takhle to je na O1.Lepší fakt nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Ten potak reguluje cetnost spinani steracu za urcity casovy usek ( jinym slovy casovac cyklovace steracu ). Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 díky za odpovědi a jak jste spokojeni s jeho funkcí? Fachá to dobře, nebo ne? Lepší než manual? Válí se mi to doma, ale někdo mě varoval abych to tam nedával že to moc dobře nefunguje... Jinak ten senzor není ve skle, ale vespod toho držáku zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Je to naprosto super hlavně když třeba jen mrholí a nebo málo prší.Fakt super vřele doporučuju.A díky za popis kde ten senzor je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 taky spokojenost hlavně když třeba jedu v dešti a pak zastavím tak zapomínám vypínat stěrače u straý okty to bylo pořád a pokud jsem jel na cyklovač moc milý zvuk se mi ozval třeba druhý den kdy nepršelo, ale páčka zůstala v první poloze, ale dešták kdepak takže spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 to je snad poprvé co jsem zaznamenal pozitivní ohlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drsny Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) me to taky vyhovuje, na wartasu jsem mel jen cyklovac a tohle je fakt lepsi Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Sice jsme s nim jel v desti jen jednou, ale nemuzu si pomoct proste me ten cyklovac prisel fak divnej, po case sem si to stiral stejne sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) Taky pouzivam a 100% fpohode !!! Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki.nofear Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 ja ho mám taky a pouzivam ho bezne ... a jak uz tu bylo receno, obcas taky zapomenu vypnout ... ) ale taky se pridavamk tem co jsou spokojeni, ted jen resim koupi novych steracu ... jestli normal, neboaero twiny ... ale o tom je jina diskuze ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Ja mam taky senzor deste a myslim si ze je to dobra vec kdyz prsi, zapnu jenom packu do prvni polohy a dal se nestaram. Kdyz je dest hustejsi stira to rychleji, kdyz jedes lesem pod stromami, zase to ubere na citlivosti atd.. Proste se ridi podle intenzity a hustoty kapek dopadajici prave na senzor umisteny vně zrcatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Taktiez mozem s vami len suhlasit ... mam taktiez dazdovy senzor, a je to vynikajuca vec ... akurat mi to niekedy beha po suchom okne, ale stava sa to malokedy ... asi by som si uz tazko zvykal na auto bez Editováno: 16. Květen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jo, je to super věc. Mám to sice v Mondeu, ale maximální spokojenost. O stěrače se vůbec nezajímám, prostě to chodí samo přesně jak je potřeba. Já si jen můžu navolit citlivost senzoru. Je tam asi 10 úrovní citlivosti. Pak si to ještě řídí samo i rychlost stírání podle intenzity deště. Doporučuju, je to bomba věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 fajn dám ho tam... jdu zkoumat schémata elektrického zapojení... budu dávat čenrou stropnici, tak to smáznu najednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mam ho taky a je super, takze doporucuji. Nestava se casto, ze by se spletl, snad jen kdyz Ti sklo nahazuje nakladak blatem, tak to neni to pravy orechovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 (editace) V Mondeu jsem mel taky tu cest, ale tam je to jina kava... je tam mnohem vice urovni citlivosti... Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Žůva tak koukám že převážně kladné ohlasy že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 kamos to mal raz zapnute, isiel po ceste kusok prsalo a potom sa dostal ku kamionu a ako ho predbiehal tak s kolies kamionu len tak striekala voda isiel zrejme po velkej mlake, a stierace mu nestierali okamzite tak isiel asi 3 sek. "na slepo" vobec nic nevidel. Takze od tedy si radsej stiera sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Tak presne tohle mi resi senzor deste bez problemu. Kdyz predjizdim kamion a dostanu sprchu, tak sterace setrou tak rychle, ze bych to driv rukou ani nestihl spustit. Takze je to opravdu asi jen vec nazoru a osobnich zkusenosti... Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.