trafika Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jde u octávie r.v.99 slx nějak nastavit,aby při teplotě kolem 0 nebo pod nulou nejak signalizovala námrazu? pípnutím nebo podobně? Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jde u octávie r.v.99 slx nějak nastavit,aby při teplotě kolem 0 nebo pod nulou nejak signalizovala námrazu? pípnutím nebo podobně? Dík za odpovědi Standartne je nastaveno, ze pri teplote 4stC a ti na pal. pc preskoci tato teplota na display a udajne se ozve pipnuti, ikdyz me to nepipa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pípá to až od určitého modelového roku, nevím jestli 04 nebo až 05. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Já mám 2002 a už mi to pípá při 4 st.C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Už sem to tu před časem řešil, něco podobného, aby se u toho i rozsvítila ta vločka co je na MFA displeji při vysvícení vše segmentů vidět, ale bohužel to asi nejde. je to záležitost jen MR01 a novějších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pípá to až od určitého modelového roku, nevím jestli 04 nebo až 05. Pípá to u O1 po faceliftu to je od MR2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Já mám O1 výroba 03 a nepípá. Přitom když jsem jel v předváděčce, tak tam to udělalo takový gong. Toto se tu řešilo ale už dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 99 slx-mám taky, a na nějaké pípání zapomen,udajně aš od roku 01,ale v klasiku taky ne. Budu muset počkat na octavku druhé generace,snad už mi někde jezdí.Na novou nebodou prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.