Přejít na obsah

Airback řidiče

Franta

Doporučené příspěvky

Podle DP, se má volan otočit tak, aby byla díra dole a šroubovákem uvolnit tu pružinu.

Ale dole je špatný přístup - je to moc blízko sloupku řízení. Zkoušel jsem tam šroubovákem šhnout, ale ani po dělší době bez nějakého úspěchu.

Můžete mi někdo poradit, jakým směrem páčit?

Nebo jak se to přesně dělá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. :palec2:

ja to delal na poprve 25min,uz jsem tekl........jo a odpoj baterku

Odkaz ke komentáři

ja to delal na poprve 25min,uz jsem tekl........jo a odpoj baterku

Ano, hlavně tu baterku nebo budeš mít v lepším případě fialovej ksicht, v jednom autě nám známej chtěl vyndat airbag a zaboha to nemoh dostat ven, přišel bratr, vrazil tam šroubovák a bylo to za pár vteřin, je lepší najít někoho kdo to umí, protože se ti taky může stát že to tam rozdloubeš natolik že si tu packu zničíš tak že už to tam nebude držet a nebo to nepůjde vyndat...

Editováno: , autor: stihacka
Odkaz ke komentáři

Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.

Je to tak?

Ne zasuneš šroubovák dovnitř do otvoru a smëřuješ ho směrem k věnci. Pozasunutí odtlačíš zajišťovací pružinu směrem ke středu volantu.

Přikládám návod z DP

post-1028-1179430694_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.

Je to tak?

Ne zasuneš šroubovák dovnitř do otvoru a smëřuješ ho směrem k věnci. Pozasunutí odtlačíš zajišťovací pružinu směrem ke středu volantu.

Přikládám návod z DP

Díky, nakonec se to povedlo.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...