Franta Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Podle DP, se má volan otočit tak, aby byla díra dole a šroubovákem uvolnit tu pružinu. Ale dole je špatný přístup - je to moc blízko sloupku řízení. Zkoušel jsem tam šroubovákem šhnout, ale ani po dělší době bez nějakého úspěchu. Můžete mi někdo poradit, jakým směrem páčit? Nebo jak se to přesně dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. ja to delal na poprve 25min,uz jsem tekl........jo a odpoj baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Musíš sundat spodní kryt sloupku řízení, potom se tam docela dostaneš. Když natošíš ten volnat dolů, tak tam pořádně zaraž šroubováček, malej, není tam moc místa, dávej ho tam vodorovně a pořádně se neboj zatlačit. Pak trochu povytáhni airbag. Dělal jsem to nedávno a taky mi to chvíly trvala, musí se tam hold pořádně ten šroubováček strčit. ja to delal na poprve 25min,uz jsem tekl........jo a odpoj baterku Ano, hlavně tu baterku nebo budeš mít v lepším případě fialovej ksicht, v jednom autě nám známej chtěl vyndat airbag a zaboha to nemoh dostat ven, přišel bratr, vrazil tam šroubovák a bylo to za pár vteřin, je lepší najít někoho kdo to umí, protože se ti taky může stát že to tam rozdloubeš natolik že si tu packu zničíš tak že už to tam nebude držet a nebo to nepůjde vyndat... Editováno: 16. Květen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Taky jsem to delal dlouho - musis vedet opravdu jak tam funguje ta pacicka na koliku - tahej pri tom bag ven - tu stranu ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Mám na to spec ohnutý šroubovák do více než pravého úhlu. Airbag sundávám shora asi tak v poloze půl druhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.Je to tak? Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.Je to tak? Ne zasuneš šroubovák dovnitř do otvoru a smëřuješ ho směrem k věnci. Pozasunutí odtlačíš zajišťovací pružinu směrem ke středu volantu. Přikládám návod z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Takže, jestli to chápu dobře. Šroubovák se v díře tlačí proti airbacku a nikoliv do nějaké strany.Je to tak? Ne zasuneš šroubovák dovnitř do otvoru a smëřuješ ho směrem k věnci. Pozasunutí odtlačíš zajišťovací pružinu směrem ke středu volantu. Přikládám návod z DP Díky, nakonec se to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.