Host Reso Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Diki Vany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Jeste nedekuj.Jeste nic nemame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 (editace) dufam ze nieco pozhanas napis mi potom na icq 287 266 357 Editováno: 13. Říjen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 tak vystuhu som pozanal Vany uz nemusis:) diki napis jendaT4 on ma ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Gramatické okienko: problém je mužského rodu preto nepíšeme na konci U ale V Čo ťa stál ten nárazník ked si tam nemal výztuhu a od koho si to kúpil???? Chlapci mam jeden velky problem ak to mozem nazvat problemom tak mi prosim pomozte kupil som RS naraznik vsetko bez problemou ale chybaju mi driaky na nom na dve srubky co teraz mam to vymenit zo sttraeho narazniku alebo sa to da kupit? Profor pouzil som tvoje foto tak prepac dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Reso kde ji maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Vany isiel som do predajne skoda a pytal som sa na odpad a zaviedol ma do klampiarskej dielni a tam je toho habadej Je pravda ze prednych naraznikou tam bolo cca 2 ale zadnych na tony a naraznik mi dali zadara a inac viem cislo tej vystuhy ale etku nemam a v etose nic mi nenapise o tom vyrobku tak skuste niekto 6Y0 807 242 Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 No a kde ve skodovce-Praha? Jestli by ses mi tam jeste nekdy nekouknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Vany ja som zo Slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Sa musim zastat Profora. Slang, skratky, sranda mi nevadia ale okate nedodrziavanie gramatiky mi tiez vadi. Myslilm si, ze rozumny clovek sa na to nebude urazat ale si z toho zoberie ponaucenie, popripade podakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sit Spider Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 čau lidi, namontoval jsem si na fabii faceliftový nárazník ale mezi nárazníkem a blatníkem mi vznikla spára větší než byla před tím. Je na to nějaký fígl jak to stáhnout k sobě? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sit Spider Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku. Jedná se o Fabii 05-06 přední mlhovky nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Ahoj,, neprodává se nějaká lišta, která by se umístila na mřížky nárazníků a prodlužovala ho směrem k vozovce?? Jedná so o MR2002 Editováno: 31. Březen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McEver4 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Zdravim, muzete mi nekdo napsat k cemu jsou "packy" na předním narazniku RS ? v tmave barve nejsou videt ale ja mam bilou barvu a trochu to kazi vzhled. Jde mi o ucelnost, k cemu to vlastne je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 McEver4: k čemu to je fakt netuším, už sem o tom taky přemýšlel.. napadla mě pevnost nárazníku.. nebo spíš jen ochrana nárazníku - nejnižší místo.. já už si tím párkrát škrtnul - hlavně v zimě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 přední a zadní RS nárazník je z PLASTU???? jo když zž jsem tak smělej co chybí tomuto nárazníku aby byl RS??? je to podle výrobců origo RS zadní nárazník, a ten jsem si představoval trochu jinak. Musí se k tomu ještě dát RS převlek že mám pravdu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jasne, jeste chybi prevlek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Je to vlastně origo nárazník s vyřezem, nachystán na RS převlek bych tak tipl. Aby to byl "RS" tak tomu ještě dost chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 storm48: jj, RS nárazníky jsou z plastu! to se ti nelíbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 sakra, a nemate někdo ten převlek???(vím že to sem nepatří...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) tady je foto,je to od bejvalé lišty dolu... Editováno: 19. Červen 2008, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tady je foto,je to od bejvalé lišty dolu... to je právě ten RS převlek říkám to správně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 to je právě ten RS převlek říkám to správně??? je to překryt ze sport paketu,který se dával již v továrně na RSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.