storm48 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 je to překryt ze sport paketu,který se dával již v továrně na RSko aha takže jsou jako by dva modely, ten překryt RS a překryt ze sport paketu a ten stojí kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 nééééééééééééééééééé na RSku je právě překryt ze sport paketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) nééééééééééééééééééé na RSku je právě překryt ze sport paketu aha, ale ten stojí něco přes 4000 ty ze mě musíš být hodně špatnej!!! ale jsem ti moc zavázán Editováno: 19. Červen 2008, autor: storm48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 v pohodě zkus si dát inzerát,já ho tenkrát koupil novej za 3500kč přímo ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 v pohodě zkus si dát inzerát,já ho tenkrát koupil novej za 3500kč přímo ve škodovce dky moc za velice užitečné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bond-cze Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Ahoj, nejdříve chci říct, že toto je opravdu užitečné fórum. Mám taky malý problém (teda jestli se to dá nazývat problémem). Mám Fabii Sedan a jak jsem zjistil, tak není moc snadné na ni sehnat některé tuningové díly. Hlavně mám problém se zadním nárazníkem. Zatím jsem našel na internetu jen dva druhy a popravdě se mi moc nelíbí. Chci se proto zeptat, jestli někdo z vás neví náhodou o nějaké větší nabídce pro vozy Škoda Fabia Sedan? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 ano na sedana jsou strašně hnusny zadní narazníky..ale co už...ale zase tam pasuje ten RS převlek a ten se dá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Krtek: necitujeme predchodzie príspevky !!!!!!!!!! Vymazané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bond-cze Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) ano na sedana jsou strašně hnusny zadní narazníky..ale co už...ale zase tam pasuje ten RS převlek a ten se dá.. Díky. No a nebo další možnost je vzít si laminát a ty hnusný nárazníky si upravit.. :-) Editováno: 3. Srpen 2008, autor: bond-cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bond-cze Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Ještě jednou ahoj a ještě jednou prosím o prosbu. Nevíte někdo, jaké auto má nejpodobnější zadní nárazník se Škodou Fabií Sedan? Že by stačilo ten nárazník jen malinko dopasovat, aby mohl sedět i na Fábii Sedan? Předem moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemizek Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Zdravim, nikde jsem to tu nenasel a asi nema cenu zakladat nove tema, tak se zeptam tady. Trosku jsem se pretlacoval se psem, kteremu se nic nestalo, ale naraznik s tim ma trosku problem. viz foto. Nemate nekdo zkusenost s lepenim narazniku? tavne lepidlo ci nejaky epoxid, cokoliv co by drzelo na tom plastu. (znacka, typ, cena), cim bych dokazal sam opravit prasklinu, ale hlavne aby to drzelo. Lepene misto videt nebude, ale asi je dost namahane. Fabie 12/2001. Budu rad za jakoukoliv radu, jen abych nemusel moc experimentovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 jedine to svarit nic nebude tak dobre drzet jako privareny plast - na lepidla zapomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 přivařit rozhodně a pro sichr ještě přes to trochu lepidla na okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ahoj lidi, mám problém. Před zimou jsem si udělal radost a zakoupil RS nárazník, protože mám fabču před faceliftem, tak jsem koupil přechodky přímo na RS nárazník (lištičky) a skrátil výztuhu nárazníku aby ten RSáckej pekně zapad i s ostřikama. Nárazník jsem vpohodě nasadil, upevnil a ejhle.....na levé straně mi u světla přesahuje-vyčnívá asi cca 8mm nárazníku jakoby ven od auta Zatím na to jen se vztekem koukám a neřeším to, ale hnedka zjara nechám nárazník stříknout a ještě před tím bych ho chtěl napasovat - proto se ptám jak na to? Napadlo mne opatrně ho nahřát horkovzdušnou pist. a přihnout ho, ale bojím se aby ho to nepoškodilo Předem díky za jakoukoli radu. PS: for admin, hledal jsem hledal, ale nenašel...vždycky to vyřešily lištičky, tak díky za nezamčení tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Lidi to jste nikdo neměl podobnej problém?.....za každou radu budu moc vděčnej - přece jen zničit si nárazník, tak by mi asi ruplo v kouly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) daj foto co ti vlastne nesedi a horkovzdusnou pistolou nic nenahrievaj ! Editováno: 18. leden 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 čau, je to ten spoj mezi blatníkem a samotnym nárazníkem - viz foto a označení v kroužku, není to tolik vidět, ale nárazník odstává jakoby ven asi o 8mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nikdo neumí proradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ja mam tiez nejake tie nerovnosti ... ale fakt na mm to uz necham tak sak je to len auto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ja mam tiez nejake tie nerovnosti ... ale fakt na mm to uz necham tak sak je to len auto ... To máš pravdu, jaá vím že i s tou nerovností to jezdí, ale popravdě mě to tam pěkně SER.. Navíc chci dát nárazník do té správné rally červený a když už budu investovat do stříkání, tak tam nechci mít výčnělek, kterej buší deo očí - jsem holt perfekcionista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kibi daj ho dole a opat nasad sediet ti musi .... a najprv sa snaz poriadne ten spoj dopasovat ... musi to ist ... vela stastia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Určitě ho budu ještě sundavat, ale už jsem ho zkoušel napasovat snad "tisíckrát" pravou stranu vždycky napasuju a krásně zajede do tý příchytný lištičky, ale ta levá né a né sednout Dík za radu, štěstí budu potřebovat, ale hlavně silný NERVY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 napasovat do lištičky a taky vpředu je potřeba aby to sedlo na takovej ten náběh blatníku u světla, jde to i nalinko přihnout, třeba to pomuže, taky muže bejt ten nárazník zkroucenej a to je vprdeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ano na sedana jsou strašně hnusny zadní narazníky..ale co už...ale zase tam pasuje ten RS převlek a ten se dá.. na sedana NEJDE rs převlek(zadní) má stejnej nárazník jako kombi=delší nez hatch, prostě nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 napasovat do lištičky a taky vpředu je potřeba aby to sedlo na takovej ten náběh blatníku u světla, jde to i nalinko přihnout, třeba to pomuže, taky muže bejt ten nárazník zkroucenej a to je vprdeli.. Že by byl skroucenej to nevypadá, když dost zaberu tak se nárzník srovná, ale nejde docvaknout do ty lištičky ....jinač vpředu na náběhu to sedí, jen ten růžek vyčnívá cca o necelej cenťák Dík za rady...až se umoudří počasí zkusím to metodou: co nejde hrubou silou, jde vždy ještě větší silou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.