kláca Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 a ty lišty do kerejch se to nacvakává si dal z RS(nebo face?) a taky vono se doporučuje při vyměně nárazníku dávat nový, že se vychoděj, spíš e vychoděj ty dirky v nárazníku, já měl přední sundanej mooockrát a lišty vpoho.. chce si to stim pohrát, ale opravdu to chce teplo ať ti plasty nepopraskaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kláca napsal: a ty lišty do kerejch se to nacvakává si dal z RS(nebo face?) a taky vono se doporučuje při vyměně nárazníku dávat nový, že se vychoděj, spíš e vychoděj ty dirky v nárazníku, já měl přední sundanej mooockrát a lišty vpoho..chce si to stim pohrát, ale opravdu to chce teplo ať ti plasty nepopraskaj lišty jsem koupil nový ve Škodovce - RS lišty jsou stejný jako face, takže v tom brouk není. No já už ho "párkrát" taky sundaval a dokud je venku zima, tak se do toho pouštět nebudu, ale jak se oteplý zkusím ho opatrně v tom místě kde se "odchlipuje" nahřát horkovzduškou a lehce přihnout - chci to zmáknout ještě než ho dám do laku . Ono to nijak katastrofálně nevypadá, ale sere mě to pač ta hrana není "čistá" Jináč máš pravdu, že ty dirky v nárazníku jsou už lehce vyvyklaný - ale co s tim?...nejpíš to bude i důvod, že do tý lišty úplně nazapadnou Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 no stim už právě nic neuděláš no tak držim palce ať se ti to povede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kláca napsal: no stim už právě nic neuděláš no tak držim palce ať se ti to povede.. No já si to myslel a dík, snad to nějak zmáknu....jak vydím zen odchlíplej růžek, tak se mi z toho křivý ksicht - snad mi to nezůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 hosi jak to je kdyz chci prehodit naraznik...mam Fabii rocnik 01 a kdyz hodim RS naraznik tak hmlovky hranaty vystridaj gulaty jenze jake jsou ty koncovky hmlovek? bude to pasovat nebo treba bude neco vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 na kulatý mlhy je potřeba jinej konektor než na hranatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 klaca nieje ak ma predfacelift fabiu co ma tak na hmlovky mu netreba ine konektory len keby daval hmlovky facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 djgigi05 napsal: hosi jak to je kdyz chci prehodit naraznik...mam Fabii rocnik 01 a kdyz hodim RS naraznik tak hmlovky hranaty vystridaj gulaty jenze jake jsou ty koncovky hmlovek? bude to pasovat nebo treba bude neco vymenit? Zdarec, nárazník jsem měnil před zimou: mlhovky maj stejnej konektor ale budeš muset skrátit výztuhu nárazníku (teda pokud tam máš systém ostřiků vsětlometů - jináč tam nevlezou) a já sobně jsem prodloužil kabel napojení pravé mlhovky, byl tip ťop a asibych bez prodloužení nárazník nenasadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Proč má přední nárazník RS dvě čísla 6Y0 807 221F ( pofacelift ) a 6Y0 807 221AA ( předfacelift )? Měl jsem za to, že faceliftem se u FRS nárazník vůbec neměnil...nebo přece? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 kibi napsal: Zdarec, nárazník jsem měnil před zimou: mlhovky maj stejnej konektor ale budeš muset skrátit výztuhu nárazníku (teda pokud tam máš systém ostřiků vsětlometů - jináč tam nevlezou) a já sobně jsem prodloužil kabel napojení pravé mlhovky, byl tip ťop a asibych bez prodloužení nárazník nenasadil. jo...diky za info uz se stalo urezano, prodlouzeno a namontovano vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Všude se tady bavíte o přehození RS nárazníku místo klasiky. Já se chci optat zda lze v pohodě přehodit předface nárazník za ten nový s kulatými mlhovkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Gerrik: přehodit lze, ale zapojení mlhovek je rozdílný (jiný koncovky) a je nutná výměna vodících lišt (face má stejný jako RS nárazník)...toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 OK, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) chlapci mam otazocku da sa nejako naraznik opravyt ked odstava pri prednych svetlach ... proste uz nesedi tak ako by mal.. dik Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 vyměnit vodící lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 vodiace listy mam uplne nove ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Da sa to opraviť ale je to poriadna babračka. Ja som musel použiť aj hydrauliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ako ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Musel som posunuť držiak blanika a posuvat stenu chladiča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 (editace) zaujimave a neodstava mi preto lebo bol casto davany dole??? Editováno: 8. Prosinec 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Alebo tošku bolo buchnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 no bolo to troska buchnute ... takze uz to nenapasujem ??? nijak raz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 mohl bych někoho poprosit jestli by mi mohl změřit prostřední mřížku na face nárazníku,tj.na výšku, horní šířka a dolní šířka díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Klucí, nevíte o někom, kdo spravuje lehce bouchnuté nárazníky? Mám po dnešním škrábnutí s jiným autem malinko oprejskanej lak a trochu zkřivenej RS nárazník, takže snad žádná velká práce. Novej nárazník se mi kupovat nechce:( Kdyžtak Praha, střední Čechy, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 pokud jde o lak,tak vim o jednom v okolí Kolína ( 2000,- za díl) a pokud by se vařily plasty,tak Kutná hora,na počkání a příjemné ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.