Publikováno Květen 17, 200718 r Zajímalo by mě jestli se taky někomu stalo že se rozsvítila kontrolka elektroniky motoru a na diagnostice to ukázalo odvětrávací system nádrže průtok chybný.chybové hlášení číslo 16825.Už se mi to stalo 3krát.zajímalo by mě jak se tato závada dá odstranit a kolik to stojí.prý by to mohl být ventil na nádoce s aktivním uhlím.Mám motor 1.4 44kW r.v.2001.Díky.
Květen 18, 200718 r S tímto měl problémy Martinoslav.Sháněl jsem mu ventil,to pomohlo na chvíli myslím a poté i i novou nádobku.Tu tam dal a byl klid.Prý to má spojitost s přetankováním nádrže.
Květen 18, 200718 r Díky,prosím tě a kolik ta nádobka stála? myslím že jsem ji viděl za 500kč ale ne přímo ve škodě tam bude cena vyšší
Květen 18, 200718 r no mě to taky psalo, nejdřív jsme seštelovali ventil a byl vždy na tejden klid, pak zase hláška, zase štelování... tak jsem koupil novej a od tý doby (dva roky) klid... nikdy jsem nepřetankoval, ale asi stačí málo a guma na ventilu se benzínem naleptá, nebo zdegraduje a pak to netěsní
Květen 18, 200718 r Autor Díky za odpovědi.Ještě by mě zajímalo jestli jsem to pochopil dobře.Ten ventil lze koupit samostatně ten není součástí té nádobky?A ještě kde se nachází ventil a kde ta nádobka.Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.