Leden 26, 201411 r Zdravím mám také ten problém s kontrolkou, jakmile odpojím a zapojím baterii tak se kontrolka normálně rozsvítí ale jakmile otočím klíčkem tak je kaputt a spínačema ve dveřích to asi nebude protože mi reagujou na stropní světlo všechny dveře... jen mě napadá jestli to má co dočinnění s jednotkou č46 protože když jí naloguju tak mi vypíše tyto "kraviny" Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1C0 959 799 B` Komponent: ąC0959799B`ąC0959799B` Kódování: ąC0959799B ` Opravna #: ąCöąC09597 ádné chyby v paměti závad nebo řídící jednotka chybové kódy nepodporuje nebo nastala chyba v komunikaci Tak jestli to má stím souvislost nevím.
Březen 15, 201411 r Ja mam zase taky problem ze mi nesvieti kontrolka otvorenych dveri. Ked sme s kamosom cez VAG skusali tak vsetky kontrolky svietia (aj kontrolka otvorenych dveri), no ked otvorim dvete, tak sa ta kontrolka nerozsvieti. Rozsvieti sa svetlo v interiery, aj vo dverach ale kontrolka na pristrojovom panely nie. Kde by mohla byt chyba?
Březen 20, 201411 r R.V. auta je 2000 modelovy rok 2001, komfortka je 2,5 a R.J. vo dverach netusim ako to zistim?
Březen 20, 201411 r tak to je v poriadku. 2,5G nemá detekciu otvorených dverí na palubovke. mne tiež nesvieti.
Prosinec 20, 201410 r Zdravím lidičky!!! Potřeboval bych radu, mám O1 TDi 2003 s centálem bez dálkového ovládání. Stále mi svítí kontrolka otevřených dveří na palubce občas se stane že chvíli problikává a zůstane svítit. Když strčím klíč do zámku a zamknu tak se auto se zamkne, zhasne stropní osvětlení a osvětlení kufru, (netuším, jestli je to chyba v zapojení) ale stále svítí nebo problikne a svítí ona kontrolka otevřených dveří. Jednu dobu to fungovalo tak že jsem odemknul dveře, aniž bych je otevřel, rozsvítilo se světlo v kabině i v kufru a kontrolka otevřených dveří, pak když jsem zamknul dveře, tak se auto zamklo, zhaslo světlo v kabině v kufru a kontrolka dveří. Předem děkuji za rady, nápady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.